TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye-Polonya voleybol maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda

Dünyanın bir numarası Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Polonya ile karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye-Polonya voleybol maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2023 12:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Türkiye-Polonya voleybol maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda

Dünyanın 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek finalde Polonya ile karşılaşıyor. 2023 CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçının başlamasına saatler kaldı. Türkiye A Milli Voleybol Takımı turnuvanın çeyrek final maçında Polonya ile mücadele edecek. Son 16 turunda Belçika'yı 3-1 yenen ay yıldızlılar, Polonya'yı yenerek yarı finale çıkmak istiyor.

2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda son 16 turunda Belçika’yı 3-1 mağlup ederek adını çeyrek finale çıkan Filenin Sultanları, 30 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00’de Polonya ile yarı final maçı için sahaya çıkacak. Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Palais 12’de oynanacak mücadele TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

HANDE BALADIN: POLONYA BİLDİĞİMİZ TAKIM

Çeyrek final maçından önce Hande Baladın,"Avrupa Şampiyonası’nda son 16 turunda organizatör ülkelerinden biri olan Belçika’yı kendi sahası ve seyircisi önünde mağlup ederek çeyrek finale yükseldiğimiz için çok mutluyuz. Belçika karşısında zaman zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıtamasak da takım olarak iyi bir geri dönüş sergiledik ve karşılaşmayı kazanmasını bildik. Bu tarz maçların önemini çok iyi biliyoruz, çünkü bu turdan itibaren artık karşılaşmalar tek maç üzerinden oynanıyor ve rakipler giderek sertleşiyor. Polonya karşısında da çok zor bir maç bizi bekliyor. Takım olarak bu karşılaşmaya iyi hazırlandık. Polonya’yı yakından tanıyoruz, bildiğimiz bir rakip. Onları yenecek güce sahibiz. Umarım, iyi bir oyunla adımızı son 4’e yazdırırız" ifadelerini kulandı.

FİLENİN SULTANLARI'NIN MAÇ PROGRAMI:

29 Ağustos 2023

19.00 Hollanda-Bulgaristan (TRT Spor Yıldız)

22.00 İtalya-Fransa (TRT Spor Yıldız)

30 Ağustos 2023

21.00 Sırbistan-Çekya (TRT Spor Yıldız)

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ, YENİ SPONSORLARINI TANITTI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.