TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka rövanşı almak istiyor: Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes maçı ne zaman?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 3.haftada İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek. Peki, Pınar Karşıyaka- Anadolu Efes maçı ne zaman? Nerede? Geçen sezonun finalistleri tekrardan karşı karşıya geliyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 09:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka rövanşı almak istiyor: Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes maçı ne zaman?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'inde büyük heyecan sona erdi. Basketbol severlerin ve taraftarların merakla beklediği maçlarda birbirinden keyifli maçlar oynanmaya devam ediyor. Sezonun 3.haftasında Pınar Karşıyaka, Euroleague temsilcisi Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek. Yeşil kırmızılılar 2023-2024 sezonunda ilk hafta Aliağa Petkimspor'a 81-69 mağlup olurken, evinde zorlu rakibi Fenerbahçe Beko'yu ise 84-69'luk skorla yendi. Anadolu Efes, yeni antrenörü Erdem Can yönetiminde sezonun ilk haftasında Büyükçekmece Basketbol'u 89-78'lik skorla mağlup ederken ikinci haftada Çağdaş Bodrumspor'u 87-75'lik skorla yendi.

SHANE LARKİN CEZALI

Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçı cumartesi Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 20:30'da oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşmanın hakemleri henüz Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanmadı. Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes maçı BEIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

Geçen sezonun finalistleri Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka tekrardan karşı karşıya gelecek. Yeşil kırmızılar Fenerbahçe Beko galibiyetinden sonra tekrardan ivme yakalamak istiyor. Anadolu Efes'te oyun kurucu sıkıntısı devam ederken Shane Larkin bu maçta forma giymeyecek. Daha önceden Türkiye milli takım formasını giyen Shane Larkin, Türk oyuncu statüsünden çıkarılarak tahkim sonrası beş maç ceza aldı. Anadolu Efes cephesinde Rodrigue Beaubois, Darius Thompson, Derek Willis gibi oyuna yön veren oyuncular maçın en etkili silahları olarak görülüyor.

Ufuk Sarıca'nın öğrencileri Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda hazırlıklarına devam ederken Erdem Can ekibi Sinan Erdem Spor Salonu'nda maça hazırlanıyor. Anadolu Efes, Euroleague'de ilk hafta Barcelona'ya 91-74'lük skorla kaybetmişti. Lacivert beyazlılar yarın Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes'in kadro derinliği ve oyuncu kadrosunu düşündüğümüzde Pınar Karşıya maçında farklı rotasyon ile sahaya çıkabilir.

Pınar Karşıyaka geçen sezon final serisinde 3-0'lık seri ile şampiyonluğu Efes'e kaptırmıştı. Anadolu Efes, Türkiye Ligi'nde 16. kez şampiyonluğa ulaşmış oldu. İzmir temsilcisi Karşıyaka, zorlu rakibini yenerek geçen sezonun rövanşını almak istiyor.

MCCOLLUM

ERRİCK MCCOLLUM FORMDA

Pınar Karşıyaka- Fenerbahçe Beko maçında Errick McCollum 15 sayı, 3 ribaund,9 asist ile maçın en değerli oyuncusu olmuştu. McCollum maçın son anlarında kritik üçlükleriyle takımına liderlik yaptı. Takımın kaptanı Kenan Sipahi 13 sayı, 6 ribaund, 6 asistlik performansıyla göz kamaştırdı. Sipahi şut yüzdesiyle dikkatleri üzerine çekti. Geçen sezon istikrarlı performans ortaya koyan Vitto Brown 11 sayı, 7 ribaund ile maça damga vurdu. Kelan Martin 10 sayı, 8 ribaund, Vernon Carey Jr. 10 sayı, 5 ribaund, yeni transfer Darrun Hilliard 10 sayı ile mücadele etti.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samet Geyik: Türk basketbolcular takıma önemli katkı sağlıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.