TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Şehir Hastanesi’nden Nasıl Randevu Alınır? İzmir Şehir Hastanesi Hakkında Merak Edilenler

İzmir Şehir Hastanesi, Bayraklı ilçesinde Refik Şevket İnce mahallesinde bulunan Ege bölgesinin en büyük hastaneleri arasında bulunmaktadır. İzmir Şehir Hastanesine gitmek isteyen, muayene olmak isteyen birçok kişi İzmir Şehir Hastanesine nasıl randevunu alındığını da merak etmektedir.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 10:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir Şehir Hastanesi’nden Nasıl Randevu Alınır? İzmir Şehir Hastanesi Hakkında Merak Edilenler

İzmir Şehir Hastanesi hem İzmir’in hem de Ege Bölgesinin en büyük hastaneleri arasında bulunmaktadır. Konumu itibariyle de merkezde kalmaktadır. Bu yüzden ulaşım açısından da oldukça rahat olmaktadır. İzmir Şehir Hastanesi gelen hastalara da oldukça iyi bir hizmet sunmaktadır. Bu özelliklerinden dolayı hastalar muayene olmak istemektedir. Peki, İzmir Şehir Hastanesi’nden nasıl randevu alınır? Hangi Randevu ekranı kullanılır? İzmir Şehir Hastanesi hangi bölgede kalmaktadır ve ulaşımı nasıldır? İşte tüm merak edilenler...

izmir şehir hastanesi

İzmir Şehir Hastanesi’nden Nasıl Randevu Alınır?

İzmir Şehir Hastanesi’nden randevu almak için en sık kullanılan sağlık uygulaması olan MHRS sistemi kullanılmaktadır. MHRS uygulamasına giriş yapıldıktan sonra İzmir Şehir Hastanesi olarak araştırma yapılması ve gidilecek olan polikliniğin seçilmesi gerekmektedir. Açılan ekranda gün ve saatler yer almaktadır. Bu ekran sayesinde de hastalar gün ve saati seçer.

MHRS yani Merkezi Hekim Randevu Sistemi bir mobil uygulamadır. MHRS uygulamasına google play store ya da app store sayesinde ulaşılır. Bu mağazalar sayesinde uygulama telefona iner. E-Devlet üzerinden ya da normal bilgilerle giriş yapılabilir. Daha sonrasında İzmir Şehir Hastanesi seçilerek randevu alınır.

Bunun dışında 182 aranarak da randevu sistemine ulaşmak mümkündür. 182 haftanın her günü 24 saat açıktır. Bu numara 7/24 ulaşarak randevu alabilirsiniz. ALO 182 hem hafta içi hem de hafta sonu açıktır. Bu numaraya tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ulaşabilmektedir. 7/24 açık olduğu bilinen bu numaraya mesai saatleri içerisinde ulaşmanın daha sağlıklı olduğu söylenmektedir.

İzmir Şehir Hastanesi Hangi Bölgede Kalmaktadır?

İzmir Şehir Hastanesi, İzmir’in Bayraklı ilçesinde ve Refik Şevket İnce mahallesinde yer alır. İzmir Şehir Hastanesine birçok otobüs gitmektedir. hangi otobüsün hangi saatlerde gittiğini öğrenmek için ESHOT Genel Müdürlüğü sayfası üzerinden paylaşılan otobüs saatlerine bakabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.