TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Partili Keskin’den 14 Mayıs vurgusu

İYİ Partili İzmir Milletvekili olarak seçilen Öztürk Keskin, seçim sonuçları ile 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini değerlendirdi

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 10:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İYİ Partili Keskin’den 14 Mayıs vurgusu

NURETTİN BAKİ

İYİ Partili Öztürk Keskin, 14 Mayıs Milletvekili seçim sonuçları ile 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini il başkanlığı binasında basınla bir araya geldiği toplantıda değerlendirdi. Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda Keskin, yapılan eleştirilere ve söylemlere karşılık olarak, “İzmir’deki başarı birisinin değil, kimse sahiplenmesin. Bu başarı İzmir İl Başkanlığı teşkilatının başarısıdır” dedi. 

İYİ Parti
BİZLERİ KIŞKIRTMAYA ÇALIŞTILAR AMA…

Kışkırtmalara karşın sakin kaldıklarını ve seçim çalışmalarına odaklandıklarını belirten Keskin, “Bizleri çok kışkırtmaya çalışanlar oldu ama inandığımız davanın kutlu hatırına sırtımızda taşıdığımız milletimize ait kutlu değerlerin hatırına tıpkı genel başkanımız liderimiz Sayın Meral Akşener gibi sadece yapacaklarımız odaklandı. Tıpkı Aşık Veysel gibi taş atana gül ile cevap verdik. Toprağın bağrına kazma vurursun ve toprak sana gül bitirir. Ve bizler gül bitirme hatırına bağrımıza her yönden saplanan haset kıskançlık ve vefasızlık ile vurulan kazma darbelerine bile ses  çıkarmadık. Tıpkı ezan ve demokrasi şehidimiz merhum Adnan Menderes gibi merhum Turgut Özal gibi merhum mücahit Necmettin Erbakan gibi Türk dünyasının lideri merhum Alparslan Türkeş gibi milletine ait hayatı yaşarken kışkırtmalara saldırılara hiç aldırış etmeyenler gibi hiç bir kışkırtmaya hiç bir oyuna gelmemeye çalıştık. Çünkü çok iyi biliyorduk ki idealleri olan insanın gerçekleştirmesi gereken bir kaderi vardır. Hele bu kader milletinin kaderi ile kesişmişse işte o zaman ilhamın gücü ile kanatlanan bir arı gibi bin bir çiçekten oluşan yolculuğunun sonucunda bal vermeniz gerekir. Ve bizler de tıpkı beklenen ve özlenen bir rüyayı gerçekleştirmeye çalışan bir arı gibi milletimizden topladığımız enerji ile bal yapmaya seçimi kazanmaya ve bunun mücadelesini yapmaya odaklandık” ifadelerine yer verdi.
 
HİÇBİRİMİZİN HADDDİNE DEĞİL!

Kimsenin kendini teşkilatın üstünde görmemesi, teşkilatın başarısını sahiplenmemesi gerektiğini söyleyen Keskin, “Biz birlikte güçlüyüz diyerek başladığımız bu yolda mevcut İzmir’deki bize göre yeterli olmayan fakat bazı arkadaşlar partinin işini sahipleniyor. İlk önce varsa bir başarı İzmir İl teşkilatının daha sonra İzmir’deki 30 ilçenin başarısıdır. Onun için kimse kendini teşkilattan üstün görmesin ve biz daha hiçbir şeyi bitirmedik. Konsantre olmamız gereken Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu seçimde hep beraber birlikte, ‘Biz birlikte güçlüyüz’ mantığından ya da CHP’li arkadaşlarımızın birleşe, birleşe kazanacağız mantığında bir arada olup Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir an önce seçtirmemiz lazım. Burada hepinizin huzurunda başta İl Başkanımız olmak üzere yönetimine, 30 ilçeye teker teker teşekkür ediyorum. Hiçbirimizin haddine değil teşkilatın üstünde kendini görmektir” dedi.

6 AYDAN BERİ ÇALIŞIYORUZ

İYİ Parti’nin seçimlerde yeteri kadar çalışmadığı yönündeki iddialar hakkında konuşan Keskin, “CHP’nin içinde Kemal Kılıçdaroğlu seçilmemesi için çalışan arkadaşları duyuyoruz. İnanıyor muyuz, inanmıyoruz. Biz çalışıyoruz, 6 aydan beridir çalışıyoruz. Hiç kimse evine gitmedi, gitmemeye de devam ediyor. Bu bize yapılan hakaret olarak kabul etmemiz lazım. Can sipere çalışırken.. Kafelerde değil ara sokaklarda milli, varoşun ta içerisinde, Cumhur İttifakından insanlarla konuşarak zamanımızı geçiriyoruz. Birleşe birleşe kazanıyoruz diyen CHP’li arkadaşlara biz de ‘birlikte güçlüyüz’ diyoruz. Bir olalım, beraber olalım, bu seçimi Allah’ın izniyle kazanalım” ifadelerini kullandı.

ÜLKENİN KADERİNİ TAYİN EDECEK…

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ise, “Bildiğiniz üzere 14 mayısta ülkemiz çok ciddi bir seçim atlattı. Böylece milletvekili seçimleri neticelendi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ise ikinci tura yani 28 Mayıs’a kaldı. Seçim bu pazar yapılacak, seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve İzmir’imiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İYİ Parti teşkilatları arasında Türkiye’de hem oyunu hem de milletvekilini artıran nadir il teşkilatlarından birisidir. Partimiz pek çok algıya, kara propagandalara rağmen başarılı bir grafik çizdi. Daha işimiz bitmedi. Pazar günkü seçimlerde tam kadro ile hep beraber mücadele edeceğiz. Çünkü bu seçim ülkenin kaderini tayin edecek” dedi.  

DİMDİK AYAKTAYIZ

Hedefledikleri milletvekili sayısını çıkaramamaları yönündeki soruya cevap veren İl Başkanı Bezircilioğlu, “İYİ Parti teşkilatları arasında Türkiye’de oy oranını ve milletvekili sayısını arttıran ender teşkilatlardan biri İzmir İl Teşkilatıdır. Bu konuda teşkilatlarımız 30 ilçe örgütümüze, tüm milletvekili adaylarımıza İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı Başkanı olarak teşekkürlerimiz sunuyorum. Partimiz pek çok algı operasyonuna rağmen yaralı olarak girmiş olduğu seçimlerden başarı ile çıkmıştır. Dimdik ayaktayız, dimdik yürüyoruz. Oy oranımızı ve milletvekili sayımızı arttırdık. Bize teveccüh gösteren seçmenlerimi teşekkürlerimizi sunuyorum. Tabi ki bu iş daha bitmedi. Pazar günü çok önemli bir seçim var. Biz İYİ Parti’ye gönül verenler olarak Türkiye’de artık bir referanduma dönmüş kimin seçilmesi değil de kimin seçilmemesi gerektiğine dönmüş seçimde tam kadro hep beraber Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olacağız ve destek vereceğiz. Burada dostlarımıza ve daha yakın dostlarımıza duyurulur” dedi.

KANUN NE DİYORSA ONU YAPARIZ

İYİ Parti’nin Alsancak’taki seçim ofisini kapatmasıyla ilgili çıkan haberler hakkında konuşan Bezircilioğlu, “Enteresan haber oldu. Hiç yoktan saçma sapan bir yere geldi. Milletvekili seçimlerine yönelik seçim ofisleri genel seçimlerden bir gün önce cumartesi günü 1, itibarıyla kapatılacak. Bu konuda görüş bildirmeye gücümüz de yetkimiz de yok. Kanun ne diyorsa onu yapıyoruz. Bazı odaklanmamış çevreler var, Allah onları da ıslah etsin. Kullanmaya çalıştılar. Mesnetsiz bir durum var” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.