TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova Belediyesi’nden çocuklara uçak süprizi

Bornova Belediyesi’nin Büyükpark içinde bulunan oyun parkuruna yerleştirdiği uçak temalı kaydıraklar, yaz tatilindeki çocukların ilgi odağı oldu

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2023 07:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova Belediyesi’nden çocuklara uçak süprizi

“29 Ekim Cumhuriyet Uçağı’ ve ’23 Nisan Çocuk Uçağı’ adı ile alana kurulumu yapılan uçakların ilk kullanımında çocukların yanında olan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bugün Bornova'ya uçaklar indi. Parkta bulunan oyun alanına yerleştirdiğimiz uçak temalı oyun grubu ile çocuklarımızın daha eğlenceli ve keyifli zaman geçirmesini istiyoruz. Onların mutlu olması bizim önceliğimiz” dedi.
 Okulların kapanması ile birlikte yaz aylarında parklarda daha fazla vakit geçiren çocuklara Bornova Belediyesi, oyun alanlarına yerleştirdiği yeni oyuncaklarla sürpriz yaptı. İlk olarak Büyükpark içinde bulunan oyun alanına yerleştirilen uçak temalı iki oyuncak ilk günden çocukların ilgi odağı oldu. İçinde kaydırakların bulunduğu parkurlardan 0-6 ve 6-12 yaş aralığında çocuklar yararlanabilecek. Sevimli uçak diye adlandırılan oyuncaklar ileriki günlerde Kazımdirik, Barbaros ve Yeşilova Mahallelerine de konulacak.



 BAŞKAN AMCAYA TEŞEKKÜR
 Uçakların gören minik Bornovalıların sevinçleri ise gözlerinden okundu. Kaydıraklardan kahkahalarla kayan çocuklar ilk gün yanlarında olan Başkan amcalarına teşekkür etti.



 BÜYÜKPARK’A UÇAKLAR INDI
 İlk olarak uçakların Bornova Büyükpark’a yerleştirildiğini ifade eden Başkan Mustafa İduğ, “Büyükpark herkes tarafından bilinen ve vakit geçirmek için tercih edilen bir nokta. Bu düşünceyle çalışmamızı burada başlattık. Çocuklarımızın daha aktif oyuncaklarla oynaması için uçak temalı bir oyun grubu yaptırdık”dedi. Çocukların gelişiminde oyun oynamanın ve oyuncakların büyük önem taşıdığını da belirten Başkan İduğ, “Parklar çocuklarımızın hem arkadaşlarıyla hem de aileleri ile eğlenceli vakit geçirdiği alanlar. Parklarımız için başlattığımız yenileme çalışması kapsamında kurulumlarını yaptığımız uçaklar Bornovalı çocukların daha eğlenceli vakit geçirmesine imkan sağlayacak”diye konuştu. HABER MERKEİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.