TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potanın Tarzanları Avrupa'da ilk galibiyetini aldı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Spor Kulübü, FIBA Europe Cup E Grubu ilk maçında deplasmanda Bakken Bears’ı 82-76 mağlup etti. Maçın özeti ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 11:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Potanın Tarzanları Avrupa'da ilk galibiyetini aldı

Potanın Tarzanları, FIBA Europe Cup grubu ilk maçında Danimarka temsilcisi Bakken Bears ile kozlarını paylaştı. Temsilcimiz Manisa BBSK, Bakken Bears’ın konuğu oldu. Potanın Tarzanları rakibini 82-76'lık skorla yendi. Bu sonuçla Manisa BBSK tarihinde ilk kez katıldığı Europe Cup’ta E Grubu’na galibiyetle başladı. Manisa bu hafta Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde pazar günü Tofaş ile mücadele edecek.

Manisa BBSK-  Bakken Bears maçını Başkan Bora Çaylan ve yönetim kurulu üyeleri takip etti. Maça hızlı ve tempolu başlayan Manisa ilk çeyreği önde bitirdi. İkinci çeyrekte skor üstünlüğünü elinde tutan Tarzanlar ilk yarıyı 43-42 önde kapatttı. Emanuel Terry 17 sayısı ile soyunma odasında giderek maça damga vurdu.

EMANUEL TERRY 21 SAYI

İkinci yarıya etkili başlayan Manisa hızlı hücumlardan ve geçiş hücumlarından skor üretirken savunmada sert ve agresif oynadı. Tarzanlar final periyoduna önde girdi. Ev sahibi takım oyun disiplininden kopmadı. Maçın son anlarında hata yapmayan Fatts Russell ile Manisa BBSK, Danimarka temsilcisi Bakken Bears’ı 82-76'lık skorla mağlup etti.

Manisa'da Emanuel Terry 21 sayı, 7 ribaund ile maçın en değerli oyuncusu oldu. James Anderson 14 sayı, Daron Fatts Russell 12 sayı, Pako Cruz 10 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.  Ryan Luther 9 sayı, John Roberson 7 sayı, Ayberk Olmaz 5 sayı, Dorukhan Engindeniz 2 sayı ile mücadele etti. Bakken Bears’ta Malik Parsons 21 sayı, 4 ribaund, Michel Diouf 17 sayı, 7 ribaund, Darko Jukic ve Gustav Knudsen 10, DeAndre Pinckney 7 sayıyla oynadı.

Çeyrek skorları:

1. çeyrek: 20-21

2. çeyrek: 42-43

3. çeyrek: 60-61

4. çeyrek: 76-82

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pınar Karşıyaka-Türk Telekom maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.