TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potada Ege derbisi: Aliağa Petkimspor- Manisa BBSK maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Aliağa Petkimspor evinde Manisa BBSK ile karşılaşacak. Peki, Aliağa Petkimspor-Manisa BBSK maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 13:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Potada Ege derbisi: Aliağa Petkimspor- Manisa BBSK maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite ve rekabet her geçen yıl artıyor. Sezonun 7.haftasında İzmir temsilcisi Aliağa Petkimspor, Enka Spor Salonunda Manisa BBSK takımını misafir edecek. Aliağa Petkimspor-Manisa BBSK maçı, 12 Kasım günü 15:30'da başlayacak. Büyük heyecana sahne olacak olan Ege derbisi Beın Sports ekranlarından yayınlanacak. Sezona iddialı başlayan iki Ege takımı kozlarını paylaşacak. Aliağa Petkimspor, oynadığı 6 maçtan 4 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 5.sırada mücadele ediyor. Manisa BBSK ise 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 3.sırada yer alıyor.

TARZANLARIN KİMYASI TUTTU

Geçen sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Potanın Tarzanları, 2023-2024 sezonunda Ahmet Kandemir yönetiminde ilk kez FIBA Europe Cup'ta mücadele ediyor. Manisa BBSK hem Türkiye Ligi'nde hem de Avrupa'da iddialı bir kadro ile savaşıyor. Emanuel Terry, James Anderson,Ryan Luther transferleriyle kadrosunu güçlendiren Manisa ekibi Pako Cruz liderliğinde üst sıraları hedefliyor. Takım kimyasını tutturan Potanın Tarzanları, ilk haftalarda aldığı galibiyetlerle gümbür gümbür yoluna devam ediyor.

ARA FOTO1-1

KUZEYİN RÜZGARLARI SERT ESİYOR

2023-2024 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden İzmir ekibi Aliağa Petkimspor, bu sezon üst üste elde ettiği galibiyetlerle fırtına gibi esiyor. Kuzeyin rüzgarları sezona iyi başlangıç yaparken istikrarlı bir şekilde üst sıralarda play off hedefiyle yoluna devam ediyor. Aliağalı basketbolseverlerin yakından takip ettiği maçlarda seyirci rekoru kırılıyor. Kuzeyin Rüzgarları rakiplerine karşı sert esiyor. Kuzey ekibi Süper Lig tarihinde en başarılı sezonunu geçiriyor. İzmir ekibi bu sezon antrenör Burak Gören yönetiminde Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde emin adımlarla ilerliyor. Zoriks, Khyri Thomas, Efianayi ve Aldridge harika işlere imza atarken yerli oyunculardan Yunus Emre, Mağir Ağva ve Yavuz Gültekin takıma önemli katkı veriyor.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Spordan sonra ne yenir?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.