TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Pınar Karşıyaka

Pınar Karşıyaka haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Pınar Karşıyaka haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Pınar Karşıyakalı McCollum'dan rekor Haber

Pınar Karşıyakalı McCollum'dan rekor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun bitimine 1 hafta kala play-off sıralamaları belli oluyor. Pınar Karşıyaka, 19 galibiyet, 9 mağlubiyetle 4.sırada yer alıyor. Kaf-Kaf'ın yıldız basketbolcusu Errick McCollum bu sezon üstün performansıyla harikalar yaratıyor. MCCOLLUM GÖZ KAMAŞTIRIYOR Tecrübeli oyun kurucu takımına liderlik yaparak skorer oyunuyla göz kamaştırıyor. Pınar Karşıyaka, en son oynadığı maçta Tofaş'a 111-91'lik skorla mağlup oldu. Errick McCollum, TOFAŞ karşısında attığı 38 sayı ile, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-24 Sezonu'nunda en yüksek sayıya ulaşan oyuncu oldu. Tecrübeli oyuncu, 42 verimlilik puanıyla da, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi kariyerindeki en yüksek verimlilik puanına erişti. ERRİCK MCCOLLUM EN YÜKSEK SAYIYA ULAŞAN OYUNCU OLDU Pınar Karşıyaka'nın yıldız basketbolcusu son haftalardaki üstün performansıyla dikkat çekiyor. McCollum, oynadığı 25 maçta 18,4 sayı, 2,4 ribaund, 5,5 asist, 1,2 top çalma ile mücadele ediyor. Aynı zamanda tecrübeli oyun kurucu sayı liderliğinde 4.sırada yer alırken verimlilik puanında 3.sırada boy gösteriyor. Pınar Karşıyaka bu hafta Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 27 Nisan cumartesi günü saat 15:30'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanacak.

Başantrenör Sarıca: Zor zamanda aile olmak pes etmemek önemli Haber

Başantrenör Sarıca: Zor zamanda aile olmak pes etmemek önemli

Sarıca, açıklamasında Galatasaray Ekmas gibi güçlü bir rakibi deplasmanda yenmenin önemine vurgu yaptı. Üçüncü periyodun bir kısmı hariç, maç boyunca oyunu kontrol altında tuttuklarını ifade eden Sarıca, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kadro yapımızla, normal sezonun bitimine 4 hafta kala, ilk 4 hedefimize neredeyse ulaştık. Maç boyunca pota altını etkili kullandık ve bolca sayı bulduk. Hem iç hem dış hücumda dengeyi sağladık ve ribauntlarda da güçlü bir performans sergiledik. Vernon'ın sakatlığı sonrası oyun planımızı biraz değiştirdik. Vernon'ın sahadaki varlığı bize farklı yetenekler sunuyordu, şimdi ise Furkan ve Deniz gibi başka oyuncularımızı daha fazla kullanma fırsatı bulduk. Geçen hafta olduğu gibi, Furkan'ın katkısı muhteşemdi ve Deniz de oldukça başarılıydı. Tabii ki, Errick zaten tecrübeli bir oyuncu ve buna güveniyoruz. Ama asıl önemlisi, takımdaki herkesin üzerine düşeni yapması. Zor zamanlarda birlik olmak ve pes etmemek gerçekten önemli. Bütün takım arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum." Sarıca, Vernon Carey'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olmasıyla ilgili olarak bir transfer ihtiyacının olduğunu belirtti. Ancak, şu anda bir takviye yapmalarının gerekip gerekmediği konusunda bir karar vermediklerini dile getirdi. Pınar Karşıyaka, ligde 26 maçta 18 galibiyet ve 8 mağlubiyetle 4. sırada yer alıyor. Kalan 4 haftada Reeder Samsunspor, deplasmanda TOFAŞ, Yukatel Merkezefendi Belediyesi ve deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklar.

Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı mağlup etti Haber

Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni farklı mağlup etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 25.haftasında Pınar Karşıyaka, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda Bahçeşehir Koleji'ni misafir etti. İzmir temsilcisi rakibini 92-76'lık skorla mağlup ederek moral depoladı. Yeşil kırmızılılar üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra güven tazeledi. Böylelikle Pınar Karşıyaka, 17.galibiyetini alırken Bahçeşehir Koleji ise 16.kez mağlup oldu. Önümüzdeki hafta Kaf-Kaf, Galatasaray deplasmanında sahaya çıkacak. KELAN MARTİN 14 SAYI Pınar Karşıyaka’da Kelan Martin 14 sayı, 3 ribaund ile maça damga vurdu. Jaylon Brown 18 sayı, 4 ribaundlık performansıyla galibiyette önemli rol oynadı. Errick McCollum 19 sayı, 6 asist ile oynadı. Thomas Akyazılı ve Deniz Kılıçlı 6, Vitto Brown 8, Kenan Sipahi de 6 sayı,  3 asist,3 ribaund ile mücadele etti. Bahçeşehir Koleji’nde Tony Taylor 19 sayı, 3 asist, Tyler Cavanaugh 13 sayı, ribaund, Axel Bouteille 9, Jerry Boutsiele 7 sayı, 6 ribaund, Muhammed Baygül 7 sayı, 3 ribaund, Egehan Arna 6 sayıyla mücadele etti. UFUK SARICA: SEZONU EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ Bahçeşehir Koleji maçından sonra Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca," “İlk yarıda ribaundlarda çok iyiydik. İyi bir maç oynadık. Sıkıntılı bir gündü bizim için. Furkan Haltalı çok yoruldu çünkü çok antrenmansızdı. Deniz Kılıç da elinden geleni yaptı ama onun da bir sakatlığı vardı. Bahçeşehir Koleji de çok ciddi oyuncuları olan bir takım. Fakat onlar da hafta arasından uzun bir yoldan geldiler. Biz de geçen hafta aynısını yaşadık.Geçen hafta Beşiktaş karşısında hiçbir şeyi sokamadık ama bugün ilk yarıda %80’le üçlük attık. Demek ki sporda böyle şeyler olabiliyor. Oyunculara da bunu söyledim. Bu mücadele çok önemliydi.Biliyorsunuz yabancı sayımız 4’e düştü. Yönetimimizle de konuştuk ve burada bir an önce takviye edip ligde ilk 4’teki yerimizi koruyarak sezonu da en iyi yerde bitirmeye çalışacağız” diye konuştu. PERİYOT SONUÇLAR: 1. PERİYOT: 31-16 2. PERİYOT: 56-39 3. PERİYOT: 71-58 4. PERİYOT: 92-76

Pınar Karşıyaka, Peristeri'yi konuk ediyor Haber

Pınar Karşıyaka, Peristeri'yi konuk ediyor

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Basketbol Şampiyonlar Lig K Grubu'nda mücadele eden Pınar Karşıyaka ile Yunanistan temsilcisi Peristeri ile kozlarını paylaşacak. Pınar Karşıyaka-Peristeri maçı 7 Şubat Çarşamba günü saat 20:30'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma Tivubu Spor Ekranlarından yayınlanacak. 267.RANDEVU Temsilcimiz Pınar Karşıyaka, K Grubu'nda ilk iki maçını kaybedecek. Yeşil kırmızılılar, Avrupa kupalarında 267. maçına çıkacak. İzmir temsilcisi, Avrupa maçlarında toplam 140 galibiyet, 124 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Toplam 21 bin 197 sayı atan Kaf-Kaf, potasında 20 bin 676 sayı gördü. ERRİCK MCCOLLUM FORMDA Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Pınar Karşıyaka, son hazırlıklarına devam ediyor. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri, Süper Lig'de en son oynadığı müsabakada Türk Telekom'u 70-81'lik skorla mağlup etti. Şampiyonlar Ligi'nde ise Hapoel takımına 83-74'lük skorla kaybetti. Son haftalarda Vitto Brown, Errick McCollum üstün performansı ile göz kamaştırıyor. Vernon Carey ise hücumda ve savunmada potansiyelini sahaya yansıtıyor. Kenan Sipahi, Thomas Akyazılı ve Deniz Kılıçlı, son maçlarda takımına katkı vermeye devam ediyor. PINAR KARŞIYAKA ŞAMPİYONLUK İSTİYOR 2023-2024 sezonunda yeni transferler ile taraftarlarını heyecanlandıran Pınar Karşıyaka bu sezon şampiyonluk istiyor. 2022-2023 sezonunda Basketbol Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Pınar Karşıyaka, bu sezon şampiyonluğu hedefliyor. Anadolu Efes ile final serisinde karşılaşan Kaf-Kaf, 3-0'lık seri ile rakibine mağlup olarak sezonu ikinci sırada bitirmişti. Yeni sezonda, yeni başkan, yeni transferler ile taraftarlarını heyecanlandıran yeşil kırmızılılar hem Avrupa'da hem de Türkiye'de şampiyon olmak istiyor.

Potada İzmir derbisi: Pınar Karşıyaka evinde Petkimspor'u ağırlıyor Haber

Potada İzmir derbisi: Pınar Karşıyaka evinde Petkimspor'u ağırlıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçların oynandığı Süper Lig'de kalite artıyor. Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Pınar Karşıyaka ile Aliağa Petkimspor kozlarını paylaşacak. Potada İzmir derbisi 13 Ocak Cumartesi günü saat 18:00'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma Beın Sports Ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemleri Can Mavisu ile Hüseyin Çelik olacak. POTADA İZMİR DERBİSİ Pınar Karşıyaka ilk yarıda oynadığı 15 maçta 10 galibiyet, 5 mağlubiyet elde ederek 4.sırada tamamladı. Petkimspor ise 8 galibiyet, 7 mağlubiyetle 5. sırada mücadele ediyor. İzmir derbisinin başlamasına çok az bir süre kala iki takımda son hazırlıklarını tamamlıyor. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi'nde en son oynadığı maçta İspanya'da Rio Breogan takımına deplasmanda 80-73'lük skorla kaybetti. Vernon Carey'in 20 sayılık katkısı galibiyete yeterli olmadı. Aliağa Petkimspor ise en son oynadığı maçta Çağdaş Bodrumspor'u 80-62'lik skorla mağlup etti. Böylelikle Aliağa temsilcisi iki ay sonra ilk kez deplasmanda kazandı. Petkimspor'da David Efianayi 25 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Kyhri Thomas ise 18 sayıyla mücadele etti. SON DERBİYİ PETKİMSPOR KAZANDI Pınar Karşıyaka bu sezon hem Avrupa'da hem de Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olmak istiyor. Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdan Ufuk Sarıca'nın öğrencileri bu sezon ısrarlı davranıyor. İlk yarıda inişi çıkışlı bir performans sergileyen yeşil kırmızılılar ikinci yarıya galibiyet serisi ile başlamayı hedefliyor. Kelan Martin, Errick McCollum, Hilliard oyunu yön veren oyuncular arasında yer alıyor. Kuzeyin Rüzgarları Aliağa Petkimspor'da moraller yerinde... 2023-2024 sezonunda play off hedefiyle yola çıkana Burak Gören'in öğrencileri ikinci yarıda zorlu Karşıyaka deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor. Aldridge, Prewwit, Simmons skorer oyuncuları arasında yer alıyor. Burak Gören, yerli oyunculara şans ve fırsat vermeye devam ediyor. Yunus Emre Sonsırma, Mağir Ağva önemli süreler alıyor. Lig'in ilk yarısında oynanan karşılaşmada Aliağa Petkimspor 90-85'lik skorla Pınar Karşıyaka'yı mağlup etmişti. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada Aliağa Petkimspor 90-85'lik skorla Pınar Karşıyaka'yı mağlup etmişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.