TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka'nın biletleri peynir ekmek gibi tükendi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinin 3. mücadelesinde Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes, maç biletleri satışa çıktıktan 15 dk sonra tükendi

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka'nın biletleri peynir ekmek gibi tükendi

HÜSEYİN DEMİR 

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde final serisinin üçüncü maçında Pınar Karşıyaka, 17 Haziran Cumartesi günü A. Efes’i misafir edecek. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 18.00’de başlayacak. Müsabakanın biletleri saat 12:00'de satışa çıktıktan sonra 15 dk. içerisinde tükendi. 



TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ 
Karşıyaka Taraftarları, Pınar Karşıyaka- Anadolu Efes serisinin bugün satışa çıkacak olan maç biletlerine yoğun talep gösterdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya giren yoğun kuyruk sırasın oluşturdu. Karşıyaka'lılar maç biletleri için kamp koltukları ile Karşıyaka Store'da saatler öncesinden yerlerini aldı. Satışa başlayan biletler 15 dakika içerisinde tükendi. Biletlerini alamayan Pınar Karşıyaka'lı sadece biletler çıkana kadar sevinebildi. Biletlerin hemen tükenmesinden şikâyet eden taraftarlar yönetime tepki gösterdi.   

Pınar Karşıyaka'nın resmi witter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: 
“Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçının biletleri satış noktalarında bugün 12:00'de eş zamanlı olarak satışa sunulmuş ve 15 dakika gibi bir sürede tükenmiştir. Salon kapasitemizin el verdiği ölçüde basılan ve satışa sunulan çok kısıtlı sayıda bilete taraftarlarımızın göstermiş olduğu müthiş ilgiye sonsuz teşekkür ederiz. Bir taraftan 16 bin 500 kişi kapasiteli salonuna 4 bin kişiden fazlasını alamayanlarla, diğer taraftan 5 bin kişilik salonuna taraftarını sığdıramayanlar arasında geçen bu şampiyonluk serisinde, sonuna kadar hep birlikte mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.