TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metni videoya dönüştüren araç Sora: Sora nedir? Sora nasıl kullanılır? Sora ücretli mi?

OpenAI'nin tanıttığı video üretim teknolojisi olan Sora, yazılı metni gerçekçi videolara dönüştürme yeteneğiyle dikkat çekiyor. OpenAI tarafından geliştirilen Sora, yapay zeka tabanlı bir teknoloji olup, yazılı metinleri etkileyici videolara çevirme konusunda büyük bir ilgi uyandırdı. Sora nedir? Sora nasıl kullanılır? Sora ücretli mi?

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 16:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Metni videoya dönüştüren araç Sora: Sora nedir? Sora nasıl kullanılır? Sora ücretli mi?

OpenAI, Sora adını verdiği video üretim teknolojisini duyurdu. Sora, yazılı bir metni bir dakikalık bir videoya dönüştürme yeteneğiyle öne çıkıyor. Bu yeni yapay zeka teknolojisi, oluşturduğu videoların gerçeklik hissi uyandırmasıyla dikkat çekiyor. İzleyiciler, Sora nedir? Sora nasıl kullanılır? Sora ücretli mi? sorularını arama motorlarında aratarak cevaplarını aramaya başladı. İşte sora hakkında merak edilenler haberimizde…

sora

SORA NEDİR?

OpenAI, Sora adlı yapay zeka teknolojisini tanıtarak yazılı metinleri videoya dönüştürme yeteneğiyle dikkat çekti. Microsoft'un büyük yatırımcısı olduğu OpenAI'nin önceki başarılarına bir yenisini ekleyen Sora, komutla insan elinden çıkmış gibi fotoğraf, çizim ve şiir üretebilen bir yapay zeka teknolojisinin bir sonraki evresini temsil ediyor. OpenAI'nin açıklamalarına göre, Sora kullanıcıların bir dakika uzunluğunda videolar oluşturabilme yeteneğine sahip.

sora

SORA NASIL KULLANILIR?

Duyurulan Sora, şu an genel kullanıma kapalı durumda. OpenAI'nin bu kararı, Sora'nın yeteneklerinin kötüye kullanılmasını önlemek amacıyla özel kişiler tarafından test edildiğini vurguluyor. Şirket, Sora'nın yaratıcı profesyoneller için en etkili şekilde geliştirilebilmesi için geri bildirim almak üzere görsel sanatçılar, tasarımcılar ve film yapımcılarına erişim izni verdiğini belirtiyor.

SORA ÜCRETLİ Mİ?

Sora'nın ücretli olup olmadığı konusunda şu an için belirli bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, OpenAI'nin bu yapay zeka destekli aracın ücretsiz olması ihtimali şu an için düşük görünüyor.

SORA NE ZAMAN ÇIKACAK?

OpenAI, Sora'nın hala genel kullanıma açık olmadığını vurguluyor ve ilk olarak belirli profesyoneller tarafından test edileceğini açıklıyor. Bu adım, teknolojinin potansiyel risklerini kontrol altına almak ve kötü amaçlı kullanımları önlemek amacını taşımaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.