TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe-Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Göztepe Spor Kulübü, Gürsel Aksel Stadyumu'nda Bodrumspor'u misafir edecek. Peki Göztepe- Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2023 09:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe-Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe Spor Kulübü, evinde Bodrumspor'u konuk edecek. 10 Eylül Pazar günü saat 17.00'de oynanacak olan dostluk maçı Gürsel Aksel Stadyumu'nda taraftara kapalı olarak oynanacak. Sarı kırmızılılar, TFF 1. Lig'in 5. haftasında Tek Süt Bandırmaspor maçından önce önemli bir sınava çıkacak. Tek Süt Bandırmaspor maçı ise 17 Eylül'de saat 19:00'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu müsabakanın hakemlerini ve detaylarını henüz paylaşmadı.

GÖZTEPE MAÇA HAZIR

GÖZ-GÖZ MAÇA HAZIR 

Göztepe dün gerçekleşen antrenman ile Bodrumspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Adnan Süvari Tesisleri'nde  gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınmanın ardından 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan sarı kırmızılılar ikinci bölümde ise taktik antrenmanlarını yaptı. TFF 1. Lig'in 5. haftasında Tek Süt Bandırmaspor ile karşılaşacak olan İzmir temsilcisi hazırlık maçıyla eksiklerini ve hatalarını görmek istiyor.

TARAFTARLARA KAPALI

En son oynanan İzmir derbisinde Altay'ı 90+7'de Atınç Nukan'ın golüyle deviren Göztepe'de keyifler yerinde. Göztepe'nin antenörü Radomir Kokovic, takımından gayet memnun, sakatlığı devam eden İsmail Köybaşı'nın önümüzdeki günlerde kadroya dahil olması bekleniyor. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor, oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 7 puanla 6. sırada yer alıyor. Göztepe Spor Kulübü ise oynadığı 4 müsabakada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 11. sırada yer alıyor. Trendyol 1. Lig'de  17. haftada karşı karşıya gelecek olan Göztepe-Bodrumspor hazırlık maçında birbirini tartacak. Tarafarlarla kapalı olan müsabakanın yayını olmayacak.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Karşıyaka galibiyeti "Bir Baba Hindi Mustafa'ya" armağan etti

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.