TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Karşıyaka Spor Kulübü

Karşıyaka Spor Kulübü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Karşıyaka Spor Kulübü haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kaf-Kaf, zirve yarışında kan kaybetti Haber

Kaf-Kaf, zirve yarışında kan kaybetti

TFF 3.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Sezonun 23. haftasında Karşıyaka Spor Kulübü, deplasmanda Elazığspor ile kozlarını paylaştı. Nefesleri kesen maçta yeşil kırmızılılar rakibine 3-2'lik skorla kaybetti. Bu sonuçla Kaf-Kaf, 7.mağlubiyetini aldı. Elazığspor ise 10.galibiyetini aldı. İzmir temsilcisi önümüzdeki hafta bay geçiyor. KAF-KAF, İKİNCİ YARI KAYBETTİ Maça her iki takımda hızlı başladı. Karşılaşmanın ilk golünü 9.dakikada misafir takımdan Hakan Erçelik attı. Yeşil kırmızılılar, Sefa Küpeli ile 15.dakikada skoru 2-0 yaptı. Elazığspor'da Çağrı Yağız Yasak, 30.dakikada gol atarak ilk yarı Karşıyaka'nın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda hücumda vitesi artıran Elazığspor, 77.dakikada Beykan Şimşek, 79.dakikada ise Mesut Saray'ın golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Hakemler: Efe Tanrıverdi, Ali Etlikci, Adem Mazlum Elazığspor: Hakan Canbazoğlu, Burak Yamaç, Hasan Ekici (Burhan dk. 57), Çağrı Yağız Yasak, Berşan Yavuzay, Metin Peker, Fatih Kıran (Mesut dk. 71), Yağızcan Erdem, Mikail Koçak, Beykan Şimşek (Mehmet Eksik dk. 90), Bahattin Köse (Murat dk. 90) Karşıyaka: Haydar Yılmaz, Erdem Gökçe (Bilal dk. 64), Ferdi Burgaz, Erdinç Çepoğlu (Ömer Alper dk. 90), Alpay Koldaş, Fatih Taşdelen, Enes Nalbantoğlu (Dursun Batuhan dk. 90), Hakan Erçelik (Mustafa dk. 84), Sefa Küpeli, İsmail Güner, Barış Sağır (Arda dk. 90) Goller: Çağrı (dk. 30), Beykan (dk. 76), Mesut (dk. 79) (Elazığspor), Hakan (dk. 9), Sefa (dk. 24) (Karşıyaka) Sarı kartlar: Metin, Çağrı, Berşan (Elazığspor), Erdem, Sefa, Barış (Karşıyaka)

Karşıyaka evinde üçledi Haber

Karşıyaka evinde üçledi

TFF 3.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 18.haftasında Karşıyaka Spor Kulübü, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda Pazarspor'u misafir etti. Yeşil kırmızılılar rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti. Böylelikle Kaf-Kaf, 11 galibiyetle 2.sırada yer alıyor. Pazarspor ise 9 mağlubiyetle 8.sırada yer alıyor. Önümüzdeki hafta İzmir temsilcisi Turgutluspor ile kozlarını paylaşacak. Karşıyaka bu galibiyetle zirve yarışında moral depoladı. Ev sahibi ekip Karşıyaka maça hızlı ve tempolu başladı. Karşılaşmanın ilk golü 14.dakikada Fatih Daşdelen'den geldi. İlk yarı Kaf-Kaf'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda skor üstünlüğünü elinde tutan yeşil kırmızılılar Ömer Alper Tatlısu'nun golüyle skoru 2-0 yaptı. Karşıyaka rahat oyunuyla devam etti. Oyunun kontrolünü elinde tutan yeşil kırmızılılar 77.dakikada Yasin Ozan ile 3-0 rakibini yendi. Hakemler: Tayfun Güz, Semih Kurtuluş, Cihat Sevi Karşıyaka: Haydar Yılmaz, Erdem Gökçe, Alpay Koldaş, Alper Tatlısu, Ferdi Burgaz, Emre Keleşoğlu, Mehmet Alaeddinoğlu (Mustafa Durgun dk. 55), Barış Sağır, Cenk Ahmet Alkılıç (Arda Gülmez dk. 88), Fatih Taşdelen (Enes Nalbantoğlu dk. 81), Yasin Ozan (Mertcan Koç dk. 89) Pazarspor: Halil Kaşlı, Enes Salih Çavdar, Muhammet Çavuşoğlu, Aykut Civelek, Emircan Bayrakdar (Fatih Cin dk. 46), Batuhan Tunçay, Ahmet Arık (Hacı Şükrü Çiçek dk. 55), Efe Taylan Altunkara, Mustafa Apardı (Remzi Kolcuoğlu dk. 83), Ali Çelik (Emre Turan dk. 64), Göktuğ Yılmaz Goller: Fatih Taşdelen (dk. 14), Ömer Alper Tatlısu (dk. 65), Yasin Ozan (dk. 77) (Karşıyaka) Sarı kartlar: Emircan Bayrakdar, Ensar Çavuşoğlu (Pazarspor)

Karşıyaka'da Enes Nalbantoğlu taraftarlardan özür diledi Haber

Karşıyaka'da Enes Nalbantoğlu taraftarlardan özür diledi

TFF 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü'nün futbolcusu Enes Nalbantoğlu sezonun 15.haftasında Sapanca Gençlikspor'u 3-2'lik skorla mağlup etmişti. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda oynanan müsabakada Enes Nalbantoğlu takımının 2.golünü attıktan sonra tribünlere tepki göstererek sahadan ayrılmıştı. Taraftarlar ile gerginlik yaşayan 28 yaşındaki futbolcunun ailesi de stadyumdan çıkmıştı. Bu olayların ardından Karşıyakalı taraftarlar Enes Nalbantoğlu'nun takımdan ayrılmasını istedi. Nalbantoğlu ise belirli bir sürenin ardından açıklama yaptı. Enes Nalbantoğlu, yaptığı hareketlerden dolayı camiadan özür diledi. Kulübün sosyal medya hesaplarından Nalbantoğlu yöneticilerle birlikte açıklamada bulundu. Enes, Karşıyaka taraftarlarından, tribünden, camiadan, yönetimden özür diledi. Karşıyaka Spor Kulübü'nün yöneticileri ise aile arasında bu tarz olayların olabileceğini aktardı. Enes Nalbantoğlu Karşıyaka camiasına şu açıklamalarda bulundu: Tüm samimiyetimle taraftarımızdan, tribünümüzden, camiamızdan, yönetimimizden amasız, fakatsız, lakinsiz bir şekilde tüm yaşananlar için özür diliyorum. Maçtaki kazanma hırsım ve galibiyete katkı koyma çabam hiç olmaması gereken anlık bir reaksiyona sebep oldu. Münferit bir söyleme saha içinde, hele varlığı bize güç veren Karşıyaka taraftarına karşı bir hareketim olmuş gibi bir olayın içinde olmak beni üzdü. Ben buraya transfer yapmış olmak için gelmedim. Ben buraya kariyerinde Karşıyaka forması giymiş bir oyuncu olmaya, Karşıyaka formasıyla şampiyonluk yaşamış bir oyuncu olmak için geldim. İnşallah bunu sezon sonunda hep birlikte başaracağız. Bu formanın ne kadar kutsal, ne kadar değerli olduğunu biliyorum ve bilmeye de devam edeceğim. Mahcubiyetim oldukça büyük. Samimiyetle özür diliyorum

İzmir takımlarından şehitlerimiz için başsağlığı paylaşımı Haber

İzmir takımlarından şehitlerimiz için başsağlığı paylaşımı

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada askerlerimiz şehit oldu. İzmir'in ve Türkiye'nin köklü spor kulüpleri, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajları yayımladı. Göztepe Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından başsağlığı paylaşımında bulundu: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Altay Spor Kulübü şu paylaşımı yaptı: Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Menemen FK başsağlığı mesajı: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerimize Allah’tan rahmet, yakınları ve Aziz Milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz. Karşıyaka Spor Kulübü'nün açıklaması şu şekilde:  Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yer alan bir üs noktamıza, teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonucunda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Altınordu'nun paylaşımı: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Karşıyaka'nın bu hafta maçı yok mu? Karşıyaka bay mı geçiyor? Haber

Karşıyaka'nın bu hafta maçı yok mu? Karşıyaka bay mı geçiyor?

TFF 3.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanmaya devam ederken kalite ve rekabet her geçen sene artıyor. Alt liglerde sponsor desteği ve yatırım ile liglerin marka değeri yükseliyor. 3.Lig 2.Grup'ta İzmir temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü, bu sezon fırtına gibi esiyor. Yeni başkan, yeni yönetim, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran yeşil kırmızılılar zirvede yerini koruyor. İzmir ekibi TFF 3.Lig'de 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 16 puanla 1.sırada yer alıyor. Karşıyaka bu sezon şampiyonluğu hedefliyor. TFF 3.Lig 2.Grup'ta 9.haftasında Karşıyaka Spor Kulübü bay geçiyor. Yeşil kırmızılılar bu hafta bay geçerek maça çıkmayacak. Yeşil kırmızılı taraftarlar hemen hemen her maçta tribünleri dolduruyor. Deplasman otobüslerini kaldıran Karşıyakalılar takımlarını son topa kadar destekliyor. Yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadyumu için kulüp başkanı Azat Yeşil harekete geçti. Yakın zamanda açıklama yapması bekleniyor. Karşıyakalı taraftarlar ise stadyum hasreti ile yanıp tutuşuyor. ERSİN AKA İLE DEVAM Ersin Aka yönetimindeki Karşıyaka Spor Kulübü, Selçuk Yaşar Spor Tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Ersin Aka'ya son haftalarda taraftar liderlerinin yaptığı eleştiriler üzerine kulübün başkanı Azat Yeşil'den açıklama gelmişti. Başkan Yeşil, kişi ve kurumların kararlarına göre harekete etmeyeceklerini ifade ederek antrenörü korudu. Karşıyaka Spor Kulübü, 9.haftayı bay geçiyor. 10.haftada ise Anadolu Üniversitesi ile kozlarını paylaşacak. Eskişehir'de oynanacak olan müsabakaya yeşil kırmızılıların deplasman otobüsü kaldırması bekleniyor. KARŞIYAKA STADYUM İSTİYOR  Edinilen bilgilere göre, Karşıyaka Spor Kulübü'nün Başkanı Azat Yeşil ve ekibi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile yoğun görüşmelerden sonra stadyumun, tesisleşme inşası için bir yol haritası belirlendi. Cenk Karace, İlker Ergüllü ve Hasan Yıldırım'ın da yer aldığı ziyarette Karşıyakalı yöneticiler plan ve projelerini sundu. Uzun süren görüşmelerin ardından Bakan Yeşil; kısa, orta ve uzun vadede projelerini, hedeflerini anlattı. Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Karşıyaka Spor Kulübü'nün taraftarları stadyumuna kavuşmak istiyor. BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: P. Karşıyaka, Avrupa’da 2’de 2 yaptı

Karşıyaka'nın Başkanı Azat Yeşil'den Stadyum müjdesi Haber

Karşıyaka'nın Başkanı Azat Yeşil'den Stadyum müjdesi

Karşıyaka Spor Kulübü 2023-2024 sezonunda yeni başkan, yeni yönetim ile futbol, basketbol ve voleybolda iddialı başladı. Başkan Azat Yeşil, futbolda ve voleybolda yeni sponsor anlaşmalarına imza atarak Karşıyaka'ya destek sağladı. Sponsor ve yatırımcıların desteğiyle TFF 3.Lig'de yeni transferlerle şampiyonluğu hedefleyen yeşil kırmızılılar voleybol ve basketbolda hedefleri yüksek... Basketbolda Pınar grubu ile yaklaşık 30 yıldır desteğini alan Karşıyaka Spor Kulübü hem Avrupa'da hem de Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olmak istiyor. Voleybolda ise Zübeyde Hanım'ın kızları Medical Point ile anlaşmaya imza atarak Kadınlar 2'inci ligde play off hedefiyle sahaya çıkıyor. Karşıyakalı taraftların özlem duyduğu stadyum uzun yıllardır yılan hikayesine döndü. Yeşil kırmızılıların hasret çektiği Karşıyaka Stadyumunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Başkan Azat Yeşil ve yönetimi stadyumu tekrardan inşa etmek için ısrarlı davranıyor. Bir dönem meclis gündeminde yer alan stadyum zaman içerisinde unutuldu. İddialara göre kulüp yönetimi gerekli anlaşmaşarı sağladı, yeni yılda Karşıyakalılara stadyum süprizi olabilir. AZAT YEŞİL: KARŞIYAKA'YA TESİS KAZANDIRMAK İSTİYORUZ Karşıyaka Spor Kulübü'nün resmi twitter hesabından açıklama yapan Başkanı Azat Yeşil, "Öncelikle isim sponsoru olarak basketbolda yıllardır desteğini hiç kesmeyen Pınar'a ve voleybolda Medical Point'e teşekkür ediyorum. AOSB bünyesinde kulübümüze destek veren firmalardan, AVEK Otomotiv başta olmak üzere, büyük güç ve destek aldık. Artık yöneticilerin ceplerinden sağladıkları borç ve maddi imkanlarda kulüplerinyaşaması mümkün değil. Bu konuda Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar'ın vasiyeti olan sanayiciler ile kulüp iş birliği hayata geçiren AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, AOSB Yükek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı ve AOSB Yönetim Kurulu üyeleri İlker Ergüllü ve Hasan Yıldırım'a, Kulübümüz ile firmalar arasında kurdukları iletişim ve sağlamış oldukları güçlü desteğin yanı sıra, yönetimimizdeki başarılı çalışmaları nedeniyle şükranlarımı iletiyorum. Hedefimiz; Karşıyaka'ya, stadyum başta olmak üzere yeni tesisler kazandırmak. Bu konudaki çalışmalarımız ahenk içerisinde ve artan yoğunlukta sürüyor" ifadelerini kullandı. Bu haber de ilginizi çekebilir: Pınar Karşıyaka, Şampiyonlar Ligi’nde siftah yaptı: Pınar Karşıyaka- Filou Oostende: 94-77

Karşıyaka-Silifke Belediyespor maçı ne zaman? Nerede? Haber

Karşıyaka-Silifke Belediyespor maçı ne zaman? Nerede?

TFF 3.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Taraftarların merakla ve heyecanla beklediği TFF 3.Lig'de birbirinden keyifli ve heyecanlı maçlar oynanmaya devam ediyor. İzmir temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü, sezonun 7. haftasında Silifke Belediyespor ile karşılaşacak. Mersin Silifke Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri henüz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanmadı. Yeşil kırmızılılar, Lig'de oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 mağlubiyet  alarak 16 puanla liderliğini koruyor. Silifke Belediyespor ise oynadığı 5 maçtan 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak 12. sırada mücadele ediyor. Karşıyaka liderlik koltuğunda kalmak isterken Silifke Belediyespor ise altı sıralardan kurtulmak istiyor. Ersin Aka yönetiminde istikrarlı ilerleyen Karşıyaka Spor Kulübü, bu sezon şampiyonluğu hedefliyor. Karşıyaka en son oynadığı Ergene Velieşmespor maçında Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda rakibini 2-0 yendi. Karşıyaka'nın genç futbolcusu Adem Büyük bu maçta ilk golünü attı. Silifke Belediyespor ise deplasmanda Elazığspor'a 2-0 kaybetmişti. Karşıyaka Spor Kulübü, yeni başkan, yeni yönetim ve yeni transferlerle bir üst lige çıkmak istiyor. Selçuk Yaşar Spor Tesislerinde Silifke Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil kırmızılılar maça odaklanıyor. ERSİN AKA: LİDER DÖNECEĞİZ Ergene Velieşme maçından sonnra Karşıyaka'nın antrenörü Ersin Aka," İlk haftadan beri zamana ihtiyacımız olduğunu söyledik, her hafta üzerine koyarak ilerleyip daha iyi oynuyoruz" diyen teknik direktör Ersin Aka, "Çalıştığımız bir maçı düşündüğümüz gibi kazandık. Yere yatarak oyunu soğutacaklarını bekliyorduk. Oyuncularımla gurur duydum. Hayal ettiğimiz ofansif bir futbol var, topu kaybetsek de kazanıp atak yapacak, çok pas yapan, ileri bölgede oynayan bir takım hedefliyorduk. Böyle bir takım olduk. Rakip oyuncular hep yatarak zaman geçiriyorlar ama bu konuda bir standart olmalı. Yere yatan bir oyuncu kenarda tedaviye alınmalı. Biz ritmi yakaladığımızda hakemler rakip oyuncuların oyunu soğutmalarına izin veriyor. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, golü geç bulmamıza rağmen destek verdiler. Haftaya çok zor bir deplasman var. Camiamıza yakışan gibi lider olarak gidip lider olarak döneceğiz" şeklinde konuştu. MAÇLAR AZİZ KOCAOĞLU STADYUMU'NDA Karşıyaka’nın Türkiye Kupası'nda Bigaspor ve ligde Ergene Velimeşe Spor ile oynayacağı maçların Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’ndaki saha bakımı çalışmaları nedeniyle Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacağı açıklanmıştı. Yeşil kırmızılılar belirli bir süre maçlarını Bornova'da oynayacak. Taraftarlar ise Karşıyaka'dan Bornova'ya maçlar için otobüs talebinde bulundu. Yeni başkan, yeni yönetim, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran Karşıyaka Spor Kulübü hem TFF 3.Lig'de başarılı olmak istiyor. Karşıyaka'nın bu yıl hedefi TFF 3.Lig'de şampiyon olmak... BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Karşıyakalılar güne sporla başlıyor

Karşıyakalı taraftarlar dijital bilete sitem ediyor! Mobilet.com üzerinden maç bileti nasıl alınır? Haber

Karşıyakalı taraftarlar dijital bilete sitem ediyor! Mobilet.com üzerinden maç bileti nasıl alınır?

2023-2024 sezonunun ikinci haftasında Karşıyaka evinde Yeni Amasyaspor'u misafir edecek. Karşıyaka-Yeni Amasyaspor maçı Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda 17 Eylül'de saat 19:00'da oynanacak. Karşılaşmanın hakemi Mikail Cihangir, yardımcıları ise Sezgin Altun ve Kerem Candaş olacak. Karşıyakalı taraftalar evinde çıkacağı ilk maçı sabırsızlıkla bekliyor. Yeşil kırmızılı taraftarlar maça sayılı günler kala hazırlıklarına devam ediyor. Yönetimde büyük değişime giden Karşıyaka Spor Kulübü, yeni yönetim, yeni sponsorlar ve yeni transferlerle şampiyonluğu hedefliyor. DİJİTAL BİLET Karşıyaka futbol kombine satışları devam ederken bilet uygulamasında radikal değişiklikler yapan kulüp yönetimi maç biletlerini dijital uygulama üzerinden Mobilet ile satışa sunuyor. Kafa karışıklığını beraberinde getiren bu değişime Karşıyakalı taraftarlar tepki gösteriyor. Özellikle yaş olarak 40 yaş üstü taraftarlar ve akıllı telefon kullanmayan bu durumdan pek memnun değil!  Ayrıca yeşil kırmızılı taraftarlar öğrenci biletlerinin pahalı olmasından rahatsız olduğunu gerekli mecralara iletti. Geleneksel bileti gişeden alan yeşil kırmızılı taraftarların bir kısmı eski uygulamanın olması gerektiğini ifade ederken bazı taraftar grupları da biletlerin dijital mecralardan alınması gerektiğini belirtiyor. Diğer yandan farklı düşünen bir grup taraftar ekibi de hem dijital bilet hem de kağıt bilet olması gerektiğini ifade ediyor. KARŞIYAKA MAÇ BİLETİ NASIL ALINIR? Karşıyaka Spor Kulübü bu soru işaretlerini aydınlatmak için resmi sosyal medya hesabından bilet nasıl alınır diye video yayınladı. Peki, Karşıyakalı taraftarlar Mobilet uygulamasından maç biletlerini nasıl alacak? Maç biletlerine taraftarlar nasıl ulaşabilir? Sizler için hazırladık... Mobilet üzerinden maç bileti almaya çalışan yeşil kırmızılı taraftarlar için Karşıyaka sosyal medya platformları taraftarlar için kısa bir video hazırladı. Mobil uygulaması androidde çok kötü olduğu için bilgisayarda tarayıcı üzerinden alırsanız rahat alınıyor. 1 Kişi en fazla 9 bilet alabiliyor. Her bilete 5 TL işlem bedeli alınıyor .Maç gününden önce biletinizi almanız tavsiye ediliyor. İLKER ERGÜLLÜ:KISA SÜREDE SIKINTI OLMAYACAK Karşıyaka Spor Kulübü'nün Sportif İşlerden Sorumlu Asbaşkan İlker Ergüllü, sistemin kısa sürede oturacağını söyledi. "Uygulama ve biletlerle ilgili taraftarımızın bütün talep ve eleştirilerini değerlendiriyoruz" diyen Ergüllü, "Yeni sisteme inanıyoruz. Kısa süre içerisinde bilet sistemi oturup sıkıntı yaşanmayacaktır. Bu hafta Amasya FK maçında da stat girişlerinde sorun yaşanmaması için gerekli tüm tedbiri alacağız" ifadelerini kullandı. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Hüseyin Demir ile Fair-Play programının konuğu Lara Ergin

Karşıyaka bombayı patlattı: Karşıyaka Cenk Ahmet Alkılıç'ı transfer etti Haber

Karşıyaka bombayı patlattı: Karşıyaka Cenk Ahmet Alkılıç'ı transfer etti

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü; yönetimde büyük değişime giderek yeni yönetim, yeni sponsorlar ve yeni transferlerle umudunu tazeliyor. 2022-2023 sezonunda görev alan 22 futbolcu yeni sezonda yer almıyor. 2023-2024 sezonunda ise toplam 15 takviye ile Karşıyaka kadrosunu güçlendirdi. Yeşil kırmızılılar şampiyonluk hedefiyle sezona galibiyet ile başladı. Galibiyet primlerini alan futbolcular motive bir şekilde antrenmanlara çıkıyor. Karşıyaka transferleriyle taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor, son olarak da tecrübeli kanat oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç'ı transfer etti. Peki Cenk Ahmet Alkılıç kimdir? Cenk Ahmet Alkılıç hangi takımlarda forma giydi? İşte sizlerle... Karşıyaka Spor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: Hoş geldin, Cenk Ahmet Alkılıç! Tecrübeli kanat oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.Cenk Ahmet’e hoş geldin diyoruz ve takımımızla birlikte başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz. CENK AHMET ALKILIÇ KİMDİR? Cenk Ahmet Alkilic 9 Aralık 1987 tarihinde İzmir'de doğdu. Cenk Ahmet Alkılıç 1,70 m boyundadır. Cenk Ahmet Alkilic isimli futbolcunun piyasa ve bonservis değeri 175 Bin €'dur. Oyuncusunun en yüksek piyasa değeri ise 1.40 milyon euroya kadar çıkmıştır.Tecrübeli kanat oyuncusu Süper Lig'de ve TFF 1.Lig'de çeşitli takımlarda mücadele etti. CENK AHMET ALKILIÇ KARİYERİ: 2006 Beylerbeyi Spor 2009 Altay 2011 Ç. Rizespor 2014 K. Erciyesspor 2015 Başakşehir 2017 Alanyaspor 2017 Başakşehir 2017 Alanyaspor 2019 BB Erzurumspor 2021 Eyüpspor BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Göztepe-Teksüt Bandırmaspor maçının biletleri ne kadar? Biletler satışa ne zaman çıkıyor?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.