TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Anadolu Efes

Anadolu Efes haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Anadolu Efes haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Aliağa Petkimspor, Anadolu Efes deplasmanında Haber

Aliağa Petkimspor, Anadolu Efes deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Sezonun 25.haftasında Aliağa Petkimspor, Anadolu Efes ile kozlarını paylaşıyor. Karşılaşma 2 Nisan Salı günü saat 18.00'da Sinan Erdem Spor Salonunda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak mücadele beIN Sports ekranlarından yayınlanacak. Aliağa Petkimspor, oynadığı 24 müsabakada 12 galibiyet, 12 mağlubiyetle 8.sırada mücadele ediyor. Anadolu Efes ise 21 galibiyet, 3 mağlubiyetle 2.sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi zorlu fikstür ile boğuşuyor. Üst üste güçlü takımlar karşısında sahaya çıkan Kuzeyin Rüzgarları, Anadolu Efes deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. Burak Gören'in öğrencileri son hazırlıklarına devam ediyor. PETKİMSPOR, ZORLU DEPLASMANDA Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Anadolu Efes, en son oynadığı müsabakada Baskonia ekibini deplasmanda 97-76'lık skorla mağlup etti. Süper Lig'de ise Manisa'yı 81-76 yendi. Anadolu Efes'te Clyburn, Larkin, Ercan Osmani üstün performansıyla göz kamaştırıyor. Aliağa Petkimspor'da Zoriks, Peyton Aldridge, Yunus Emre Sonsırma ise son haftalarda formda oynuyor. Markel Starks skorer oyunuyla göz kamaştırıyor. Sezonun ilk yarısında oynanan Petkimspor-Anadolu Efes maçında uzatamlarda lavivert beyazlılar 92-101'lik skorla sahadan galip ayrılmıştı. BİR KİTAP DA SEN GETİR İki takım arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynanan 19 müsabakadan da galip ayrılan Anadolu Efes, rakibi ile Türkiye Kupası’nda oynadığı tek karşılaşmayı ise kaybetti. Anadolu Efes- Aliağa Petkimspor maçı için bilet satışı olmayacak ve basketbolseverler mücadeleyi sekizinci kez düzenlenen “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası çerçevesinde getireceği kitaplar karşılığında Mobilet gişesinden teslim alacağı ücretsiz biletler ile izleyebilecek. Basketbolseverler bu anlamlı proje aracılığıyla, ihtiyaç sahibi okullara destek olunmasını sağlayacak.

Euroleague tarihinin en uzun maçı: Anadolu Efes 4. uzatmada kaybetti Haber

Euroleague tarihinin en uzun maçı: Anadolu Efes 4. uzatmada kaybetti

Turkish Airlines EuroLeague’de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Anadolu Efes, Real Madrid deplasmanında 4.uzatmada 130-126'lık skorla mağlup oldu. Euroleague tarihinde ilk kez bir maç dördüncü uzatmaya gitti. Mücadele nefesleri keserken maçın son anlarında heyecan ve adrenalin üst seviyeye ulaştı. Anadolu Efes, rakibine 126 sayı atarak kulüp tarihinin sayı rekorunu kırdı. Lacivert beyazlılar, Madrid maçından önce 2020-21 sezonunda Baskonia Vitoria Gasteiz takımına deplasmanda 111 sayı atmıştı. EN UZUN MAÇ Euroleague'de 19. haftada tarihi gecede maçın normal süresi 81-81, ilk uzatma bölümü 91-91, ikinci uzatma bölümü, 102-102, üçüncü uzatma bölümü 111-111 eşitlik ile sona erdi. Anadolu Efes, dördüncü uzatma sonucunda 130-126 mağlup ayrıldı. EuroLeague tarihinde ilk kez bir maç tam dört kez uzatmaya gitti. Böylelikle EuroLeague tarihinin en uzun maçı yaşandı. Basketbol severler büyük heyecan ile maçı izledi. Saatler süren maçta temsilcimiz Anadolu Efes kaybetti. Böylelikle temsilcimiz Anadolu Efes, Euroleagu'de 19. maçında 12. kez mağlup oldu. Lacivert beyazlılar önümüzdeki hafta Panathinaikos deplasmanında sahaya çıkacak. Real Madrid ise Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak. EFES'İN NEFESİ YETMEDİ Shane Larkin, 53 dakika ve 11 saniye ile sahada kaldı. Larkin, EuroLeague tarihinin bir maçta en çok süre alan oyuncusu oldu. İki takım EuroLeague tarihinde sayı rekorunu kırdı. Real Madrid, 130 sayıyla EuroLeague tarihinin bir maçta en çok sayı atan takımı olarak tarihe geçti. Anadolu Efes ise 126 sayı ile ikinci sırayı aldı. Toplamda 256 sayı bulan iki takım, bu alanda da bir EuroLeague rekoruna imza attılar. Maçın son anlarında oyuncular fiziksel olarak oyundan düştü. LARKİN 32 SAYI Anadolu Efes‘te; Shane Larkin 32 sayı, 4 ribaund, 7 asistlik performansı galibiyete yeterli olmadı. Larkin, maçın son anlarında kritik toplar kullandı. Elijah Bryant 13 sayı, 8 ribaund, 2 asistlik performansı ile göz kamaştırdı. Mike Daum 15 sayı, 5 ribaund; Darius Thompson 21 sayı, 5 ribaund, 2 asist; Daniel Oturu 14 sayı, 9 ribaund; Tibor Pleiss 13 sayı, 11 ribaund ile mücadele etti.Real Madrid’de; Dzanan Musa 20 sayı, 2 ribaund, 8 asist ile mücadele etti. Facu Campazzo 25 sayı, 4 ribaund, 11 asistlilk performansıyla maça damga vurdu. Mario Hezonja 31 sayı, 12 ribaund; Walter Tavares 20 sayı, 12 ribaund, 4 blok ile mücadele etti.

Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti: Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka: 101-85 Haber

Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti: Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka: 101-85

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan sona erdi. Basketbol severlerin merakla ve heyecanla beklediği Süper Lig'de birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanmaya devam ediyor. Maçın başından sonuna kadar skor üstünlüğünü elinde tutan Anadolu Efes, rakibini 101-85'lik yendi. Böylelikle Anadolu Efes, 3'te 3 yaparak liderliğini korudu. Pınar Karşıyaka ise 2 mağlubiyet, 1 galibiyet ile 9. sırada mücadele ediyor. Önümüzdeki hafta Pınar Karşıyaka, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda Türk Telekom'u misafir edecek. Anadolu Efes ise Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Anadolu Efes‘te Rodrigue Beaubois 28 sayı, 4 asist, 4 ribaund ile maça damga vurdu. Will Clyburn 21 sayı, 4 ribaundlık performansıyla galibiyette önemli rol oynadı. Erkan Yılmaz 11 sayı, 8 asist ile takımına önemli katkı verdi. Darius Thompson, Ercan Osmani, Burak Can Yıldızlı 8 sayı ile maçı tamamladı. Pınar Karşıyaka’da Errick McCollum 26 sayı, 5 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı. Vitto Brown 23 sayı, 5 ribaund ile mücadele etti. Kelan Martin 10, Furkan Haltalı ve Darrun Hilliard 7 sayıyla oynadı. Pınar Karşıyaka geçen sezon final serisinde 3-0'lık seri ile şampiyonluğu Efes'e kaptırmıştı. Anadolu Efes, Türkiye Ligi'nde 16. kez şampiyonluğa ulaşmış oldu. İzmir temsilcisi Karşıyaka, zorlu rakibini yenerek geçen sezonun rövanşını alamadı. Pınar Karşıyaka- Anadolu Efes maçında başantrenör Ufuk Sarıca’nın itirazlarının ardından iki teknik faulle oyun dışı kaldı. Salon: Sinan Erdem Hakemler: Ali Şakacı, Ahmet Tatlıcı, Batuhan Söylemezoğlu Anadolu Efes: Thompson 8, Beaubois 28, Erkan Yılmaz 13, Ercan Osmani 8, Zizic 2, Hollatz 3, Clyburn 21, Melih Tunca 8, Burak Can Yıldızlı 8, Salih Altuntaş 2, Pınar Karşıyaka: Kenan Sipahi 5, Hilliard 7, Martin 12, Vitto Brown 23, Furkan Haltalı 7, Hakan Sayılı 5, McCollum 26 Çeyrek skorları: 1. çeyrek: 20-19 2. çeyrek: 52-35 3. çeyrek: 80-65 4. çeyrek: 101-85 BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pınar Karşıyaka'ya transfer olacaktı! Kayıp aranıyor: Runo Caboclo nerede?

Pınar Karşıyaka rövanşı almak istiyor: Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes maçı ne zaman? Haber

Pınar Karşıyaka rövanşı almak istiyor: Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes maçı ne zaman?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'inde büyük heyecan sona erdi. Basketbol severlerin ve taraftarların merakla beklediği maçlarda birbirinden keyifli maçlar oynanmaya devam ediyor. Sezonun 3.haftasında Pınar Karşıyaka, Euroleague temsilcisi Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek. Yeşil kırmızılılar 2023-2024 sezonunda ilk hafta Aliağa Petkimspor'a 81-69 mağlup olurken, evinde zorlu rakibi Fenerbahçe Beko'yu ise 84-69'luk skorla yendi. Anadolu Efes, yeni antrenörü Erdem Can yönetiminde sezonun ilk haftasında Büyükçekmece Basketbol'u 89-78'lik skorla mağlup ederken ikinci haftada Çağdaş Bodrumspor'u 87-75'lik skorla yendi. SHANE LARKİN CEZALI Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçı cumartesi Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 20:30'da oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşmanın hakemleri henüz Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanmadı. Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes maçı BEIN Sports ekranlarından yayınlanacak. Geçen sezonun finalistleri Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka tekrardan karşı karşıya gelecek. Yeşil kırmızılar Fenerbahçe Beko galibiyetinden sonra tekrardan ivme yakalamak istiyor. Anadolu Efes'te oyun kurucu sıkıntısı devam ederken Shane Larkin bu maçta forma giymeyecek. Daha önceden Türkiye milli takım formasını giyen Shane Larkin, Türk oyuncu statüsünden çıkarılarak tahkim sonrası beş maç ceza aldı. Anadolu Efes cephesinde Rodrigue Beaubois, Darius Thompson, Derek Willis gibi oyuna yön veren oyuncular maçın en etkili silahları olarak görülüyor. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda hazırlıklarına devam ederken Erdem Can ekibi Sinan Erdem Spor Salonu'nda maça hazırlanıyor. Anadolu Efes, Euroleague'de ilk hafta Barcelona'ya 91-74'lük skorla kaybetmişti. Lacivert beyazlılar yarın Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes'in kadro derinliği ve oyuncu kadrosunu düşündüğümüzde Pınar Karşıya maçında farklı rotasyon ile sahaya çıkabilir. Pınar Karşıyaka geçen sezon final serisinde 3-0'lık seri ile şampiyonluğu Efes'e kaptırmıştı. Anadolu Efes, Türkiye Ligi'nde 16. kez şampiyonluğa ulaşmış oldu. İzmir temsilcisi Karşıyaka, zorlu rakibini yenerek geçen sezonun rövanşını almak istiyor. ERRİCK MCCOLLUM FORMDA Pınar Karşıyaka- Fenerbahçe Beko maçında Errick McCollum 15 sayı, 3 ribaund,9 asist ile maçın en değerli oyuncusu olmuştu. McCollum maçın son anlarında kritik üçlükleriyle takımına liderlik yaptı. Takımın kaptanı Kenan Sipahi 13 sayı, 6 ribaund, 6 asistlik performansıyla göz kamaştırdı. Sipahi şut yüzdesiyle dikkatleri üzerine çekti. Geçen sezon istikrarlı performans ortaya koyan Vitto Brown 11 sayı, 7 ribaund ile maça damga vurdu. Kelan Martin 10 sayı, 8 ribaund, Vernon Carey Jr. 10 sayı, 5 ribaund, yeni transfer Darrun Hilliard 10 sayı ile mücadele etti. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samet Geyik: Türk basketbolcular takıma önemli katkı sağlıyor

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.