TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YKS’de öğrenci başarıları nasıl arttırılır?

Afyonkarahisar’da YKS’de öğrencilerin başarılarının arttırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2023 08:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
YKS’de öğrenci başarıları nasıl arttırılır?

Afyonkarahisar’da Yüksek Öğretim Kurumlarına (YKS) geçiş sınavlarına hazırlık süreçleri değerlendirme toplantısına düzenlendi. Toplantıda gerçekleştirilecek olan YKS’de öğrencilerin başarılarının arttırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.


"SINAV GİRİŞ BELGESİ VE KİMLİK BELGENİZİ MUTLAKA KONTROL EDİN"
İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Müdür Yardımcıları Mevlüt Çınar ve Fatih Akçil, Şube Müdürleri ve YKS sınavına girecek öğrencisi olan okul müdürleri katıldı. Toplantıda YKS sınavında Afyonkarahisar’ın başarısının artması için öğrencilere nasıl bir motivasyon sağlanacağı, son haftanın nasıl değerlendirileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Sünnetci toplantıda yaptığı konuşmada “Sınav giriş belgenizi ve kimlik belgenizi mutlaka kontrol ediniz. Sınavdan 1 saat önce sınava gireceğiniz binada bulununuz. Sınav süresine kadar yaşam düzenini değiştirmeyiniz. Sınavdan bir iki gün önce sınava gireceğiniz binanın konumunu giderek yerinde görünüz. Bilmek insana güven verir. AYT sınavında kendi alanın ile ilgili sorulardan başla. Mezuna bırakmayı düşünme. O sene bu sene. Kendine güven” dedi.
Mesajlarının ve hatırlatmaların öğrencilere verilmesi gerektiğini belirten Sünnetci, öğrencilere rehberlik edilmesi ve öğrencilerin daha bilinçli şekilde sınava girmelerinin sağlanması gerektiğine dikkat çekti.
Toplantı, okul müdürlerin soru ve görüşleri alınmasıyla tamamlandı. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.