TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti: Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka: 101-85

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sezonun 3.haftasında Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka’yı misafir etti. Sinan Erdem Spor Salonunda Anadolu Efes, Karşıyaka'yı 101-85’lik skorla yendi

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 07:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti: Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka: 101-85

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan sona erdi. Basketbol severlerin merakla ve heyecanla beklediği Süper Lig'de birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanmaya devam ediyor. Maçın başından sonuna kadar skor üstünlüğünü elinde tutan Anadolu Efes, rakibini 101-85'lik yendi. Böylelikle Anadolu Efes, 3'te 3 yaparak liderliğini korudu. Pınar Karşıyaka ise 2 mağlubiyet, 1 galibiyet ile 9. sırada mücadele ediyor. Önümüzdeki hafta Pınar Karşıyaka, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda Türk Telekom'u misafir edecek. Anadolu Efes ise Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak.

Anadolu Efes‘te Rodrigue Beaubois 28 sayı, 4 asist, 4 ribaund ile maça damga vurdu. Will Clyburn 21 sayı, 4 ribaundlık performansıyla galibiyette önemli rol oynadı. Erkan Yılmaz 11 sayı, 8 asist ile takımına önemli katkı verdi. Darius Thompson, Ercan Osmani, Burak Can Yıldızlı 8 sayı ile maçı tamamladı. Pınar Karşıyaka’da Errick McCollum 26 sayı, 5 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı. Vitto Brown 23 sayı, 5 ribaund ile mücadele etti. Kelan Martin 10, Furkan Haltalı ve Darrun Hilliard 7 sayıyla oynadı.

Pınar Karşıyaka geçen sezon final serisinde 3-0'lık seri ile şampiyonluğu Efes'e kaptırmıştı. Anadolu Efes, Türkiye Ligi'nde 16. kez şampiyonluğa ulaşmış oldu. İzmir temsilcisi Karşıyaka, zorlu rakibini yenerek geçen sezonun rövanşını alamadı. Pınar Karşıyaka- Anadolu Efes maçında başantrenör Ufuk Sarıca’nın itirazlarının ardından iki teknik faulle oyun dışı kaldı.

Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e kaybetti (1)

Salon: Sinan Erdem

Hakemler: Ali Şakacı, Ahmet Tatlıcı, Batuhan Söylemezoğlu

Anadolu Efes: Thompson 8, Beaubois 28, Erkan Yılmaz 13, Ercan Osmani 8, Zizic 2, Hollatz 3, Clyburn 21, Melih Tunca 8, Burak Can Yıldızlı 8, Salih Altuntaş 2,

Pınar Karşıyaka: Kenan Sipahi 5, Hilliard 7, Martin 12, Vitto Brown 23, Furkan Haltalı 7, Hakan Sayılı 5, McCollum 26

Çeyrek skorları:

1. çeyrek: 20-19

2. çeyrek: 52-35

3. çeyrek: 80-65

4. çeyrek: 101-85

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pınar Karşıyaka'ya transfer olacaktı! Kayıp aranıyor: Runo Caboclo nerede?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.