TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Millet İttifakı İzmir'de iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu

Seçim çalışmalarına hız kazandıran Millet İttifakı, İzmir'de  düzenlediği iftar yemeği programında vatandaşlarla bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 17:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Millet İttifakı İzmir'de iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu

KEMAL ÖZKURT

Millet İttifakı İzmir'de düzenlediği iftar yemeğiyle İzmirli vatandaşlarla bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katılım gösterdiği iftar programında Konak Meydanı hıncahınç doldu. İftar prpgramına katılanlar arasında CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran,  Deva Partisi İzmir İl Başkanı Egemen Pamukçu ve Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı da yer aldı. 

"OMUZ OMUZA OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM"

Oruçların açılmasının ardından sahneye çıkıp kısa bir konuşma yapan Başkan Tunç Soyer, "Bu mübarek Kadir Gecesi'nde ailemizin büyüdüğünü görmekten, omuz omuza birlikte olmaktan ve bu geceyi birlikte idrak etmekten büyük mutluk duyuyorum" dedi. Ardından sahneye çıkan Millet İttifakı İzmir İl Başkanları da, İzmirli vatandaşların Kadir Gecesi'ni kutlayarak iyi dileklerde bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.