TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soyer ‘koku sorunu’ için net konuştu: Bitiyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, koku sorununun çözümü için dip taraması çalışmalarının geldiği nokta hakkında bilgi verirken “Koku sorunu bitiyor” dedi

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2023 12:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Soyer ‘koku sorunu’ için net konuştu: Bitiyor!

ŞÜKRAN ŞEYMANUR ARSLAN 

İzmir’in kangren haline gelmiş sorunlarından biri olan ve yıllardır devam eden Körfez ve koku sorununa ilişkin tepkiler her geçen gün artıyor.
İzmir’de CHP ve AK Parti’nin en çok karşı karşıya geldiği ve uzun süren tartışmaların odağı olan koku sorunu için bir yandan muhalefetin eleştirileri devam ederken diğer yandan da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları devam ediyor. 
Geçtiğimiz yıl, koku sorunun ana kaynağı olan Körfez’de sorunun çözümü için dip taraması çalışmaları başlarken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, son durumu paylaştı. 
Körfez’in kontrol altına alınıp sığlaşma bölgelerinin nefes almaya başladığını ifade eden Soyer, “Körfez seferberliğinde yürüttüğümüz en yoğun çalışmalardan biri, dip taraması. Yapısından dolayı zamanla sığlaşan Körfezimiz, ekiplerimizin teknik hakimiyetiyle kontrol altına alınıyor. Dev yatırımlarımızla körfezimiz artık çok daha güçlü nefes alıyor, koku sorunu bitiyor” dedi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.