TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Efe Sarıkaya

Efe Sarıkaya haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Efe Sarıkaya haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Altay'ın çıkış yolu: Efe Sarıkaya transferi Haber

Altay'ın çıkış yolu: Efe Sarıkaya transferi

Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Altay Spor Kulübü, tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübü ilk yarıyı son sırada bitirdi. Futbolcuların maaş krizi devam ediyor. Borç batağında yer alan, finansal sorunlarla boğuşan Altay Spor Kulübü çıkış yolu arıyor. Siyah beyazlıların umudu Efe Sarıkaya transferi oldu. Sarıkaya transferinde gelecek para ile kulüp nefes almak istiyor. ALTAY BORÇ BATAĞINDA Sezon başında şirketleşme kararı alan ama bir türlü sponsor ve yatırımcı bulamayan siyah beyazlılar zor zamanlardan geçiyor. Ayhan Dündar Başkanlığından sonra Murat Pervane göreve geldi. Pervane döneminde futbolcuların maaşları ödenmedi. İsyan ateşini yakan Marco Paixo takımdan ayrıldı. Takımını ayakta tutmaya çalışan teknik direktör Yusuf Şimşek mevcut kadroyu takımda tutmak istiyor. SARIKAYA TRANSFER OLUYOR Altaylı yöneticiler genç futbolcu Efe Sarıkaya transfer süreci hızlandırmayı planlıyor. Sarıkaya transferinde gelecek para ile bir kısım borçların ödenmesi hedefleniyor. 2005 doğumlu stoperi transfer etmek için Dünya'nın dev takımları yarışa girdi. Manchester City, Atletico Madrid Efe Sarıkaya'yı transfer etmek istiyor. Edinilen bilgilere göre; Fransa 2'nci Ligi'nde yer alan Grenoble takımı genç futbolcuyu transfer etmek için bütün kozlarını oynuyor. Altay altyapısında futbola başlayan, stoper bölgesinde oynayan, sol ayağını kullanan genç futbolcunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Efe'nin güncel piyasa değeri ise 300 bin Euro olarak biliniyor.

Efe Sarıkaya'yı Manchester City ve Atletico Madrid transfer listesine aldı Haber

Efe Sarıkaya'yı Manchester City ve Atletico Madrid transfer listesine aldı

TFF 1.Lig ekiplerinden Altay 1.Lig'de alt sıralardan kurtulmak istiyor. Geçtiğimiz günlerde Marco Paixao sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda yönetime isyan etmişti. Futbolcular ise protesto ederek antrenmana çıkmadı. Altay, Fransız asıllı Cezayirli Bahloul Djiali'i takımın başına getirdi. Yeni hoca ile hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor. Bahloul Djiali, basın toplantısında Marco Paixao için övgü dolu sözlerde bulunurken genç futbolcuların potansiyeli olduğunu ve potansiyeli sahaya yansıtmak istediğini ifade etmişti. Yeni antrenör Efe Sarıkaya'nın gelişimini yakından takip ederek oyuncuyu takımda tutmak istiyor. İngiltere basınına göre Manchester City ve Atletico Madrid Efe Sarıkaya'yı transfer etmek için uğraşıyor. Türkiye'de Galatasaray'ın transfer listesine dahil olan Efe Sarıkaya'yı transfer etmek için kulüpler yarışıyor. Galatasaray'ın transfer etmek istediği Efe Sarıkaya gelişim göstererek üstün performansıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Efe Sarıkaya'yı ilk kez forma şansı veren Sinan Kaloğlu'nun genç futbolcu üzerinde emeği olduğu biliniyor.  Manchester City ve Atletico Madrid, Efe Sarıkaya'yı uzun zamandır takip ediyor. Efe'yi aynı zamanda TFF 1.Lig ekiplerinden Eyüpspor ve Bodrumspor transfer etmek istiyor. Gelecek vaat eden genç futbolcu Efe Sarıkaya'nın ilerleyen yıllarda A Milli takımda forma giyeceği tahmin ediliyor. EFE SARIKAYA KİMDİR? 30 Kasım 2005 doğumlu olan Efe Sarıkaya İzmir doğumlu. Sarıkaya, Altay altyapısında futbola başladı. Stoper bölgesinde oynayan ve sol ayağını kullanan genç futbolcunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Efe'nin güncel piyasa değeri ise 300 bin Euro olarak biliniyor. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bahloul Djiali: Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın!

Efe Sarıkaya ve Eren Erdoğan'ın önceliği Altay Haber

Efe Sarıkaya ve Eren Erdoğan'ın önceliği Altay

Altay’ın 17 yaşındaki futbolcusu Efe Sarıkaya, siyah-beyazlılar açısından sezonun nasıl geçtiğini ve hedeflerini anlattı. Hafta sonunda Ankara Keçiörengücü karşısında aldıkları beraberliğin takımı tekrar ayağa kaldırdığını vurgulayan Sarıkaya, "İkinci devreye de kötü başladık ama bu hafta Ankara Keçiörengücü deplasmanında aldığımız beraberlikle takım tekrar ayaklandı" şeklinde konuştu. “Altay formasını uzun yıllar giymek istiyorum” Ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyleyen Efe, "Öncelikle bana şans verdiği için Sinan hocamıza çok teşekkür ediyorum. Sezona kötü başlasak da ligin ilk devresini güzel bir şekilde tamamladık. Yine aynı şekilde ikinci devreye de kötü başladık ama bu hafta Ankara Keçiörengücü deplasmanında aldığımız beraberlikle takım tekrar ayaklandı. İnşallah ligi en güzel şekilde bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. “Biz bu ligden düşmeyeceğiz” Kendi açısından ligin güzel geçtiğini dile getiren Sarıkaya, "Kendim için ligin güzel geçtiğini düşünüyorum. Tabii ki ligin sonuna kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Biz bu ligden düşmeyeceğiz. Kendime örnek oyuncu olarak gördüğüm savunma oyuncusu David Alaba. Medyadan bazı şeyleri okuyorum. Fakat benim önceliğim armasını taşıdığım Altay’da uzun yıllar forma giymek ve milli takımda oynamak" dedi. Eren Erdoğan: “Hedefim Altay forması ile iyi yerlere gelmek” Asistlerinin yanı sıra gollere de başlamak istediğini kaydeden Altay’ın 2001 doğumlu genç oyuncusu Eren Erdoğan da, "İnşallah daha iyi olacağım. Bu sezon ligde yaptığım 4 asistin üzerine ekleyerek devam etmek istiyorum. Asist benim için çok önemli ama gol atmaya da başlamak istiyorum. Hocamız bu konuda bana çok yardımcı oluyor ve güç veriyor. Sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyorum. Hedefim Altay forması ile iyi yerlere gelmek ve Altay’ı da güzel yerlere taşımak. Sonra da her Türk oyuncunun hayali olan milli formayı giymek istiyorum. Hedeflerim yüksek, Allah nasip ederse iyi yerlere gelebileceğimi düşünüyorum. Kendime örnek oyuncu olarak Lionel Messi’yi görüyorum" diyerek sözlerini tamamladı. İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.