TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka'dan Galatasaray NEF'e farklı tarife

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 2023-2024 sezonundan önce hazırlık turnuvasında Pınar Karşıyaka, Galatasaray NEF ile karşı karşıya geldi. İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka hazırlık maçında Galatasaray NEF'i 90-64'lük skorla farklı geçti. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2023 07:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka'dan Galatasaray NEF'e farklı tarife

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 2023-2024 sezonunda büyük heyecan başlıyor. Taraftarların merakla ve heyecanla beklediği basketbol sezonundan önce Pınar Karşıyaka hazırlık maçında Galasaray NEF'i 90-64'lük skorla mağlup etti.

Sezonun başlamasına çok az bir süre kalan önemli sınava çıkan Ufuk Sarıca'nın öğrencileri Antalya'da hazırlık maçında boy gösteriyor. Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) tarafından düzenlenen TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası ile birlikte İsmet Badem Turnuvaları 12-17 Eylül'de Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel Cosmos Sports Center ev sahipliğinde gerçekleştiliyor. Maçlar Sports TV'den yayınlanıyor.

KARŞIYAKA'NIN YENİ TRANSFERLERİ ŞOV YAPTI!

Galatasaray NEF ile Pınar Karşıyaka, Antalya’da karşı karşıya geldi. İlk yarıda her iki takımda oyuna kontrollü başlarken İkinci yarıda tempoyu arttıran Pınar Karşıyaka,sahadan 64-90 galip ayrıldı.Pınar Karşıyaka’nın yeni transferi Kelan Martin 21 sayı, 4 ribaund ile harika performansıyla taraftarlara önemli mesaj verdi. Yine yeni transferlerden Vernon Carey 19 sayı, 2 ribaund ile takımına önemli katkı verdi. Jaylon Brown, Errick McCollum 12, Kenan Sipahi 10 sayıyla mücadele etti.

Galatasaray NEF’te ise Jarrell Martin 17, Akwasi Yeboah 14 sayılık performansı galibiyete yeterli olmadı. Sadık Emir Kabaca 10, İsmet Akpınar 8, Jonah Radebaugh 5, Muhaymin Mustafa 4, Miralem Halilovic 3, Ömer Oralkan 2, Buğrahan Tuncer 1 sayıyla oynadı. Pınar Karşıyaka, turnuvada sonraki maçında Türk Telekom ile karşılaşacak. Turnuvadaki ilk maçında galibiyet alamayan Galatasaray NEF ise Beşiktaş ile karşılaşacak.

pınar ksk29

TURNUVA PROGRAMI:

15 Eylül: 18:00: Pınar Karşıyaka-Türk Telekom

15 Eylül, 20:00: CSKA-Anadolu Efes

16 Eylül, 15:00: Galatasaray-Beşiktaş Emlakjet

17 Eylül, 13:00: Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka

17 Eylül, 15:00 Türk Telekom-Galatasaray

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yılın en iyi futbolcusu adayları açıklandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.