TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Atletico Madrid

Atletico Madrid haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Atletico Madrid haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Efe Sarıkaya'yı Manchester City ve Atletico Madrid transfer listesine aldı Haber

Efe Sarıkaya'yı Manchester City ve Atletico Madrid transfer listesine aldı

TFF 1.Lig ekiplerinden Altay 1.Lig'de alt sıralardan kurtulmak istiyor. Geçtiğimiz günlerde Marco Paixao sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda yönetime isyan etmişti. Futbolcular ise protesto ederek antrenmana çıkmadı. Altay, Fransız asıllı Cezayirli Bahloul Djiali'i takımın başına getirdi. Yeni hoca ile hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor. Bahloul Djiali, basın toplantısında Marco Paixao için övgü dolu sözlerde bulunurken genç futbolcuların potansiyeli olduğunu ve potansiyeli sahaya yansıtmak istediğini ifade etmişti. Yeni antrenör Efe Sarıkaya'nın gelişimini yakından takip ederek oyuncuyu takımda tutmak istiyor. İngiltere basınına göre Manchester City ve Atletico Madrid Efe Sarıkaya'yı transfer etmek için uğraşıyor. Türkiye'de Galatasaray'ın transfer listesine dahil olan Efe Sarıkaya'yı transfer etmek için kulüpler yarışıyor. Galatasaray'ın transfer etmek istediği Efe Sarıkaya gelişim göstererek üstün performansıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Efe Sarıkaya'yı ilk kez forma şansı veren Sinan Kaloğlu'nun genç futbolcu üzerinde emeği olduğu biliniyor.  Manchester City ve Atletico Madrid, Efe Sarıkaya'yı uzun zamandır takip ediyor. Efe'yi aynı zamanda TFF 1.Lig ekiplerinden Eyüpspor ve Bodrumspor transfer etmek istiyor. Gelecek vaat eden genç futbolcu Efe Sarıkaya'nın ilerleyen yıllarda A Milli takımda forma giyeceği tahmin ediliyor. EFE SARIKAYA KİMDİR? 30 Kasım 2005 doğumlu olan Efe Sarıkaya İzmir doğumlu. Sarıkaya, Altay altyapısında futbola başladı. Stoper bölgesinde oynayan ve sol ayağını kullanan genç futbolcunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Efe'nin güncel piyasa değeri ise 300 bin Euro olarak biliniyor. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bahloul Djiali: Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın!

Beşiktaş - Atletico Madrid dostluk maçı: ''Bırakmam Seni Türkiyem''  Haber

Beşiktaş - Atletico Madrid dostluk maçı: ''Bırakmam Seni Türkiyem'' 

HÜSEYİN DEMİR  Beşiktaş “Bırakmam Seni Türkiyem” yardım kampanyası kapsamında İspanya’dan Atlético Madrid ile dostluk maçında karşılaşacak. Vodafone Park’ta oynanacak maç bugün saat 20.30’da başlayacak. Bilet gelirleri deprem bölgesine gidecek  Müsabakanın bilet satışından elde edilecek gelir, çocuklar için deprem bölgesine okul inşa etmek amacıyla kullanılacak.Beşiktaş ve Atletico Madrid, depremzedelerin yaralarını sarmak için dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Türkiye, deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken futbol camiası da tek yürek ile birbirine kenetlenmiş durumda...Dünyaca ünlü İspanyol takımı Atletico Madrid, Beşiktaş ile yapacağı özel maç için İstanbul'a geliyor.  Biletler passo.com.tr'de  Beşiktaş ve Atletico Madrid, maçtan elde edeceği tüm geliri deprem bölgesine aktarıcak.Biletler, passo.com.tr ve Passo akıllı telefon uygulaması üzerinden veya Vodafone Park Bilet Satış Gişesi’nden satın alınabilir. Passolig kartı olmayan taraftarlar Vodafone Park Bilet Satış Gişesi’nden kağıt bilet satın alabilir veya passo.com.tr adresinden almış oldukları PDF biletleri okutarak stadyuma giriş yapabilirler. Bilet Fiyatları Loca 162: 4.000TL VIP 100: 2.350TL VIP 101-126: 1.950TL 1. Kategori: 790TL 2. Kategori: 720TL 3. Kategori: 580TL 4. Kategori: 510TL 5. Kategori: 470TL Kapalı Üst: 430TL 6. Kategori: 380TL 7. Kategori: 190TL 8. Kategori: 180TL

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.