TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aliağa Petkimspor-Samsunspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Aliağa Petkimspor sezonun 4.haftasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.Peki, Aliağa Petkimspor- Samsunspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 09:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aliağa Petkimspor-Samsunspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan sona erdi. Rekabetin ve mücadelenin en üst seviyede olduğu Süper Lig'de keyifli maçlar oynanmaya devam ediyor. Sezona iddialı başlayan İzmir temsilcisi Aliağa Petkimspor, ilk hafta Pınar Karşıyaka galibiyetinden sonra Bahçeşehir Koleji'ne mağlup oldu. Daha sonra evinde Galatasaray Ekmas'ı 76-74'lük skorla mağlup eden Petkimspor 3 maçta 2 galibiyet elde ederek moral depoladı.

BURAK GÖREN ARA FOTO-İLKSES

Burak Gören'in öğrencileri bu hafta Samsunspor ile deplasmanda mücadele edecek. Aliağa Petkimspor 7.sırada yer alırken Samsunspor ise 14.sırada yer alacak. Yeni transferlerle ses getiren Petkimspor, Karadeniz deplasmanından galibiyet ile dönmek istiyor. Yunus Emre Sonsırma, Mağir Ağva, Tayfun Erülkü, Yavuz Gültekin, Emre Tanışan gibi yerli oyunculardan da önemli katkı alıyor. Burak Gören'in öğrencileri kollarını sıvadı ve maç hazırlıklarına başladı. Özellikle koç Burak Gören Türk oyunculara önemli rol ve sorumluluk veriyor. Son dönemlerde basketbol camiasında yerli oyuncuların görevleri tartışılıyor.

Aliağa Petkimspor’da Zoriks, Galatasaray maçında 15 sayı, 4 ribaund ile maça damga vurmuştu. Yeni transferlerden Efianayi ve Kyrhi Thomas üstün performansıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Aliağa Petkimspor- Samsunspor maçı 20 Ekim cuma günü saat 19:00'da Beın Sports ekranlarından yayınlanacak. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon ilk kez mücadele eden Samsunspor lig'de kalıcı olmayı hedefliyor.Bryant Crawford, Matt Mooney ve Sagaba Konate gibi yabancı oyuncuları transfer eden Samsunspor, TBL'den önemli takviyeler yaparak kadrosunu güçlendirdi. 2023-2024 Türkiye Futbol Süper Lig'e çıkan Samsunspor basketbolda büyük çıkış göstererek Süper Lig'e çıkma başarısını gösterdi.Büyük heyecana sahne olacak karşılaşmanın başlamasına sayılı günler kaldı.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İsrail'e spor organizasyonlarında yaptırım gelecek mi? Filistin işgalinin spora yansımaları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.