TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kongrede güven tazeledi: Başkan Otlu yeni dönem hedefini açıkladı

MHP İzmir’de geçtiğimiz haftalarda başlayan kongre maratonunda son olarak Bornova’da sandıklar kurulurken kongrede güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçilen Turan Otlu, yeni dönem hedefini açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2023 11:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kongrede güven tazeledi: Başkan Otlu yeni dönem hedefini açıkladı

Mayıs seçimleri sonrasında yerel seçimler için hazırlıklar başlarken bir yandan da siyasi partilerde iç hareketlilik başladı.

İki seçim arasında bazı partiler kongreler için düğmeye basarken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde de kongre süreci geçtiğimiz haftalarda başladı.

14 Ağustos Pazartesi günü 10 ilçeyle birlikte İzmir ilçe kongreleri startını veren MHP’de 27 Ağustos Pazar günü Bornova ilçesinde sandıklar kuruldu.

Kongrede mevcut ilçe başkanı Turan Otlu, yeni dönemde de başkanlık için aday oldu.

400 delegenin bulunduğu MHP Bornova’da seçimde Otlu, sandığa giden 257 delegenin oyunu alarak yeni dönemde de Bornova İlçe Başkanlığı koltuğuna oturdu.

mhpbornova_ilkses

HERKESTEN AZ UYUYACAK HERKESTEN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Kongre sonrasında İLKSES’e açıklamalarda bulunan Başkan Otlu, yeni döneme ilişkin mesajlarını paylaştı.

Teşkilat olarak 2024 yerel seçimlerine yönelik çalışmalar için kollarını sıvadıklarını belirten Otlu, “Yeni dönemde ilk önceliğimiz yaklaşmakta olan 2024 yerel seçimleri için şimdiden harekete geçmek ve Bornova'da gece gündüz demeden her kapıyı çalacağız ve her bir vatandaşımızın gönlüne gireceğiz. Vatanını seven her bir Türk evladını bir çatı altında toplayacağız, dertlerini dinleyeceğiz ve bu kapsamda teşkilatımızı daha güçlü yarınlar için inşa edeceğiz. STK’lar ile dirsek temasında olarak Bornova’mız için ortak proje çalışmalarımızı başlatacağız. Biliyoruz ki çok çalışmamız lazım ve bu bir ekip işidir. Yeni dönemde, MHP Bornova ilçe başkanlığında görev alan ve gerekli özveriyi gösterecek olan yöneticilerime çok iş düşmektedir, görevlerinde şimdiden başarılar diliyorum, Bornova’mız için herkesten az uyuyacak, herkesten çok çalışacağız” dedi.

HEDEF BİN YENİ ÜYE

Yeni dönemde ilçede üye seferberliğinin de başlatılacağını ifade eden Başkan Otlu, “Teşkilatımıza üye katılımında seferberlik başlatıyoruz. Hedefimiz, yerel seçime kadar partimize bin yeni üye daha dahil etmek” ifadelerini kullandı.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Veysel Şahin: Yerel seçimlerde zafer MHP’nin olacak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.