TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Altay Spor Kulübü

Altay Spor Kulübü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Altay Spor Kulübü haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Altay'ın 42'lik golcüsü Murat Uluç ilk golünü attı Haber

Altay'ın 42'lik golcüsü Murat Uluç ilk golünü attı

TFF 1.Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübü, sezonun 24.haftasında Giresunspor'u 1-0'llık skorla mağlup etti. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanan mücadelede Altay'ın 42 yaşındaki golcü futbolcusu Murat Uluç, galibiyeti getiren golü attı. Böylelikle siyah beyazlılar 5.galibiyetini elde etti. Giresunspor ise 18.mağlubiyetini aldı. Murat Uluç bu sezon ilk golünü attı. Önümüzdeki hafta İzmir temsilcisi Ümraniyespor ile kozlarını paylaşacak. Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Altay Spor Kulübü; finansal krizler ve maddi sorunlarla boğuşurken bir türlü alt sıralardan kurtulamıyor. Siyah beyazlılar Giresunspor maçından sonra galibiyet serisini yakalamak istiyor. Peki, Altay'ın 42 yaşındaki golcü futbolcusu Murat Uluç kimdir? İşte Murat Uluç'un kariyeri sizlerle... MURAT ULUÇ KİMDİR? Murat Uluç. 15 Mayıs 1981 tarihinde dünyaya geldi. 188 cm boyunda ve 81 kilo olan Murat Uluç, sağ ayağını kullanıyor. Bu sezon 11 maça çıkan 42 yaşındaki golcü futbolcu 1 gol ile oynuyor. Uluç toplam 3 kez sarı kart, 1 kere ise kırmzı kart gördü. Tecrübeli futbolcu Murat Uluç, Altay formasıyla 2018-19 sezonunda futbol kariyerine son vermişti. Profesyonel futbol kariyerinden sonra teknik direktörlük yapan Murat Uluç Altay'ın transfer yasağı nedeniyle tekrardan futbolculuk kariyerine döndü. Altaylı taraftarların bağrına bastığı Murat Uluç yaşına rağmen yeşil sahalardan kopamıyor. Altay'ın 42 yaşındaki forveti Murat Uluç, bu sezon pek forma şansı bulamadı. Sahaya çıktığında rakip kaleye tehlikeli anlar yaşatan golcü futbolcu Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Türkiye Kupası tarihinde gol atan en yaşlı futbolcu olarak kayıtlara geçti. Başakşehir'de forma giyerken 006-2007 yılları arasında Süper Lig'e çıktı. Alt Liglerde daha çok forma giyen Murat Uluç ise 2'nci Lig'de 2015-2016'da Bandırmaspor'la kupa kazandı. Tecrübeli futbolcu, Altay'la 2016-2017'de 3'üncü Lig'de, 2017-2018'de ise 2'nci Lig'de toplam 32 gol attı. 

İzmir takımlarından şehitlerimiz için başsağlığı paylaşımı Haber

İzmir takımlarından şehitlerimiz için başsağlığı paylaşımı

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada askerlerimiz şehit oldu. İzmir'in ve Türkiye'nin köklü spor kulüpleri, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajları yayımladı. Göztepe Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından başsağlığı paylaşımında bulundu: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Altay Spor Kulübü şu paylaşımı yaptı: Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Menemen FK başsağlığı mesajı: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerimize Allah’tan rahmet, yakınları ve Aziz Milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz. Karşıyaka Spor Kulübü'nün açıklaması şu şekilde:  Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yer alan bir üs noktamıza, teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonucunda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Altınordu'nun paylaşımı: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Altay'da Efe Sarıkaya ve Hikmet Çolak'a milli davet Haber

Altay'da Efe Sarıkaya ve Hikmet Çolak'a milli davet

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübü'nün futbolcularına milli davet geldi. Efe Sarıkaya, Hikmet Çolak U19 Milli Takımımıza davet edildi. Ay yıldızlılar, 19 Ocak Cuma günü Antalya'da Ürdün ile hazırlık maçına çıkacak. U19 Millî Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular, 10 Ocak Çarşamba günü saat 17.00'de Antalya Tui Blue Xanthe Hotel'de toplanacak. Aday kadroda Altay Spor Kulübü ile Altınordu'nun oyuncuları yer alıyor. Millilerimiz, Antalya'da Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksinde Ürdün ile karşı karşıya gelecek. 2005 doğumlu Efe Sarıkaya'yı transfer etmek için Dünya'nın dev takımları yarışa girdi. Manchester City, Atletico Madrid Efe Sarıkaya'yı transfer etmek istiyor. Edinilen bilgilere göre; Fransa 2'nci Ligi'nde yer alan Grenoble takımı genç futbolcuyu transfer etmek için bütün kozlarını oynuyor. Altay altyapısında futbola başlayan, stoper bölgesinde oynayan, sol ayağını kullanan genç futbolcunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Efe'nin güncel piyasa değeri ise 300 bin Euro olarak biliniyor. Hikmet Çolak, A Takımla antrenmanlara çıkıyor. Genç oyuncu Hikmet Çolak ile Altay profesyonel sözleşmesini imzaladı. U19 Millî Takımımızın Ürdün maçı aday kadrosu şu şekilde: Kaleciler: Mert Furkan Bayram (Altınordu), Arif Şimşir (Altınordu), Tuğran Burak Tuğ (Etimesgut Belediyespor), Mehmet Şamil Öztürk (Mondihome Kayserispor) Defans: Efe Sarıkaya (Altay), Hikmet Çolak (Altay), Hasan Berat Kayalı (Altınordu), Emirhan Başyiğit (Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş.), Yiğit Fidan (Bursaspor), Furkan Çolak (Eyüpspor), Muhammed Eren Arıkan (Mondihome Kayserispor), Berkant Gedikli (Rot-Weiss Essen), Bartu Ermiş (Sarıyer), Candan Başkale (Westerlo) Orta Saha: Barış Kalaycı (1.FC Union Berlin), Murat Arda Ayhan (Belediye Derince Spor), Bera Çeken (SV Sandhausen), Yusuf Sertkaya (Bursaspor), Kaan Akyazı (Fenerbahçe A.Ş.), Baran Ali Gezek (Mondihome Kayserispor), Emre Çil (MSV Duisburg), Efe Sayhan (Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş.), Alihan Adıgüzel (SSVg Velbert 02), Abdurrahman Bayram (Trabzonspor A.Ş.), Muhammet Ali Özbaskıcı (Yılport Samsunspor) Forvet: Leo Şahin (1.FC Saarbrücken), Emirhan Demircan (FC Bayern München), Kaan İnanoğlu (MSV Duisburg), Engin Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor A.Ş.) Teknik Direktör: Soykan Başar

Altay'ın çıkış yolu: Efe Sarıkaya transferi Haber

Altay'ın çıkış yolu: Efe Sarıkaya transferi

Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Altay Spor Kulübü, tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübü ilk yarıyı son sırada bitirdi. Futbolcuların maaş krizi devam ediyor. Borç batağında yer alan, finansal sorunlarla boğuşan Altay Spor Kulübü çıkış yolu arıyor. Siyah beyazlıların umudu Efe Sarıkaya transferi oldu. Sarıkaya transferinde gelecek para ile kulüp nefes almak istiyor. ALTAY BORÇ BATAĞINDA Sezon başında şirketleşme kararı alan ama bir türlü sponsor ve yatırımcı bulamayan siyah beyazlılar zor zamanlardan geçiyor. Ayhan Dündar Başkanlığından sonra Murat Pervane göreve geldi. Pervane döneminde futbolcuların maaşları ödenmedi. İsyan ateşini yakan Marco Paixo takımdan ayrıldı. Takımını ayakta tutmaya çalışan teknik direktör Yusuf Şimşek mevcut kadroyu takımda tutmak istiyor. SARIKAYA TRANSFER OLUYOR Altaylı yöneticiler genç futbolcu Efe Sarıkaya transfer süreci hızlandırmayı planlıyor. Sarıkaya transferinde gelecek para ile bir kısım borçların ödenmesi hedefleniyor. 2005 doğumlu stoperi transfer etmek için Dünya'nın dev takımları yarışa girdi. Manchester City, Atletico Madrid Efe Sarıkaya'yı transfer etmek istiyor. Edinilen bilgilere göre; Fransa 2'nci Ligi'nde yer alan Grenoble takımı genç futbolcuyu transfer etmek için bütün kozlarını oynuyor. Altay altyapısında futbola başlayan, stoper bölgesinde oynayan, sol ayağını kullanan genç futbolcunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Efe'nin güncel piyasa değeri ise 300 bin Euro olarak biliniyor.

Altay Marco Paşa ile FIFA'lık oluyor! Haber

Altay Marco Paşa ile FIFA'lık oluyor!

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübünde futbolcuların maaş problemi devam ediyor. Geçtiğimiz haftada antrenmanlara çıkmayan siyah beyazlı futbolcular yönetimi protesto etmişti. Vali Kutlu Aktaş Tesislerinde kazan kaldıran yönetime tepki gösteren futbolcular geçmiş dönemden kalan paralarını almak istiyor. Altay Spor Kulübü henüz futbolcuların borçlarını ödemedi. İsyan ateşini yakan Marco Paixo ise kulüpten ayrıldı. Taraftarlar yıldız futbolcuya duygusal bir şekilde veda etti. Önümüzdeki günlerde Altay'da büyük ayrılıkların yaşanması bekleniyor. Kendi öz kaynağını yaratamayan, finansal krizlerle, borçlarla boğuşan Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan "Büyük Altay" tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Büyük Altay'ın tarihi çöküşüne tanıklık eden siyah beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetimi eleştirmeye devam ediyor. MARCO PAŞA FIFA'YA BAŞVURUYOR Türkiye Liglerinde en çok gol atan ikinci yabancı olan Marco Paixao, siyah beyazlılar ile yollarını ayırdı. TFF 1.Lig tarihinin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu olan Portekizli yıldız futbolcu sahaya çıktığı 179 maçta 108 gol, 17 asist, ile rekor kırdı. 4 kez gol kralı seçilen Marco Paşa, taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Serbest kalmak için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuran ve kulübe ihtarname çeken Marco Paixao, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak kulüpten ayrıldığını açıkladı. Yıldız futbolcunun avukatı ödemeler yapılmazsa FIFA'ya başvuracaklarını söyledi. Edinilen bilgilere göre Altay'ın Marco Paixo'ya 550 bin Euro borçlu olduğu biliniyor. Altay, Paixao'ya olan borcunu ödemezse FIFA ile karşı karşıya gelecek. Şanlıurfaspor ile sözleşme imzalayan Paixo'nun önümüzdeki haftalarda performansı merak ediliyor.

Altay-Eyüpspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Haber

Altay-Eyüpspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite ve rekabet artıyor. İzmir'in köklü kulüplerinden Altay Spor Kulübü, sezonun 12.haftasında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Altay-Eyüpspor maçı cumartesi günü saat 19:00'da Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu'nda oynanacak. Altay-Eyüpspor maçı TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu; Altay-Eyüpspor maçının hakemleri; Ömer Faruk Turtay, Seyfettin Ünal, Yusuf Susuz, Feridun Daldaş olarak belirledi. EYÜPSPOR ZİRVEDE İzmir temsilcisi Altay, oynadığı 11 maçtan 1 galibiyet, 2 beraberlik, 8 mağlubiyet alarak 5 puanla son sırada yer alıyor. Eyüpspor ise 11 maçtan 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 27 puanla  birinci sırada mücadele ediyor. Lig'in son sırasında yer alan Altay ile zirvede koltuğunu sağlama alan Eyüpspor kozlarını paylaşacak. Büyük mücadeleye sahne olacak karşılaşamanın başlamasına saatler kala heyecan arttı. ALTAY'IN ÇÖKÜŞÜ Siyah beyazlılar kulüp tarihinin en kötü zamamlarını yaşıyor. Altaylı taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetimi eleştirmeye devam ediyor. Şeytanın bacağını kırmak isteyen Altay Spor Kulübü, galibiyete hasret kaldı. İstanbul temsilcisi Eyüpspor ise, liderliğini korumak istiyor. Eyüpspor bu sezon Arda Turan yönetiminde şampiyonluğu hedefliyor. Arda Turan'ın takımı Eyüpspor geçen hafta Adanaspor'u 4-1'lik skorla mağlup ederek zirve yarışında önemli bir avantaj elde etmişti. Altay ise geçtiğimiz hafta Tek Süt Bandırmaspor'a deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup oldu. Djilali Bahloul yönetiminde Altay, Eyüpspor maçına hazırlanıyor. BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay’ın golcülerinin yaş ortalaması 40.5

Altay Spor Kulübünden taraftarlara 100. yıl için destek çağrısı Haber

Altay Spor Kulübünden taraftarlara 100. yıl için destek çağrısı

TFF 1. Lig'de mücadele eden İzmir temsilisi Altay Spor Kulübü, tarihinin en zor dönemlerini yaşıyor. Siyah beyazlı yönetim şirketleşme için camiaya bilgiler verirken 29 Ekim pazar günü saat 16:00'da oynanacak olan Sakaryaspor maçı için taraftarlarına birlik çağrısında bulundu. Siyah beyazlıların yönetimi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında 29 Ekim'de gerçekleşecek maça tüm Altaylıları davet ederek taraftarların desteğini istedi. Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüplerinden Altay, Sakaryaspor maçında galip gelerek kötü gidişatına son vermek istiyor. Siyah beyazlılar yeni antrenörü Bahloul Djiali yönetiminde maç hazırlıklarına devam ediyor. Fransız asıllı Cezayirli antrenör ilk maçında Gençlerbirliği karşısında başarısız olmuştu. Altay'ın hocası ve teknik ekibi Sakaryaspor maçına odaklanıyor. Altay-Sakaryaspor maçı Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Altay, oynadığı 9 maçtan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle son sırada yer alıyor. Sakaryaspor ise oynadığı 9 maçtan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 10. sırada mücadele ediyor. Altaylı taraftarların sosyal medya üzerinden yönetime olan tepkileri devam ediyor. Altay Spor Kulübü'nün resmi twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: ''Altay Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı'na girdiğimiz bu özel haftada, Misak-ı Millinin mimarı olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kuvayi Milliyenin tüm neferlerini saygı ve minnetle anıyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin daha da güçlenerek ilelebet var olmasını temenni ediyoruz. Kulübümüz, camiamızın da dikkatle takip ettiği üzere Süper Lig'den düştüğü sezondan bu yana zorlu günlerden geçmektedir. 2021-2022 sezonunda büyük bir borç yükü ile Süper Ligden düşen kulübümüz, kayyuma gitme noktasında iken, camianın kendi dinamikleri ve desteği ile yönetim kurulu listesi oluşturup göreve gelmiştir. Sezon içerisinde yönetim kurulu, teknik, idari kadrosu ve futbolcusunun özverisiyle büyük bir başarı sağlayarak ligde kalınmıştır. Aynı sorunlar ve ekonomik zorluklarla Olağan Genel Kurula gidilmiş, tüm camia büyükleri ve dinamikleri ile iletişime geçilmiş, kulübümüzü bu zorlu süreçten çıkaracak bir yol haritası çizilmesi için yoğun mesai sarf edilmiştir. Yapılan görüşmeler sonucunda, Altay’ımızın mevcut ekonomik şartlara uyum sağlayabilmesi adına adımlar atılması, Yüksek Divan Kurulumuzun öncülüğünde, şirketleşmesi, yeni kaynaklar yaratılmasının elzem olduğu konusunda fikir birliğine varılmış ve şirketleşme ile ilgili görev dağılımı yapılarak yola çıkılmıştır. Gerçekleşen Genel kurulda başka bir Yönetim Kurulu adayının da çıkmaması sonrasında göreve seçilmiştir. Genel kurul öncesi yapılan görüşmelerde şirketleşme konusunda aktif görev almayı taahhüt eden camiamızın tanınmış isimleri Yönetim Kurulu ve Divan Kurulumuzun hiç bir çağrısına karşılık vermemiş, kulübün en zor günlerinde kendi tabiri ile elini taşın altına koymamıştır. Şirketleşme kararının alınmasından sonra bir genel kurul üyemiz iptal davası açmış olup dava süreci devam etmektedir. Altay Spor Kulübü ilkelerinden ödün vermeden, mali yükü büyütmeden, kulübün ekonomik yapısını güçlendirmek adına idari, hukuki ve sportif kararlar almış, geçtiğimiz sezonki başarıda pay sahibi tüm sporcularını kulübün mevcut gücü doğrultusunda kaybetmemeye çalışmıştır. Ekonomik anlamda sponsorluk anlaşmalarından ligin üzerinde anlaşmalar yapılarak büyük başarı sağlanmıştır. Fakat geçmiş dönemlerden gelen mali yükün çok fazla olmasından dolayı bu anlaşmalar ancak günü kurtarmaya yetmiştir. Yeni sezon maalesef sportif anlamda başarısızlıkla başlamış olup, alınan kötü sonuçlar camiamızı, Kulübün sorunlarından ve içinde bulunduğu gerçeklerden uzaklaştırmıştır. Sorun net olarak bellidir. Nereden geldiği ve nasıl çözüleceği de bellidir. Ekonomik ve kurumsal anlamda yeni düzene uygun çözümler bulmak şarttır. Yönetim Kurulu Başkanımız geçen hafta canlı yayında da bu söylemlerini tekrarlamıştır. Asıl olan Kulübümüz ve geleceğidir. Yönetim Kurulu kulübe zaman kazandırmak, Yüksek Divan Kurulu da kendi misyon ve ilişkileri doğrultusunda Kulübe yeni bir vizyon ekonomi katmak adına çok önemli adımlar atmıştır. Sportif olarak kaybedilen hiçbir şeyin olmadığı, daha önümüzde 25 maçın olduğunu tüm camiaya hatırlatmak isteriz. Geldiğimiz noktada, tüm eleştirileri ve yaşadığımız zorlukları camiamıza aktarabilmek ve ortak bir çözüm bulabilmek adına Yönetim Kurulu olarak Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Kararı aldığımızı tüm camiamıza duyuruyoruz. Yaklaşık 1,5 senedir kulübümüze zaman kazandırmak için verdiğimiz emekleri ve Kulübün gerçeklerini camiamızın takdirine sunuyoruz. Genel Kurul ile ilgili detayları gün içerisinde paylaşacağız. Bu kararın tüm Camiamıza bir uyanış, özeleştiri, sorumluluk ve birliktelik getirmesini diliyoruz. Armanın onurunu korumak adına tüm Altaylıları kulübe sahip çıkmaya çağırıyoruz… Son olarak 29 Ekim Pazar günü, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nda oynayacağımız sezonun en önemli maçına Valimizi, Belediye Başkanlarını, tüm İzmir milletvekillerini ve bürokratlarını, camiamızın eski başkanlarını ve yöneticilerini, Büyük Altay’ı kalbinde hisseden küskün, kızgın dahi olsa tüm taraftarlarını, takımımızın yanında görmek, 110 yıllık Asırlık Çınarı desteklemeye davet ediyoruz. Saygılarımızla'' BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEEKEBİLİR: Arkas Spor Avrupa'da siftah yaptı: Mursa Osijek -Arkas Spor:1-3(Maç sonucu)

Altay Spor Kulübü’nden 100. yılda Anıtkabir ziyareti Haber

Altay Spor Kulübü’nden 100. yılda Anıtkabir ziyareti

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında büyük heyecan devam ediyor. İzmir temsilcisi Altay deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Altaylı futbolcular ve teknik ekip havayolu ile Ankara’ya ulaştı. Havalimanından direkt olarak Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirilen siyah beyazlı ekip sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşımla bu anı duyurdu. CUMHURİYETİN KULÜBÜ ALTAY, ATASININ HUZURUNDA! “Kulübümüz; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün camiamıza gururların en büyüğünü yaşattığı Altay Spor Kulübü ziyaretinin 98. yıl dönümü ve büyük bir coşkuyla hep birlikte kutlayacağımız bağımsızlığımızın simgesi olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümü öncesinde Ulu Önderimizin huzurundaydı. Kurulduğumuz günden beri temsil ettiğimiz değerlerle, Cumhuriyetimizin 100. yılında da açmış olduğunuz yolda, gösterdiğiniz hedeflere ilerliyoruz. Cumhuriyetimizin her zaman savunucusu olacak olan Cumhuriyetin Kulübü Altay, teknik ve idari kadrosu, sporcuları, personelleri ile birlikte Cumhuriyetin 100. yılı anısına bugün Anıtkabir’i ziyaret ederek Atasının huzuruna çıktı. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Büyük Altay camiası olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği ilkeler ışığında yürümeye devam ediyoruz. Sonsuz özlemle, ilelebet izindeyiz. Yaşasın Cumhuriyet.” İfadelerine yer verdi. BAHLOUL DJİALİ İLK SINAVINA ÇIKIYOR  Türkiye’nin ve İzmir’in en köklü spor kulüplerinden olan Altay Spor Kulübü, Gençlerbirliği maçında önce Atasını ziyaret etti. Altay'ın yeni teknik direktörü Bahloul Djilali ilk sınavına çıkacak. İzmir temsilcisi Altay ise Ankara deplasmanından galibiyet ile dönerek alt sıralardan kurtulmak istiyor. En son oynanan Altay-Gençlerbirliği maçı 0-0 berabere kalmıştı. İki takım arasında oynanan son beş maçta İzmir ekibi, 1 kez kazanırken Ankara temsilcisi üç kez kazandı, iki kere ise berabere kaldılar.Altay oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet ile son sırada yer alıyor. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Altay'da Djilali Bahloul dönemi: Djilali Bahloul kimdir?

Bahloul Djiali: Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın! Haber

Bahloul Djiali: Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden İzmir temsilcisi Altay’ın yeni antrenörü Bahloul Djiali, siyah beyazlılar ile hedeflerini ve oyun sistemini anlattı. Deneyimli teknik direktör Altaylı taraftarlara mesaj verdi. Fransız asıllı Cezayirli antrenör Djiali, “Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın! Onlarsız hiçbir hedefimize ulaşamayız. Herkes işin içerisinde olmasını diliyoruz” dedi.  OYUNCULARDA ÖZGÜVEN PROBLEMİ VAR Türkiye futbolunu daha önceden bildiğini ve takip ettiğini vurgulayan Altay Spor Kulübü’nün yeni antrenörü Bahloul Djiali,”Türkiye’yi daha önceden biliyordum. Futbolun burada geliştiğini ve iyi olduğunun farkındayım… Transfer sürecimde bir arkadaşım aracı oldu ve her şey çok doğal gelişti. Kısa bir zamanda takımın başına geldim. Takımı yakından takip ediyorum, son üç maçtan beri oradaydım. Takımımızda büyük potansiyel var. Takımı gözlemlediğim kadarıyla oyuncularımızın özgüven problemini gözlemledim. Güven sorunu oyuncuların performansını sahaya olumsuz şekilde yansıtıyor” dedi.  KALICI OLMAYI HEDEFLİYORUZ Oyun sistemi ve oyun felsefesi için zamana ihtiyacı olduğunu belirten Bahloul Djiali, “Transfer yasağını en baştan beri biliyorum ve takip ediyorum. Mevcut oyuncularla takip edeceğiz. Bu ekip benim önümde skoru iyileştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan eminim… Çok iyi potansiyeli olan oyuncularımız var, yaşlarına göre çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Takımın kimyası ve uyumu için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak. Dünyanın farklı bölgelerinde çalıştığım için Türkiye’ye uyum ve adaptasyon sorunum olmadı. Profesyonel olarak işimi yaptığım için Altay ile elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Şuan Gençlerbirliği maçınının planlarını çalışıyoruz, her maça ayrı konsantrasyon ile çıkmamız gerekiyor. TFF 1. Lig’de inişler ve çıkışlar olabilir ama sonunda kalıcı olmayı hedefliyoruz. Burada iyi işler çıkaracağıma inanıyorum. En önemlisi karakterimle ilgili beni tanıdıkça siz karar vereceksiniz” şeklinde konuştu. MARCO PAİXAO HARİKA OYUNCU Saha içinde en iyi performansı sahaya yansıtacaklarını, taraftarların sabırlı olması gerektiğini söyeleyen Bahloul Djiali, “Ekibimizle plan ve program çerçevesinde hareket ederek Altay ekibi ile sahada en iyisini yapıyoruz. Sahada en iyi olanlar oynayacak ve bizi mutlu edenler kalacak.  Marco Paixao takımda görmek istediğim harika bir oyuncu… Daima takım olarak iyiye gideceğiz. Kazanma alışkanlığını sahaya yansıtmak istiyoruz. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; Altay’ın bütün çocuklarına ihtiyacı var. Oyuncularım istekli ve arzulu… Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın! Onlarsız hiçbir hedefimize ulaşamayız. Herkes işin içerisinde olmasını diliyoruz” dedi.  BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay'da Djilali Bahloul dönemi: Djilali Bahloul kimdir?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.