TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Barosu ‘Barış Nöbeti’ başlatıyor

İsrail’in Gazze’deki sivil halkı hedef alan saldırılarını kınayan İzmir Barosu, bugün saat 18.00’de yapılacak basın açıklamasının ardından ‘Barış Nöbeti’ başlatacaklarını duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 07:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir Barosu ‘Barış Nöbeti’ başlatıyor

İsrail’in Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesi’ne yönelik düzenlediği ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak İzmir Barosu tarafından yayımlanan kınama mesajında, Filistin halkı ile dayanışma vurgusu yapıldı. Bugün saat 18.00’de Alsancak’taki Baro binası önünde düzenlenecek basın açıklamasına katılım çağrısı yapılan mesajda, ayrıca ‘Barış Nöbeti’ne başlanacağı da duyuruldu.

ÖLÜME KARŞI YAŞAMI SAVUNUYORUZ

İzmir Barosu tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Sivillere yönelik saldırılar insanlık suçudur. İsrail Devletinin kural ve uluslararası hukuk tanımazlığı, hastane katliamı ile bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır. Kan ve gözyaşı üzerine kuracağınız sözde zafer, büyük insanlığın yenilgisi olacaktır. Yeter! Filistin halkı ile dayanışma içindeyiz.  Savaşa karşı barışı, ölüme karşı yaşamı savunuyoruz.”

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İsrail Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombaladı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.