TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Göztepe Spor Kulübü

Göztepe Spor Kulübü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Göztepe Spor Kulübü haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Göztepeli taraftarlar Giresun'a akın edecek! Haber

Göztepeli taraftarlar Giresun'a akın edecek!

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 31.haftasında Göztepe Spor Kulübü, Giresunspor ile karşı karşıya geliyor. Sezonun bitimine sayılı haftalar kala meşaleyi yakan Göztepeli taraftarlar Süper Lig için geri sayıma başladı. 2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan İzmir temsilcisi Süper Lig kutlama hazırlıklarını yapıyor. Sezonun ilk yarısında oynanan Göztepe- Giresunspor maçında sarı kırmızılılar rakibini 3-0 yenmeyi başarmıştı. Stanimir Stoilov yönetiminde Göztepe, hazırlılarını sürdürüyor. Deneyimli Bulgar antrenör takımına rehavet uyarısında bulundu. GÖZTEPELİ TARAFTARLAR GİRESUN'A AKIN EDECEK Sarı kırmızılılar, Giresunspor ile 20 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da Çotanak Spor Kompleksinde karşılaşacak. Nefesleri kesecek mücadele TRT Spor Ekranlarından yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından henüz karşılaşmanın hakemleri açıklanmadı. Göztepeli taraftar akın akın Giresun'a gitmeye hazırlanıyor. Sarı kırmızılı yönetimi uçak ve otobüs organizasyonları için harekete geçti. SÜPER LİG YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN! TFF 1. Lig'de sezonun bitime 4 hafta kala Süper Lig'e yaklaşan Göztepe Spor Kulübü'nün taraftarları Giresunspor maçı için aksiyon aldı. Büyük organizasyon ile hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı binlerce taraftar Giresun'a akın edecek. Yönetimin desteği ile taraftarlar birlik oldu. Göztepe'de nefesler tutuldu, geri sayım başladı. Küme düşmesi kesinleşen Giresunspor karşısında mutlak galibiyet almak isteyen sarı-kırmızılılarda heyecan artıyor. İzmir temsilcisi, Giresunspor’u yendiği takdirde pazar ve pazartesi rakiplerinin oynayacağı maçları bekleyecek. Göztepe, Çorum FK ve Kocaelispor'un yenilmesi, Sakaryaspor'un da en az berabere kalması halinde Süper Lig'e çıkmayı garantileyecek. KÖYBAŞI İLE ERDOĞAN FORMA GİYMİYOR Göztepe'de sakatlığından dolayı sezonu kapatan kaptan sol bek İsmail Köybaşı ve tedavisi süren orta saha Doğan Erdoğan Giresunspor'a karşı forma giyemecek. Edinilen bilgiilere göre kulüp doktorları tarafından yoğun tedavi süreci sonras iyileşen Ahmed Ildız'ın Stanimir Stoilov tarafından görev verilmesi durumunda sahada yer alacağı tahmin ediniliyor.

Göztepe'de Şahin Ateşdağlı dönemi Haber

Göztepe'de Şahin Ateşdağlı dönemi

Türkiye'nin ve İzmir'in köklü spor kulüpleri arasında yer alan Göztepe Spor Kulübü, uzun yıllardan sonra basketbola yatırım yaparak profesyonel liglerde oynama kararı aldı.  Bu kararın ardından sarı kırmızılılar lansman düzenledi. Tanıtım toplantısından sonra Göztepeli yöneticiler gelecek sezon için plan ve program yaptı. 2024-2025 sezonu öncesinde başantrenör Şahin Ateşdağlı ile anlaştı. Göztepe, Şahin Ateşdağlı’nın ardından gelecek sezon kadro yapılanması ile ilgili çalışmalara başlayacak. Yaz döneminde sarı kırmızılılar antrenmanlara başlayacak. Göztepe, Bornova Belediyesinin Spor Salonunda müsabakalara çıkacak. ŞAHİN ATEŞDAĞLI KİMDİR? Şahin Ateşdağlı, 10 Aralık 1975 yılında İzmir'de doğdu. Ateşdağlı, 1993 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Antrenörlüğe genç yaşta başlayan Şahin Ateşdağlı,Pınar Karşıyaka genç takımını çalıştırdı. 2000-2002 yıllarında Göztepe'de yardımcı antrenör olarak görev aldı. 2002-2008 yılları arasında Gelişim Koleji'nin başantrenörlüğünü yaptı.2009-2012 yıllarında Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Faruk Beşok'un antrenörü olduğu Bornova Belediyespor'da yardımcı antrenörlük girevinde bulundu. 2012-2013 yıllarında Pamukkale Üniversitesi'ni, 2013-2014 yıllarında Adanaspor'u, 2014-2016 yıllarında Socar Petkim'i çalıştırı. 2016 yılında ise Best Balıkesir'de yardımcı antrenörlük yaptı. 2016-2018 yılları arasında Artvin Belediyespor'da görev aldı. 2018 senesinde TB2L ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'le anlaştı. 2018-2019 sezonunda çıktığı toplam 30 maçta yalnızca 1 mağlubiyet aldı ve takımını şampiyon yaptı. 2021 yılında Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı'nın baş antrenörü oldu. 2021-2023 yılları arasında TB2L'de İstanbul Efendileri takımında görev aldı.

İzmir takımlarından şehitlerimiz için başsağlığı paylaşımı Haber

İzmir takımlarından şehitlerimiz için başsağlığı paylaşımı

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada askerlerimiz şehit oldu. İzmir'in ve Türkiye'nin köklü spor kulüpleri, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajları yayımladı. Göztepe Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından başsağlığı paylaşımında bulundu: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Altay Spor Kulübü şu paylaşımı yaptı: Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Menemen FK başsağlığı mesajı: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerimize Allah’tan rahmet, yakınları ve Aziz Milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz. Karşıyaka Spor Kulübü'nün açıklaması şu şekilde:  Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yer alan bir üs noktamıza, teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonucunda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Altınordu'nun paylaşımı: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Göztepe zirveye oynuyor: Göztepe-Kocaelispor maçı ne zaman? Hangi kanalda? Haber

Göztepe zirveye oynuyor: Göztepe-Kocaelispor maçı ne zaman? Hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanıyor. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden İzmir temsilcisi Göztepe üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye oynuyor. Süper Lig hedefiyle yola çıkan sarı kırmızılılar bu hafta Kocaelispor'u evinde misafir edecek. Zirve yarışında kritik maça çıkacak olan Göz-Göz, Radomir Kokovic yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. Kocaelispor ise başarılı antrenör Ertuğrul Sağlam ile kritik Göztepe maçına hazırlanıyor. Büyük heyecana sahne olacak olan Göztepe-Kocaelispor maçı 4 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da Gürsel Aksel Stadyumunda oynanacak. Göztepe- Kocaelispor maçının hakemleri henüz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanmadı. Göztepe-Kocaelispor maçı TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. ZİRVE YARIŞINDA KRİTİK MAÇ Trendyol 1. Lig'de Göztepe oynadığı 10 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 20 puanla 2. sırada mücadele ediyor. Kocaelispor ise 10 müsabakada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 3. sırada yer alıyor. Aynı puana sahip olan Göztepe ve Kocaelispor çok kritik bir maça çıkacak. Galibiyet alan takım zirve yarışında önemli avantaj elde edecek. Kocaelispor geçen hafta Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalmıştı. Göztepe ise Ankara Keçiörengücü karşısında 1-0 galip geldi. Kocaelispor taraftarları deplasman yasağının kalkmasını bekliyor. Yeşil siyahlı taraftarların talebi olumlu karşılanmadı. Kocaelisporlu taraftarlar ise Göztepe maçında verilen yasağın kalkması için CİMER'e şikayet etti. Taraftar grupları ise Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a çağrıda bulundu. RADOMİR KOKOVİC YÜKSELİŞE GEÇTİ Süper Lig hedefiyle yola çıkan Göztepe Spor Kulübü, ilk haftalarda aldığı yenilgilerden sonra taraftarlarından büyük tepki toplamıştı. Göztepe tribünlerinde 'Kokovic istifa' sesleri yakılanıyordu. Özellikle sosyal medya üzerinden sert bir şekilde eleştirilen Radomir Kokovic, son haftalarda elde ettiği galibiyetlerle yükselişe geçti. Takımın alt sıralardan alarak 2. sıraya taşıyana antrenörün önümzdeki haftalarda nasıl performans sergileyeceği merak ediliyor. Göztepe, zirve yarışında mücadele ediyor. Teknik direktör Radomir Kokovic, takımın kimyasını tutturmak için ilk haftalarda zamana ihtiyacı vardı. Kokovic, oyun sistemini ve oyun felsefesini takımına adapte etti. Defansif oyun özelliği ile bilinen başarılı antrenör ofansif oyun sistemini de takımına başarılı bir şekilde yansıtıyor. Radomir Kokovic yönetimindeki Göztepe toplam 11 gol atarken kendi kalesinde 4 gol yedi. Göztepe, Kocalispor maçından sonra Erzurum deplasmanında sahaya çıkacak. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pınar Karşıyaka- Ewe Baskets arasında dostluk rüzgarları

Göztepe Cimnastik ile Ferhat Arıcan güçlerini birleştirdi Haber

Göztepe Cimnastik ile Ferhat Arıcan güçlerini birleştirdi

98 yıllık şanlı tarihi ve aktif olarak faaliyet gösterdiği 17 branş ile Türk sporuna nitelikli sporcular yetiştirmek için çalışan Göztepe Spor Kulübü ile ülkemize cimnastik branşındaki ilk olimpiyat madalyasını getiren milli gururumuz Ferhat Arıcan güçlerini birleştirdi. Göztepe Spor Kulübü Cimnastik Şubesi ile Ferhat Arıcan arasındaki iş birliği gerçekleşti. Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleşen iş birliği toplantısına Göztepe Olimpik Spor Branşlarının Başkanı Mehmet Sepil, Göztepeli yöneticiler ve minik sporcular katılım gösterdi. Organizasyonun moderatörlüğünü usta spor spikeri Okay Karacan yaptı. OKAY KARACAN: GÖZTEPE, TÜRK SPORUNA DEĞER KATACAK Ferhat Arıcan’ın Göztepe Spor Kulübü’nde Başöğretmen olacağını belirten Okay Karacan, “Bizim ülkemizde elit sporlarda cimastik branşında 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Ferhat Arıcan’ı heyecanla izlemiştik. İlk Olimpiyat madalyasını ülkemize getirerek büyük gururumuz oldu. 1996 Atlanta Olimpiyatlarını anlatmıştım, o aynı heyecanı Ferhat’ı izlerken de yaşadım. Olimpiyatlar sporcular için her zaman çok önemlidir. Umarım buradaki minik sporcularımız ilerleyen dönemlerde cimnastik branşlarında önemli başarılar elde ederek madalyaları ülkemize getirir. İzmir’de Ferhat Arıcan’ın akademisinde yetişen minik sporcular Türk sporuna önemli marka değeri katacaktır. Ferhat Arıcan Göztepe Spor Kulübü’nün Başöğretmeni olacaktır. Bir spor adamı olarak organizasyon için Göztepe Spor Kulübüne ve Olimpik Spor Şubesine teşekkür ediyorum” diyerek açılış konuşmasını yaptı. FERHAT ARICAN: OLİMPİK SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ Hedefinin Göztepe Spor Kulübü ile olimpiyat sporcuları yetiştirmek olduğunu vurgulayan olimpiyat sporcusu Ferhat Arıcan, “Sayın başkanım, kıymetli ailem ve değerli katılımcılar sizlere teşekkür ediyorum. Kariyerimde çok önemli başarılar elde ettim, birçok madalya kazandım şuan ki heyecan kadar hiç yaşamadım. Bugün itibariyle evinde hissettiğim Göztepe camiasında büyük gurur duyuyorum. Artık yönetici olarak büyük gurur ve mutluluk hissediyorum. Umarım bundan sonra Göztepe Cimnastik branşı ilerleyen dönemlerde çok iyi yerlere gelir. Hedefimiz olimpiyat sporcuları yetiştirmek… Spor, herkesin hayatında bir parçası olması gerekiyor. Sporculuğa en erken yaşta başlanan spor, cimnastik olduğu için çok önem veriyoruz. Doğru sistem ve doğru organizasyon ile sporun iyileştirici, biliştirici ve geliştirici gücüyle başaracağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ilerleyeceğiz. Hem bir sporcu hem de bir yönetici olarak Göztepe’mize ve ülkemize büyük hizmet edeceğim. Göztepe Spor Kulübü ve Kolektif Akademi olarak güçlerimizi birleştirerek yeni sporcularımızı yetiştirmeyi temenni ediyoruz” şeklinde konuştu. MEHMET SEPİL: İNCİRALTI TESİS SORUNU ÇÖZÜLÜYOR Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar Başkanı Mehmet Sepil, “Sevgili İzmirliler, Göztepeliler bugünün organizasyonunu uzun zamandan beri planladık. Ferhat Arıcan ile hedefimiz Göztepe Cimnastik Akademisi’ni birlikte kurmaktı. Ferhat hem sporcu hem de yönetici olarak çalışıyor. Milli takım ile yarışmalara hazırlanmak hiç kolay değil… Ferhat Arıcan’ın Tokyo’da madalya alacağına hep inanıyordum. Elit sporlarda önemli işlere imza atıyoruz. Cimnastik akademimizde Ferhat ekibi ile beraber yeni cimnastikçiler yetiştirecektir. İzmir’in sporcu ve cimnastik sporcu potansiyeli olduğu için minik sporcularımızı yetiştireceğiz. Olimpik branşlarda en çok olimpik branşa sahip kulüplerden bir olarak bizim rolümüz tesisleşme…. Bu spor branşında başarılı olmanın yolu, salon ve tesisleşmeden geçiyor. İnciraltı’nda tesisleşme projesi ile İzmir’de sorunu çözmüş olacağız. Salon sporlarına ve diğer olimpik sporlara önem veriyoruz” dedi.

Göztepe-Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Haber

Göztepe-Bodrumspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe Spor Kulübü, evinde Bodrumspor'u konuk edecek. 10 Eylül Pazar günü saat 17.00'de oynanacak olan dostluk maçı Gürsel Aksel Stadyumu'nda taraftara kapalı olarak oynanacak. Sarı kırmızılılar, TFF 1. Lig'in 5. haftasında Tek Süt Bandırmaspor maçından önce önemli bir sınava çıkacak. Tek Süt Bandırmaspor maçı ise 17 Eylül'de saat 19:00'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu müsabakanın hakemlerini ve detaylarını henüz paylaşmadı. GÖZ-GÖZ MAÇA HAZIR  Göztepe dün gerçekleşen antrenman ile Bodrumspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Adnan Süvari Tesisleri'nde  gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınmanın ardından 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan sarı kırmızılılar ikinci bölümde ise taktik antrenmanlarını yaptı. TFF 1. Lig'in 5. haftasında Tek Süt Bandırmaspor ile karşılaşacak olan İzmir temsilcisi hazırlık maçıyla eksiklerini ve hatalarını görmek istiyor. TARAFTARLARA KAPALI En son oynanan İzmir derbisinde Altay'ı 90+7'de Atınç Nukan'ın golüyle deviren Göztepe'de keyifler yerinde. Göztepe'nin antenörü Radomir Kokovic, takımından gayet memnun, sakatlığı devam eden İsmail Köybaşı'nın önümüzdeki günlerde kadroya dahil olması bekleniyor. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor, oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 7 puanla 6. sırada yer alıyor. Göztepe Spor Kulübü ise oynadığı 4 müsabakada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 11. sırada yer alıyor. Trendyol 1. Lig'de  17. haftada karşı karşıya gelecek olan Göztepe-Bodrumspor hazırlık maçında birbirini tartacak. Tarafarlarla kapalı olan müsabakanın yayını olmayacak. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Karşıyaka galibiyeti "Bir Baba Hindi Mustafa'ya" armağan etti  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.