TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Aliağa Petkimspor

Aliağa Petkimspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Aliağa Petkimspor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Aliağa Petkimspor, Anadolu Efes deplasmanında Haber

Aliağa Petkimspor, Anadolu Efes deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Sezonun 25.haftasında Aliağa Petkimspor, Anadolu Efes ile kozlarını paylaşıyor. Karşılaşma 2 Nisan Salı günü saat 18.00'da Sinan Erdem Spor Salonunda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak mücadele beIN Sports ekranlarından yayınlanacak. Aliağa Petkimspor, oynadığı 24 müsabakada 12 galibiyet, 12 mağlubiyetle 8.sırada mücadele ediyor. Anadolu Efes ise 21 galibiyet, 3 mağlubiyetle 2.sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi zorlu fikstür ile boğuşuyor. Üst üste güçlü takımlar karşısında sahaya çıkan Kuzeyin Rüzgarları, Anadolu Efes deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. Burak Gören'in öğrencileri son hazırlıklarına devam ediyor. PETKİMSPOR, ZORLU DEPLASMANDA Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Anadolu Efes, en son oynadığı müsabakada Baskonia ekibini deplasmanda 97-76'lık skorla mağlup etti. Süper Lig'de ise Manisa'yı 81-76 yendi. Anadolu Efes'te Clyburn, Larkin, Ercan Osmani üstün performansıyla göz kamaştırıyor. Aliağa Petkimspor'da Zoriks, Peyton Aldridge, Yunus Emre Sonsırma ise son haftalarda formda oynuyor. Markel Starks skorer oyunuyla göz kamaştırıyor. Sezonun ilk yarısında oynanan Petkimspor-Anadolu Efes maçında uzatamlarda lavivert beyazlılar 92-101'lik skorla sahadan galip ayrılmıştı. BİR KİTAP DA SEN GETİR İki takım arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynanan 19 müsabakadan da galip ayrılan Anadolu Efes, rakibi ile Türkiye Kupası’nda oynadığı tek karşılaşmayı ise kaybetti. Anadolu Efes- Aliağa Petkimspor maçı için bilet satışı olmayacak ve basketbolseverler mücadeleyi sekizinci kez düzenlenen “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası çerçevesinde getireceği kitaplar karşılığında Mobilet gişesinden teslim alacağı ücretsiz biletler ile izleyebilecek. Basketbolseverler bu anlamlı proje aracılığıyla, ihtiyaç sahibi okullara destek olunmasını sağlayacak.

Gören: Takımdaşlık çok önemli, çok karakterli oyuncular var Haber

Gören: Takımdaşlık çok önemli, çok karakterli oyuncular var

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında Aliağa Petkimspor, evinde Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 94-74 yendi. Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Gören ”Evimizde çok tempolu, sert ve gerçekten çok tempolu oynuyoruz. Çok da güvenli oynuyoruz. Dördüncü maçımız oldu. İnşallah bundan sonra da bu şekilde devam eder. Tabii ligin başı yedinci maç, beşinci galibiyetimizi aldık. Bizim için çok önemli çünkü dördüncü senemiz benim üçüncü senem. Ufak ufak gerçekten bir şeyi büyütmeye çalışıyoruz. Belki dışarıdan bakıldığı zaman buradaki organizasyon biraz küçük gibi gözüküyor ama gerçekten her geçen zaman üzerine koyuyoruz. İşte görüyorsunuz gerçekten burada bizi büyük destekliyorlar. Takımdaşlık çok önemli, çok karakterli oyuncular var. Kağıt üzerinde belki bakıldığı zaman çok kuvvetli bir takım gibi gözükmüyoruz ama karakterlerle bunu fazlasıyla kapatıyoruz. Dolayısıyla bugün de maçın başından itibaren çok sert savunma yaptık. Geçen hafta da kötü bir maç kaybettik, bir topla maç kaybettik. Tabii kendi eleştirimizi de yaptık. Çok yüzdesiz, çok ürkek oynadığımız bir maçtı geçen hafta. Bu hafta daha güvenli, daha sert, daha kendi basketbolumuzu yansıtarak başladık ve öyle de devam ettik. Bütün maçı da kontrol ettik, sonucunda kazandık. Tabii bizim açımızdan çok önemli. Devam etmek istiyoruz yani her maç ayrı bizim için, devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aliağa Petkimspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u yendi

Potada Ege derbisi: Aliağa Petkimspor- Manisa BBSK maçı ne zaman? Hangi kanalda? Haber

Potada Ege derbisi: Aliağa Petkimspor- Manisa BBSK maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite ve rekabet her geçen yıl artıyor. Sezonun 7.haftasında İzmir temsilcisi Aliağa Petkimspor, Enka Spor Salonunda Manisa BBSK takımını misafir edecek. Aliağa Petkimspor-Manisa BBSK maçı, 12 Kasım günü 15:30'da başlayacak. Büyük heyecana sahne olacak olan Ege derbisi Beın Sports ekranlarından yayınlanacak. Sezona iddialı başlayan iki Ege takımı kozlarını paylaşacak. Aliağa Petkimspor, oynadığı 6 maçtan 4 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 5.sırada mücadele ediyor. Manisa BBSK ise 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 3.sırada yer alıyor. TARZANLARIN KİMYASI TUTTU Geçen sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Potanın Tarzanları, 2023-2024 sezonunda Ahmet Kandemir yönetiminde ilk kez FIBA Europe Cup'ta mücadele ediyor. Manisa BBSK hem Türkiye Ligi'nde hem de Avrupa'da iddialı bir kadro ile savaşıyor. Emanuel Terry, James Anderson,Ryan Luther transferleriyle kadrosunu güçlendiren Manisa ekibi Pako Cruz liderliğinde üst sıraları hedefliyor. Takım kimyasını tutturan Potanın Tarzanları, ilk haftalarda aldığı galibiyetlerle gümbür gümbür yoluna devam ediyor. KUZEYİN RÜZGARLARI SERT ESİYOR 2023-2024 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden İzmir ekibi Aliağa Petkimspor, bu sezon üst üste elde ettiği galibiyetlerle fırtına gibi esiyor. Kuzeyin rüzgarları sezona iyi başlangıç yaparken istikrarlı bir şekilde üst sıralarda play off hedefiyle yoluna devam ediyor. Aliağalı basketbolseverlerin yakından takip ettiği maçlarda seyirci rekoru kırılıyor. Kuzeyin Rüzgarları rakiplerine karşı sert esiyor. Kuzey ekibi Süper Lig tarihinde en başarılı sezonunu geçiriyor. İzmir ekibi bu sezon antrenör Burak Gören yönetiminde Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde emin adımlarla ilerliyor. Zoriks, Khyri Thomas, Efianayi ve Aldridge harika işlere imza atarken yerli oyunculardan Yunus Emre, Mağir Ağva ve Yavuz Gültekin takıma önemli katkı veriyor. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Spordan sonra ne yenir?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.