TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Yeni Personel Alımı! Başvuru Şartları ve Detaylar

Gençlik ve Spor Bakanlığı yeni personel alımı ilanı yayımladı! Yayınlanan ilana başvuru yapmak isteyen kişiler için alımı yapılacak kadro ile ilgili detaylar ve başvuru şartları haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2023 09:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Yeni Personel Alımı! Başvuru Şartları ve Detaylar

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yaşanan eksikliği personel alımı yaparak gidermek isteyen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yeni personel alımı ilanı yayımladı. Yayınlanan ilana göre Bakanlık bünyesine 11 bin 455 personel alımı yapılacağı bilgisi yer alıyor.

BAKANLIK BÜNYESİNE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlık bünyesine farklı kadrolarda 11 bin 455 personel alımı yapılacağını, kendi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, tarafından duyurusu yapılan personel alımı ilanı kapsamında, Bakanlık bünyesine 11 bin 455 personel alımı yapılacağı bilgisi yer verilirken, alımların Bakım ve Onarım Destek Personeli, Büro Personeli, Psikolog, Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında gerçekleşeceği bilgisi verildi.

PERSONEL ALIMLARI İÇİN BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yaşanan eksikliği personel alımı yaparak gidermek isteyen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bünyesine alımı yapılacak kadro listesi ile ilgili şu bilgileri verdi;

Büro Personeli alımları için boş kontenjan 3 bin 295,

Destek Personeli için alımı yapılacak kişi sayısı 4 bin 138,

Psikolog pozisyonu için 400

Koruma ve Güvenlik Görevlisi için ise 3 bin 622 olmak üzere toplam da 11 bin 455 personel alımı yapılacağı bilgisi verildi.

Yukarıda belirtilen boş kadrolar için başvuru yapmak isteyen adaylar için Büro personeli, Psikolog ve Temizlik Destek Personeli kadroları için başvuru tarihi, 28 Ağustos ila 1 Eylül 2023 tarihleri arasında başlayacağı bilgisi verildi.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Bakım ve Onarım Destek Personeli kadroları için ise başvuru tarihi 28 Ağustos ila 6 Eylül 2023 tarihleri arasında olduğu bildirildi.

Belirtilen kadrolar için başvuru şartları genel ve özel olmak üzere değişkenlik gösterdiği için size uygun kadro ile ilgili daha kapsamlı bilgileri Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden öğrenebilirsiniz.

Belirtilen kadrolar için başvuru süreci Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın resmî web sitesi ile Resmî Gazete’den yayımlanan ilan sonrasında başlayacak.

Personel alım ilanı resmi olarak yayımlanmasının ardından size uygun kadro için e-Devlet uygulaması üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı hizmeti aracığıyla başvurular yapabilirsiniz.

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt başvuruları başladı mı? 2023 KYK yurt başvuruları ne zaman?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.