TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahloul Djiali: Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın!

Altay Spor Kulübü’nün yeni antrenörü Bahloul Djiali, Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan antrenör Djiali özel açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 12:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bahloul Djiali: Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden İzmir temsilcisi Altay’ın yeni antrenörü Bahloul Djiali, siyah beyazlılar ile hedeflerini ve oyun sistemini anlattı. Deneyimli teknik direktör Altaylı taraftarlara mesaj verdi. Fransız asıllı Cezayirli antrenör Djiali, “Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın! Onlarsız hiçbir hedefimize ulaşamayız. Herkes işin içerisinde olmasını diliyoruz” dedi. 

OYUNCULARDA ÖZGÜVEN PROBLEMİ VAR

Türkiye futbolunu daha önceden bildiğini ve takip ettiğini vurgulayan Altay Spor Kulübü’nün yeni antrenörü Bahloul Djiali,”Türkiye’yi daha önceden biliyordum. Futbolun burada geliştiğini ve iyi olduğunun farkındayım… Transfer sürecimde bir arkadaşım aracı oldu ve her şey çok doğal gelişti. Kısa bir zamanda takımın başına geldim. Takımı yakından takip ediyorum, son üç maçtan beri oradaydım. Takımımızda büyük potansiyel var. Takımı gözlemlediğim kadarıyla oyuncularımızın özgüven problemini gözlemledim. Güven sorunu oyuncuların performansını sahaya olumsuz şekilde yansıtıyor” dedi. 

Bahloul Djiali Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın! (2)

KALICI OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Oyun sistemi ve oyun felsefesi için zamana ihtiyacı olduğunu belirten Bahloul Djiali, “Transfer yasağını en baştan beri biliyorum ve takip ediyorum. Mevcut oyuncularla takip edeceğiz. Bu ekip benim önümde skoru iyileştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan eminim… Çok iyi potansiyeli olan oyuncularımız var, yaşlarına göre çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Takımın kimyası ve uyumu için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak. Dünyanın farklı bölgelerinde çalıştığım için Türkiye’ye uyum ve adaptasyon sorunum olmadı. Profesyonel olarak işimi yaptığım için Altay ile elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Şuan Gençlerbirliği maçınının planlarını çalışıyoruz, her maça ayrı konsantrasyon ile çıkmamız gerekiyor. TFF 1. Lig’de inişler ve çıkışlar olabilir ama sonunda kalıcı olmayı hedefliyoruz. Burada iyi işler çıkaracağıma inanıyorum. En önemlisi karakterimle ilgili beni tanıdıkça siz karar vereceksiniz” şeklinde konuştu.

Bahloul Djiali Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın! (1)

MARCO PAİXAO HARİKA OYUNCU

Saha içinde en iyi performansı sahaya yansıtacaklarını, taraftarların sabırlı olması gerektiğini söyeleyen Bahloul Djiali, “Ekibimizle plan ve program çerçevesinde hareket ederek Altay ekibi ile sahada en iyisini yapıyoruz. Sahada en iyi olanlar oynayacak ve bizi mutlu edenler kalacak.  Marco Paixao takımda görmek istediğim harika bir oyuncu… Daima takım olarak iyiye gideceğiz. Kazanma alışkanlığını sahaya yansıtmak istiyoruz. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; Altay’ın bütün çocuklarına ihtiyacı var. Oyuncularım istekli ve arzulu… Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın! Onlarsız hiçbir hedefimize ulaşamayız. Herkes işin içerisinde olmasını diliyoruz” dedi. 

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay'da Djilali Bahloul dönemi: Djilali Bahloul kimdir?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.