TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

12 Dev Adam parkeye çıkıyor: Trentino Cup başlıyor

12 Dev Adam, Olimpiyat Ön Eleme Maçlarından önce Polonya ile hazırlık maçı yapacak. A Milli Basketbol Takımımızın maçı nerede? Ne zaman? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2023 08:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
12 Dev Adam parkeye çıkıyor: Trentino Cup başlıyor

HÜSEYİN DEMİR 

Ay yıldızlılar İtalya’nın Bormio kentinde gerçekleştirdiği kondisyon ve taktik antrenmanlarından sonra Trentino'da önemli maçlara çıkacak. 12 Dev Adam, İtalya’nın Trentino şehrinin ev sahipliğinde organize edilecek Trentino Basket Cup'ta parkeye çıkacak.

TÜKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR SINAV

Trentino Cup, S Sport’tan naklen yayınlanacak. Türkiye, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek FIBA Olimpiyat Ön Elemeleri’nde İzlanda ile 12 Ağustos, Bulgaristan ile 13 Ağustos ve Ukrayna ile 15 Ağustos tarihlerinde karşı karşıya gelecek. Olimpiyat Ön Eleme maçlarından önce  ay-yıldızlılar için Trentino Cup önemli bir sınav olacak.

ERGİN ATAMAN-İLKSES

ERGİN ATAMAN: ÖNEMLİ MAÇLAR OYNAYACAĞIZ 

Trentino Basket Cup öncesinde açıklamalarda bulunan Türkiye Millî Basketbol Takımı'nın antrenörü Ergin Ataman, “Öncelikle bizi Trentino şehrinde misafir eden tüm organizasyona teşekkür ediyorum. Bundan iki hafta sonra FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda mücadele edeceğiz. Burada önemli karşılaşmalar oynayacağız. Sizlere İtalya Başantrenörü Gianmarco Pozzecco ile ilgili bir anımı anlatmak istiyorum. Avrupa Şampiyonası’nda oynadığımız Fransa karşılaşması sonrasında Pozzecco bana 'Galibiyeti hak eden taraf oldunuz. Ancak kaybettiniz. Bana bu konuda ne tavsiye verirsin' diye sordu. Ben de kendisine bazı tüyolar verdim. İtalya da sonraki maçı Fransa’ya kaybetti. Bu kez ben onu aradım ve siz de aynı şekilde kaybettiniz 'beni aramaman lazım' dedim" ifadelerini kullandı.

4 Ağustos Cuma:

19.00 Çin-Yeşil Burun Adaları

21.30 Türkiye-İtalya

5 Ağustos Cumartesi:

19.00 Üçüncülük Maçı

21.30 Final Maçı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.