TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu hafta İzmir takımları hangi maçları oynayacak? 26/30 Nisan 2023

İzmir takımları bu hafta, futbol, basketbol, voleybolda hangi rakiplerle karşılaşacak? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 13:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bu hafta İzmir takımları hangi maçları oynayacak? 26/30 Nisan 2023

HÜSEYİN DEMİR

İzmir takımlarının 26-30 Nisan 2023 tarihleri arasında futbol, basketbol, voleybolda karşılaşacağı rakipler ve maç programı şu şekilde:

FUTBOL:

Marco Paıxao 100. golünü attı

Spor Toto 1.Lig'de 14. sırada yer alan Altay bu hafta Boluspor ile karşılaşacak. En son oynanan Altay-Göztepe İzmir derbisi 1-1 eşitlikle sona ermişti. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanan İzmir derbisi 1-1 berabere bitti. Maçın gollerini 76. dakikada Marco Paıxao ile 90+3'de Atınç Nukan attı. Marco Paıxao, siyah beyazlı formayla 100. golünü kaydetti. Altay, önemli rakibi Boluspor'un karşısında mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Mücadele 30 Nisan Pazar günü saat 13:30'da başlayacak.

Biletler satışa çıktı

9 galibiyet, 6 beraberlik, 17 mağlubiyetle 15. sırada yer alan Altınordu, en son oynadığı Manisa maçında 2-2 berabere kaldı. Bu hafta Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Altınordu, 3 puan hedefiyle hazırlıklarını sürdürüyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda 30 Mart Pazar günü 16:00'da Bandırmaspor ile oynayacak olan karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

BASKETBOL:

Petkimspor kritik maça çıkıyor

29 Nisan Cumartesi günü 13:00'da Aliağa Petkimspor evinde TOFAŞ'ı misafir edecek. Son haftalarda yükselişe geçen Petkimspor, Beşiktaş deplasmanından galibiyetle dönerek kendi sahasında kritik maça çıkacak. 11 galibiyet, 15 mağlubiyetle 10. sırada yer alan Petkimspor, yine aynı galibiyet ve mağlubiyet serisine sahip olan Bursa ekibiyle karşılaşacak.

Pınar Karşıyaka, Bursa deplasmanında

Pınar Karşıyaka 19 galibiyet, 7 mağlubiyetle 3. sırada yer alıyor. Frutti Extra Bursaspor 16 galibiyet, 10 mağlubiyetle 5.sırada play-off yarışında mücadele ediyor. Geçen hafta Kaf-Kaf evinde Darüşşafaka'yı 101-76 skorla yenerek liderlik yarışında önemli galibiyet elde etti. Errick McCollum 28 sayı, 8 asist, 3 ribaund ile maçın en değerli oyuncusu oldu. Jaylon Brown 11 sayı, 4 asist ile oynarken Vıtto Brown 11 sayı, 3 ribaund ile mücadele etmişti.

VOLEYBOL:

Arkas Spor final için sahaya çıkacak

AXA Sigorta Efeler Ligi play-off yarı finalin ilk maçında yenilen Arkas Spor, yarın evinde rakibi Halkbank ile rövanş maçına çıkacak. İzmir temsilcisi, seriyi 1-1'e getirip final biletini almak için mücadele edecek. Arkas Spor, yarın kaybederse üçüncülük maçına çıkacak. İzmir ekibi rövanş mücadelesinde Halkbank’ı yarın saat 20.00’de Atatürk Voleybol Salonu'nda ağırlayacak. Halkbank, karşılaşmayı kazanırsa adını finale yazdıracak. Arkas Spor'un galip gelmesi durumunda ise durum 1-1’e gelecek. Bu durumda serinin üçüncü ve son maçı Ankara'da oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.