TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#burdur

burdur haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, burdur haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Burdur'da park yeri olayında silah sesleri konuştu Haber

Burdur'da park yeri olayında silah sesleri konuştu

Olay, saat 02.00 sıralarında Burdur Merkez Konak Mahallesi'nde, Cengiz Topel Caddesi ile Fevzi Paşa Caddesi'nin kesiştiği noktada meydana geldi. İddialara göre, 15 AAF 626 plakalı bir otomobille caddeye gelen N.D. (71), karşı apartmanda oturan Gökhan Güler'e ait 15 GMG 75 plakalı aracın çöp konteynerinin yer değiştirdiğini ve sinirlendiğini gördü. Bunun üzerine N.D., otomobilinden inerek ruhsatsız av tüfeğini çıkararak Güler'in aracına 7 el ateş etti. Bu sırada devriye görevinde olan ve silah seslerini duyan bekçiler, olay yerine gelerek N.D.'yi etkisiz hale getirdi. Olayın şokunu yaşayan Gökhan Güler, evinden çıktığında polis ve bekçileri gördü. Polislerin aracını fotoğrafladığını gören Güler, merak ederek aşağıya indiğinde büyük bir şok yaşadı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yeri inceleme ekipleri cadde üzerinde ve saçmaların zarar verdiği araç üzerinde inceleme yaptı. N.D., polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Olay sırasında evinde bulunan ve silah seslerini duyup dışarı çıkan Gökhan Güler, aracının zarar gördüğünü fark ederek şunları söyledi: “Ben bir esnafım ve kuaför dükkanı işletiyorum. Şahsı hiç tanımıyorum ve hiçbir husumetimiz yok. Ancak gecenin bir vakti 7 el ateş edilmiş, aracıma zarar verilmiş. Aracımın kapısında, camında ve önünde kurşun izleri var. Şahıstan şikayetçiyim çünkü küçük bir çocuğum, ailem ve sorumlu olduğum kişiler var. Olay anında aracın içinde olabilirdik ve daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirdik. Aracımı evimin altına park etmiştim. Silah sesi üzerine uyanıp dışarı baktığımda polis ekiplerini gördüm. Ardından aşağıya indiğimde polislerin aracımızı fotoğrafladığını gördüm ve aracımıza ateş edildiğini öğrendim.” Ayrıca Güler, araçlarını park ettiklerinde bölgenin boş olduğunu ve kendilerinin çöp konteynerini oynatmadıklarını belirtti. Olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe polis ekipleri tarafından el konulurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

MHP Burdur Tefenni Belediye Başkan adayı Ümit Alagöz kimdir? Haber

MHP Burdur Tefenni Belediye Başkan adayı Ümit Alagöz kimdir?

Burdur’un Tefenni ilçesinde uzun süredir beklenen MHP Belediye Başkanı adayı nihayet belirlendi. MHP'nin adayı olarak Ümit Alagöz gösterildi. MHP Tefenni Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, MHP Burdur Tefenni Belediye Başkan adayı Ümit Alagöz kimdir?  İşte Ümit Alagöz hakkında merak edilenler… ÜMİT ALAGÖZ KİMDİR? 5 Eylül 1977 tarihinde Salzburg, Avusturya'da işçi bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Ümit Alagöz, ilkokulu Tefenni Atatürk İlköğretim Okulu'nda, ortaokulu ise Tefenni Lisesi ve Karamanlı Lisesi'nde tamamladıktan sonra mesleki eğitimi için Avusturya'ya ailesinin yanına döndü. Elektrik dalında mesleki eğitimini Salzburg Meslek Okulu'nda tamamladıktan sonra 2004 yılına kadar Avusturya'da çalıştı. 2004 yılında çocuklarını Türkiye'de okutmak ve Tefenni'ye yatırım yapmak amacıyla kesin dönüş yapan Ümit Alagöz, 2007-2009 yılları arasında Tefenni Ülkü Ocakları Başkanlığı ve MHP Tefenni İlçe Sekreterliği görevlerini üstlendi. Aynı zamanda, 2009-2013 Eylül ayına kadar MHP İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. 2004 yılından bu yana ticaretle uğraşan Alagöz, evli ve üç çocuk babasıdır. Kutsal saydığı vatanına, canından aziz bildiği milletine ve uğrunda her şeyini verdiği Tefenni ilçesine hizmet edebilmek amacıyla 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı olarak göreve başlamıştır.

Burdur'da damat gelin arabasının şoförünü vurdu Haber

Burdur'da damat gelin arabasının şoförünü vurdu

Olay, saat 15.20 sıralarında Burdur merkez Kışla Mahallesi 1. Sezer Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Askeriye köyünden Kışla Mahallesi’ne gelin almaya gelen erkek tarafı gelini evden çıkardığı esnada damat İsmail C. (22) eline aldığı silahla havaya ateş etmeye başladı. Silah tutukluluk yapınca tekrar kurmak isteyen İsmail C., o sırada silahın patlamasıyla kazayla gelin arabasının şoförü Halil İbrahim S.’yi (30) boynundan vurdu. Halil İbrahim S.’nin araç koltuğunda kanlar içinde yığıldığını görenlerin çığlığı üzerine vurulduğunu anlayan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay sonrası damat İsmail C. olay yerinden uzaklaşırken, polis ekiplerinin çağırmasıyla gelerek teslim oldu. Gelin evi önünde olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaparken, yerde çok sayıda mermi kovanı olması dikkat çekti. Hastaneye kaldırılan Halil İbrahim C., yapılan ilk müdahalenin ardından mermi çekirdeğinin boynundan girip omuriliğine zarar vermesinden dolayı ambulansla Antalya’daki özel bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Burdur İl Sağlık Müdürlüğü nerede? Burdur İl Sağlık Müdürlüğü iletişim bilgileri nelerdir?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.