TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Efe Sarıkaya'yı Manchester City ve Atletico Madrid transfer listesine aldı

Trendyol 1.Lig ekiplerinde İzmir temsilcisi Altay'ın genç stoperi Efe Sarıkaya'yı transfer etmek için takımlar yarışıyor. Manchester City ve Atletico Madrid Efe Sarıka'yı transfer listesine aldı. Peki, genç futbolcu kulüpten ayrılıyor mu? Futbolcunun piyasa değeri ne kadar? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 11:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Efe Sarıkaya'yı Manchester City ve Atletico Madrid transfer listesine aldı

TFF 1.Lig ekiplerinden Altay 1.Lig'de alt sıralardan kurtulmak istiyor. Geçtiğimiz günlerde Marco Paixao sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda yönetime isyan etmişti. Futbolcular ise protesto ederek antrenmana çıkmadı. Altay, Fransız asıllı Cezayirli Bahloul Djiali'i takımın başına getirdi. Yeni hoca ile hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor.

Bahloul Djiali, basın toplantısında Marco Paixao için övgü dolu sözlerde bulunurken genç futbolcuların potansiyeli olduğunu ve potansiyeli sahaya yansıtmak istediğini ifade etmişti. Yeni antrenör Efe Sarıkaya'nın gelişimini yakından takip ederek oyuncuyu takımda tutmak istiyor. İngiltere basınına göre Manchester City ve Atletico Madrid Efe Sarıkaya'yı transfer etmek için uğraşıyor. Türkiye'de Galatasaray'ın transfer listesine dahil olan Efe Sarıkaya'yı transfer etmek için kulüpler yarışıyor.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Efe Sarıkaya gelişim göstererek üstün performansıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Efe Sarıkaya'yı ilk kez forma şansı veren Sinan Kaloğlu'nun genç futbolcu üzerinde emeği olduğu biliniyor.  Manchester City ve Atletico Madrid, Efe Sarıkaya'yı uzun zamandır takip ediyor. Efe'yi aynı zamanda TFF 1.Lig ekiplerinden Eyüpspor ve Bodrumspor transfer etmek istiyor. Gelecek vaat eden genç futbolcu Efe Sarıkaya'nın ilerleyen yıllarda A Milli takımda forma giyeceği tahmin ediliyor.

EFE SARIKAYA KİMDİR?

30 Kasım 2005 doğumlu olan Efe Sarıkaya İzmir doğumlu. Sarıkaya, Altay altyapısında futbola başladı. Stoper bölgesinde oynayan ve sol ayağını kullanan genç futbolcunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Efe'nin güncel piyasa değeri ise 300 bin Euro olarak biliniyor.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bahloul Djiali: Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.