TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#taraftar

taraftar haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, taraftar haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

İzmirspor maçı kazanınca olanlar oldu Haber

İzmirspor maçı kazanınca olanlar oldu

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 14. haftasında İstasyon Sentetik Sahası’nda 1969 Bilecik Spor Kulübü ile İzmirspor karşı karşıya geldi. Maç orta sahada ikili mücadele şeklinde başlarken, 2 takım kaleyi uzaktan şutlarla denedi. Maçın 22. dakikasında taç çizgisi kenarında mücadelede İzmirspor taç atışı kazandı. 1969 Bilecik Spor Kulübü futbolcuları bu karara topun rakipten çıktığı iddia ederek uzun süre itiraz etti. Bu taç atışı sonrasında Doğukan Güngör topu filelere göndererek durumu 1-0’a getirdi. Bu golden sonra taç atışınca yanlış karar verildiği gerekçesiyle oyuncular yardımcı hakem Neslihan Koç tepki gösterdi. Ardından oyuna ağırlığı koyan 1969 Bilecik Spor Kulübü maçın 44. dakikasında golcüsü Emir Ersoy ile yüzde yüzlük bir gol pozisyonu kaçırırken, ilk yarı İzmirspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın ikinci yarısına iyi başlayan İzmirspor maçın 53. dakikasında Sedat Yahşi’nin golü ile durumu 2-0’a getirdi. Bu golden sonra gelişen bir İzmirspor atağında rakibine faul yapan 1969 Bilecik Spor Kulübü sporcusu Yusuf Deniz Akbay, ikinci sarıdan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 1969 Bilecik Spor Kulübü maçın 84. dakikasında bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Emir Ersoy topu filelere göndererek, durumu 2-1‘e getirdi. Bu gol maçın da skoru oldu. Maç sonu taraftarlara el hareketi yapınca ortalık karıştı Maç sonundan iki takım teknik heyeti maçın hakemlerine ateş püskürükken, İzmirspor yedek kulübünden bir kişi taraftarlara el hareketi yapınca ortalık karıştı. İzmirspor takım kaptanı Bilecik tribünlere gelerek, o kişi adına özür dilese de öfke dinmedi. 1969 Bilecik Spor Kulübü taraftar grubu Belekoma Tayfa iyi futbol sonrası takım tribünlere çağırarak alkışladı. Maçı Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ASKF Başkanı Nusret Tosun, Gençlik Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ve çok sayıda taraftar izledi.

Bahloul Djiali: Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın! Haber

Bahloul Djiali: Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden İzmir temsilcisi Altay’ın yeni antrenörü Bahloul Djiali, siyah beyazlılar ile hedeflerini ve oyun sistemini anlattı. Deneyimli teknik direktör Altaylı taraftarlara mesaj verdi. Fransız asıllı Cezayirli antrenör Djiali, “Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın! Onlarsız hiçbir hedefimize ulaşamayız. Herkes işin içerisinde olmasını diliyoruz” dedi.  OYUNCULARDA ÖZGÜVEN PROBLEMİ VAR Türkiye futbolunu daha önceden bildiğini ve takip ettiğini vurgulayan Altay Spor Kulübü’nün yeni antrenörü Bahloul Djiali,”Türkiye’yi daha önceden biliyordum. Futbolun burada geliştiğini ve iyi olduğunun farkındayım… Transfer sürecimde bir arkadaşım aracı oldu ve her şey çok doğal gelişti. Kısa bir zamanda takımın başına geldim. Takımı yakından takip ediyorum, son üç maçtan beri oradaydım. Takımımızda büyük potansiyel var. Takımı gözlemlediğim kadarıyla oyuncularımızın özgüven problemini gözlemledim. Güven sorunu oyuncuların performansını sahaya olumsuz şekilde yansıtıyor” dedi.  KALICI OLMAYI HEDEFLİYORUZ Oyun sistemi ve oyun felsefesi için zamana ihtiyacı olduğunu belirten Bahloul Djiali, “Transfer yasağını en baştan beri biliyorum ve takip ediyorum. Mevcut oyuncularla takip edeceğiz. Bu ekip benim önümde skoru iyileştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan eminim… Çok iyi potansiyeli olan oyuncularımız var, yaşlarına göre çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Takımın kimyası ve uyumu için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak. Dünyanın farklı bölgelerinde çalıştığım için Türkiye’ye uyum ve adaptasyon sorunum olmadı. Profesyonel olarak işimi yaptığım için Altay ile elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Şuan Gençlerbirliği maçınının planlarını çalışıyoruz, her maça ayrı konsantrasyon ile çıkmamız gerekiyor. TFF 1. Lig’de inişler ve çıkışlar olabilir ama sonunda kalıcı olmayı hedefliyoruz. Burada iyi işler çıkaracağıma inanıyorum. En önemlisi karakterimle ilgili beni tanıdıkça siz karar vereceksiniz” şeklinde konuştu. MARCO PAİXAO HARİKA OYUNCU Saha içinde en iyi performansı sahaya yansıtacaklarını, taraftarların sabırlı olması gerektiğini söyeleyen Bahloul Djiali, “Ekibimizle plan ve program çerçevesinde hareket ederek Altay ekibi ile sahada en iyisini yapıyoruz. Sahada en iyi olanlar oynayacak ve bizi mutlu edenler kalacak.  Marco Paixao takımda görmek istediğim harika bir oyuncu… Daima takım olarak iyiye gideceğiz. Kazanma alışkanlığını sahaya yansıtmak istiyoruz. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; Altay’ın bütün çocuklarına ihtiyacı var. Oyuncularım istekli ve arzulu… Taraftarlarımızın güveni sarsılmasın! Onlarsız hiçbir hedefimize ulaşamayız. Herkes işin içerisinde olmasını diliyoruz” dedi.  BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altay'da Djilali Bahloul dönemi: Djilali Bahloul kimdir?

Teknik Direktör Altın: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz Haber

Teknik Direktör Altın: Taraftarlarımızdan özür diliyoruz

TFF 2.lig kırmızı grupta ilk maçı Bay geçen ikinci hafta deplasmanda İnegölspor’la 0-0 berabere kalan Fethiyespor, kendi taraftarı önünde çıktığı ilk karşılaşmayı 90.dakikada yediği golle 1-0 kaybetti. Lacivert-Beyazlıların Kaptan Murat Yılmaz’ın ayağından penaltı kaçırdığı karşılaşmada, 3 net gol pozisyonunu cömertçe harcaması taraftarları üzüntüye boğdu. Fethiyespor Kastamonuspor maçını izleyenler arasında Fethiyespor eski teknik direktörleri; Selahattin Dinçer, Mustafa Ceviz, Hamdi Yılmaz ve Fevzi Sevinç’te tribünde ayrı ayrı yerlerde izlerken Fethiyespor’un ortaya koyduğu mücadele ilgi ile izlendi. Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın maç sonrası yaptığı değerlendirmede, ”Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Ne olursa olsun futbolcularımı kutluyorum. Maçta rakibe üstünlük sağladık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Son dakika yediğimiz golle maçı maalesef kaybettik. Penaltılar kaçabilir, gol kaçırabiliriz bunlar sorun değil. Üzüldüğüm tek konu, çok iyi tempo yaptık, kazanmayı çok istedik ama olmadı nasip değilmiş. Rakipte 1 puanı alıp gitme derdindeydi. Çok talihsiz bir gol yiyerek kaybettik. Bu kadar istekli, arzulu maçı kazanmak adına her şeyi sahaya yansıtan bir futbolcu grubum vardı. Ama bazen olmayınca olmuyor. Mutlu olduğum şey çalıştıklarımızın karşılığını aldık. Rakipte istediğimiz gibiydi. Maçın ilk başlarında biraz olumsuzluk yaşadık. Ondan sonra yaptığımız tempolarla rakip oyundan düştü. Tam gol bulacağız derken maalesef olmadı. Maçlar kaybedilir, kazanılır biz yolumuza devam ediyoruz. Önemli olan aile ortamını bozmadan hep birlikte olmamız. Taraftarımızın takımımıza sahip çıkmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı. BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: TFF, formatta değişikliğe gidiyor, yeni formatta neler olacak?

Taraftar talep etti Denizlispor uyguladı Haber

Taraftar talep etti Denizlispor uyguladı

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, yeni sezonun ilk iç saha maçına galibiyet için çıkacaklarını belirterek, “Taraftarlarımızın talebi neticesinde kağıt bilet uygulamasına geçtik ve tüm imkanları zorlayarak bilet fiyatlarını mümkün olduğunca düşük tuttuk. Tüm taraftarlarımızı tribünleri doldurmaya ve takımımıza destek vermeye davet ediyorum” dedi. TFF 2.Lig Kırmızı Grup ikinci hafta maçında kendi evinde Pazar günü Karaman FK ile karşılaşacak olan Denizlispor’da hazırlıklar sürerken, kulüp başkanı Mehmet Uz açıklamalarda bulundu. Bir süre önce yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden göreve geldiklerini ifade eden Uz, “Yeni yönetim kurulumuzla birlikte zaman kaybetmeden çalışmalara başladık. Her zaman söylediğim gibi biz elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyduk. Bugüne kadar mazeretlere sığınmadan bu kulübe hizmet için çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Pes etmeyeceğimi her zaman dile getirdim. Kendi imkanlarımız ve sponsorlarımızın destekleriyle kulübümüzü borçlandırmadan ve mali disiplini bozmadan çalışıyoruz” dedi. Teknik heyet, futbolcular ve personel maaşlarının ödendiğini kaydeden Mehmet Uz, “İlk göreve geldiğimiz günden beri bu ödemeleri kendi imkanlarımız ve sponsorlarımızın desteğiyle yaptık. Artık maaşların ödenmesi bir takvime bağlandı. Mali disiplin çerçevesinde bu tür sorunlar artık yaşanmayacak” dedi. "Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" Denizlispor’un artık kendi bünyesinde yetişen hocaları ve futbolcularıyla mücadelesini sürdüreceğini kaydeden Başkan Uz, “Yıllardır alt yapı eleştirileri yapılıyordu. İşte şimdi teknik heyetinden futbolcusuna kadar takımımız alt yapıdan gelen gençlerimizden oluşuyor. Biz teknik heyetimize de, futbolcularımıza da güveniyoruz. Denizlispor kendi evlatlarından oluşan yeni kadrosuyla sahada ve desteği hak ediyor. Karaman FK maçı belki de bu anlamda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirmemiz ve öz kaynaklarından oluşan bu takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Pes etmeyeceğimizi söylemiştik. Bu sözümüzün arkasında durmaya devam ediyoruz. Bu kulüp kendi küllerinden yeniden doğacak ve hak ettiği yerlere gelecek. Bu inancımızı hiç kaybetmedik ve emin adımlarla bu yolda yürüyoruz” ifadelerini kullandı. Karaman FK maçı öncesi kağıt bilet uygulamasına geçtiklerini ve tüm şartları zorlayarak bilet fiyatlarını minimum seviyede tuttuklarını ifade eden Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Bilet fiyatlarının yüksek olduğu eleştirisi yapanlar var. Herkesin elini vicdanına koymasını ve yaşadığımız ekonomik gerçekleri ve maç giderlerini düşünerek hareket etmesini istiyoruz. Bir paket sigara parasına yakın bilet fiyatı olan tribün var. O yüzden bu eleştiride bulunan taraftarlarımızın da anlayışlı olmasını istiyoruz. Kendi çocuklarımızın mücadelesine her türlü desteği vermemiz gerekiyor” diye konuştu. Karaman FK maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydeden Mehmet Uz, şöyle konuştu: “Teknik heyet ve futbolcularımıza inancımız tam. Taraftarlarımızın da teknik heyet ve futbolcularımıza olan inancını biliyoruz. İnşallah birlik beraberlik içerisinde kalmaya devam ederek başarıyı birlikte yakalayacağız. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü Denizli Atatürk Stadyumu'na gelerek takımımızı desteklemeye davet ediyorum.” Bu haber de ilginizi çekebilir: Aliağa Petkimspor hazırlık maçında üzdü

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.