TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka Spor Kulübü, yeni sponsorlarını tanıttı 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün 2023-2024 sezonunun yeni sponsorlarının tanıtımı yapıldı. Karşıyaka’nın görkemli sponsor tanıtımında büyük anlaşmalara imza atıldı

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2023 09:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka Spor Kulübü, yeni sponsorlarını tanıttı 

Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü’nün forma isim sponsor tanıtımı gerçekleşti. Tanıtıma, Karşıyaka Spor Kulübü’nün Başkanı Azat Yeşil, yönetim kurulu üyeleri, AVEK otomotiv CEO’su Korhan Yurdayarar, Kappa temsilcisi Selma İpek, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ katıldı. Karşıyaka Spor Kulübü’nün sponsor tanıtım toplantısında yeşil kırmızılarla yeni anlaşmaya imza atan sponsor temsilcileri yer aldı. İzmir Swissotel Grand Efes- Smyrna Salonunda gerçekleşen sponsor tanıtım toplantısında Pınar Karşıyaka’nın genel menajeri Selim Çınar, basketbolcuları Kenan Sipahi ve Deniz Kılıçlı ’da katıldı.

AZAT YEŞİL KSK-ilkses

SEZONA GÜZEL BAŞLMAK İSTİYORUZ

Karşıyaka Spor Kulübü olarak kulüp tarihinde yeni bir sayfa açtıklarını vurgulayan Başkan Azat Yeşil, “ Değerli Karşıyakalılar, konuşmama başlamadan önce yakın zamanda Karşıyaka tribünlerinden “etendim” Mustafa’yı rahmetle anıyorum. 1912’de zeytin ağacının altında Zühtü Işıl’ın önderliğinde kurulan bu şanlı spor kulübü kurtuluş mücadelesinde önemli rol oynamıştır. Karşıyaka Spor Kulübü, milli mücadelede her branşta ciddi bir mücadele ruhuyla anılmıştır. Karşıyaka sevdalıları olarak ciddi bir iş insanlarıyla yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Kulübümüzün bulunduğu konumu daha üst yerlere getireceğimize inanıcımızın tam olduğunu söyleyebilirim. Yönetim Kurulunda arkadaşlarımız büyük emek ve özveriyle çalışıyor. Sezon başında öncelikle futbol, voleybol ile ilgili tanıtım yapıyoruz daha sonra basketbol için özel bir lansman yapacağız. Futbolda bir veya iki transfer yaparak sezona güzel bir şekilde başlamak istiyoruz” diye konuştu.  

KSK LANSMAN-ilkses

SPORUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye’nin en köklü camiasının yanında durmaktan mutlu olduklarını belirten AVEK Otomotiv CEO’su Korhan Yurdayarar,” Karşıyaka Spor Kulübümüz 1912’de kurulmuş olup Türkiye’nin ilk kulüplerinden biridir. Bu köklü camia futbol, basketbol ve diğer branşlarda şampiyonluk yaşamıştır. Karşıyaka Spor Kulübü tarihinde bizzat Atatürk tarafından desteklen, kulübümüzü ve sporcularımızın her zaman yanında durmuştur. Türkiye’nin en köklü camiasının yanında durmak bizim için büyük onurdur. İzmir’de sporcunun ve sporun yanında destek olmaya devam edeceğiz. Bu önemli işbirliği hayırlı, uğurlu olsun” diye ifade etti.

medical ceo-ilkses

ZÜBEYDE HANIMIN KIZLARI ROL MODEL OLACAK

Karşıyaka Spor Kulübü’nün voleybol ana sponsoru olmaktan onur duyduklarını ifade eden Medical Point Temsilcisi Veysi Kubba, “İnsan yaşamında önemi artan spor kentin gelişiminde önemli bir etken oluyor. Bu kapsamda kentimizin köklü kulüplerin Karşıyaka’nın voleybol ana sponsoru olmaktan büyük onur duymaktayız. Bizler için büyük gurur kaynağıdır. Karşıyaka’nın başarılı sporcularına hizmet vermek bizler için büyük gururdur. Sporla ilgilenen gençlerimizi sağlıklı, kültürlü nesillerin yetişmesinde önemli rol oynamak istiyoruz. Sağlığı ve sporu birleştirerek onları hem fiziksel hem de psikolojik olarak onların yanında olmayı hedefliyoruz. Sadece bir sponsor olarak değil sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Karşıyaka Medical Point olarak yeni bir tarih yazmaya hazırlanıyoruz. Zübeyde Hanımın kızları bütün kızlarımıza rol model olarak ablalarını örnek alacaktır. Karşıyaka Medıcal Point 2023-2024 sezonunda tüm Türkiye’ye örnek olacaktır. Başarılı bir sezona adım atacağımızdan eminim… Kentimizin en güzide kulübünü el birliğiyle en iyi yerlere getireceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

KSK TANITIM FOTO AVEK-MEDİCAL POİNT-ilkses

BİRLİKTE GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Karşıyaka Spor Kulübü’nün her zaman yanında olduklarını açıklayan Kappa temsilcisi Selma İpek, “Değerli sporseverleri ve Karşıyakalıları tebrik ediyorum. Türkiye Kappa olarak sponsorluk anlaşması hepimizi çok heyecanlandırıyor. Önümüzdeki yıllarda diğer branşlarda önemli anlaşmalara imza atacağız. Türkiye Cumhuriyet’inden eski olan bu kulübün yanında durmak bizi mutlu ediyor. Bu kulüp bizim için gurur oldu. Sponsor ve marka olarak sadece burada değiliz birlikte güzel başarılara imza atacağız.  Her yerde her anınızda olmaktan mutluyuz ve gururluyuz. Kaf-Kaf’ın her zaman yanında olacağız ”dedi.

MUSTAFA İDUĞ’DAN KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜNE AÇIK ÇEK

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, “Karşıyaka ve Bornova’nın iki yıl öncesinde büyük işbirliğine imza atmıştı. İlk yıl play off oynadık,  ikinci yılımızda ligde kalmayı başardık. Basketbolda Karşıyaka’ya yarışmacı takımı kazandırdık. Her zaman Bornova Belediyesi’nin spor tesisleri Karşıyaka’ya açıktır. Buradan sesleniyorum Karşıyaka Spor Kulübü’ne her zaman açık çek sunuyorum. Karşıyaka Spor Kulübü’nün sürdürülebilir bir şekilde devam edebilmesi için bu sponsor desteğinin çok önemli olduğunu söylüyorum. Buradan Selçuk Yaşar’ı rahmetle anıyorum” diye konuştu.  

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Avrupa Oryantiring şampiyonası Bergama’da yapılacak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.