TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burdur’da polisler ve çocuklar uçurtma şenliğinde buluştu

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik uçurtma şenliği düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 14:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Burdur’da polisler ve çocuklar uçurtma şenliğinde buluştu

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Çocuk Dostu Polis mantığı çerçevesinde Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) “Mutlu Geleceğe El ele” projesi çerçevesinde uçurtma şenliğinde polisler çocuklarla uçurtma uçurdu. Burdur Polis Evi Göl Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte farklı okullardan gelen 100 civarı öğrenci polislerle birlikte uçurtma uçurup farklı oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.

Etkinliğe katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’da çocuklarla birlikte uçurtma uçurarak eğlencelerine ortak oldu.

Etkinlik sonunda konuşan Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, “Bugün burada Toplum Destekli Şube Müdürlüğümüzün ÇOGEP projeleri çerçevesinde yürüttüğü bir faaliyet için buradayız. Yaklaşık 6 aydır süregelen faaliyetler bütünümüz var. Okul öğrencilerimizden 12-15 yaş arası öğrencilerimizden birtakım sosyal, ekonomik açıdan yoksulluk içerisinde olan öğrencilerimizin hayata daha iyi hazırlanmaları için, eğitime daha iyi adapte edebilmek için sorun ve problemlerini biz büyükleri ile birlikte aşabilmeleri için ÇOGEP projeleri yürütüyoruz. Bu proje çerçevesinde yaklaşık 100 tane okul çocuğumuza değişik aktiviteler ile farklı dönemlerde değişik faaliyetler, değişik kurslar ve sportif faaliyetler ile ve nihayetinde bugün burada da uçurtma şenliği düzenliyoruz. Başta Sayın Burdur Valisi Türker Öksüz ve paydaş kuruluşlar ve müdürleri ile çocuklarımızın bu sevincine ortak olduk. Bu faaliyetlerimiz aynı şekilde devam edecek. Devletimizin imkanlarını çocuklarımızı ve milletimizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Burdur'da Roma dönemine ait eserler ele geçirildi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.