TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Petkimspor Ege derbisini kazandı

Aliağa Petkimspor, maçın başından sonuna kadar oyununun üstünlüğünü elinde tutarak Ege derbisinde Pınar Karşıyaka'yı evinde 90-85 mağlup etti

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2023 15:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Petkimspor Ege derbisini kazandı

HÜSEYİN DEMİR

Türkiye Basketbol Süper Lig'de günün ikinci maçında Aliağa Petkimspor ile Pınar Karşıyaka kozlarını paylaştı. Nefesleri kesen İzmir derbisinde kazanan taraf 90-85‘lik skorla ev sahibi takım oldu. Petkimspor 10. galibiyetini alırken Pınar Karşıyaka ise 7. yenilgisini aldı. Petkimspor bu galibiyetle 2010-11 sezonundan beri ilk kez Pınar Karşıyaka’yı yendi. İlk yarıı ev sahibi takımda Josh Perkins etkili oyunuyla maça damga vurdu. İkinci yarı Pınar Karşıyaka geri dönmeye çalışsa da Peyton Aldridge liderliğinde Petkimspor, Pınar Karşıyaka'yı evinde devirdi.

PEYTON ALDRİDGE 16 SAYIYLA MAÇA DAMGA VURDU

Petkimspor’da Peyton Aldridge 16 sayıyla maçın kahramanı oldu. Josh Perkins 14 sayı, 6 asist, Kenny Chery 13, Jeremy Simmons 12 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Phil Booth da 16 sayıyla mücadele etti. Nusret Yıldırım da 6 sayıyla oynadı.

BRAIAN ANGOLA 24 SAYI

Pınar Karşıyaka’da Kolombiyalı yıldız Braian Angola 24 sayı, 5 ribaundlık performansı galibiyet yeterli olmadı. Son dönemlerde performansıyla dikkatleri üzerine çeken Angel Delgado 13 sayı, 5 ribaund ile mücadele etti. Vitto Brown 10, Mindaugas Kuzminskas 11, Berkan Durmaz 8, Jaylon Brown da sayıyla oynadı.

 

Çeyrek skorları:

1. çeyrek: 20-18

2. çeyrek: 48-39

3. çeyrek: 64-54

4. çeyrek: 90-85

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.