TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özlale’den flaş istifa

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale’den partisindeki görevinden istifa ettiğini açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 09:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Özlale’den flaş istifa

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale’den flaş istifa kararı geldi.

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu açıklanan Özlale’nin adaylığının duyurulmasının ardından kentte yeni tartışmalar ve polemikler başlarken Özlale, bugün yaptığı açıklamayla partisindeki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı görevinden istida eden Özlale, istifasına gerekçe olarak ise yerel seçim arifesinde saha çalışmalarına ağırlık vermek istemesini gösterdi.

Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Özlale, “Yerel seçimlere 5 ay kala İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıma ilişkin çalışmalarıma ağırlık verebilmek için 3 yıldır büyük bir gururla üstlendiğim İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanlığı görevimden kendi isteğimle ve Sayın Genel Başkanımızın oluruyla ayrılıyorum. Ekte kaleme aldığım (biraz da duygusal!) mektubu bulabilirsiniz. Ülkemiz için, gelecek İYİ günler için ilk günkü heyecanla ve birliktelikle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: ‘Yeni değil geri geliyorum’ dedi: İYİ Parti’de o isim ‘Bornova’ için yola çıktı

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.