TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Kılıçdaroğlu günü

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün 15.30’da Gündoğdu Meydanı’nda miting düzenleyecek

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 07:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’de Kılıçdaroğlu günü

ŞÜKRAN ŞEYMANUR ARSLAN

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimine tam 2 hafta kala İzmir’de hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Dün, Cumhurbaşkanı, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting düzenlediği İzmir’de bugün Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu miting düzenleyecek.

Gündoğdu Meydanı’nda saat 15.30’da düzenlenecek mitingde Kılıçdaroğlu’na 6’lı masanın diğer liderleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu eşlik edecek.

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer liderliğinde uzun süredir hazırlığını yaptığı mitinge ayrıca Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olması durumunda cumhurbaşkanı yardımcıları olacak olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılması bekleniyor.

TEK BİR PROGRAM OLACAK

Daha önce İzmir mesailerinde hem Büyükşehir’in hem de il başkanlığının birçok açılış ve etkinliğine katılan Kılıçdaroğlu’nun bugünkü ziyaretinde tek gündeminin miting olduğu ve başka bir programa katılmayacağı ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.