TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka-Türk Telekom maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka evinde Türk Telekom'u misafir edecek. Peki, Pınar Karşıyaka-Türk Telekom maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 10:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka-Türk Telekom maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

2023-2024 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'inde büyük heyecan sona erdi. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanmaya devam ediyor. Geçen sezonun finalisti Pınar Karşıyaka evinde Türk Telekom ile kozlarını paylaşacak. Karşıyaka oynadığı 3 maçtan 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 13. sırada yer alıyor. Türk Telekom ise 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 5.sırada mücadele ediyor.

Pınar Karşıyaka-Türk Telekom maçı 21 Ekim Cumartesi günü saat 18:00'de Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanacak.Karşıyaka-Türk Telekom maçı BEIN Sports Ekranlarından yayınlanacak. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri maç hazırlıklarını sürdürüyor. Büyük maçın başlamasına az bir süre kaldı. Karşıyakalı taraftarlar bu maçta FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki biletleriyle salona giriş yapabilecek. Karşıyaka yönetimin Fenerbahçe maçında bilet uygulamasında büyük tepki toplamıştı. Daha sonra yöneticiler öğrenci bilet satışını başlattı. Maç biletleri dijital bilet uygulaması mobilet üzerinden alınıyor.

Pınar Karşıyaka-Türk Telekom maçı ne zaman

Pınar Karşıyaka ile Türk Telekom geçen sezon yarı final serisinde mücadele etmişti. Yarı final serisinde rakibini mağlup eden Karşıyaka finalde Anadolu Efes'e kaybetti. Bu sezon yeni başkan, yeni yönetim, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran Karşıyaka, Avrupa'da ve Türkiye Ligi'nde şampiyonluğu hedefliyor. Ankara temsilcisi ise üst sıralarda yer almak istiyor.

Yeşil kırmızılılar geçen sezonki takım kadrosunu korumaya çalışırken yeni transferler ile kadrosunu güçlendirdi. Hillard, Vernon Carey ve Kelan Martin takviyeleri ile rakiplerine korku salıyor. Türk Telekom ise geçen sezon Avrupa'da final oynadıktan sonra Erdem Can ve ekibi ile yollarını ayırdı. Nenad Canak yönetiminde Pınar Karşıyaka maçına hazırlanan Telekom zorlu deplasmana çıkacak. Tone Wallace, Jalen Adams, James Palmer, Yiğitcan Saybir, Okben Ulubay gibi isimleri kadrosuna dahil eden Türk Telekom bu sezonda iddailı olmak istiyor.

Pınar Karşıyaka, zorlu fikstürün ardından en son oynadığı FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Belçika temsilcisi Filou Oostende takımını 94-77'lik skorla mağlup etmişti. Errick McCollum 22 sayı ile maçın en değerli oyuncusu olurken Darrun Hillard 17 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Pınar Karşıyaka yeni transferlerinden verim almaya devam ederken yerli oyuncular da takıma önemli katkı veriyor.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pınar Karşıyaka, deplasmanda kayıp

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.