TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Boyun eymeyeceğiz' diyen Sayan'dan, saldırı iddialarına cevap

İzmir Buca'da dün akşam saatlerinde CHP'lilerin olduğu kahvehaneye düzenlenen saldırının, kendisinden aralarında bulunduğu grupla birlikte yaptığı iddia edilen Sayan, "Biz gecenin bir yarısı çalışmadan dönerken niye saldıracağız, Akıl mantık bunu kabul eder mi?" dedi

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 07:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
'Boyun eymeyeceğiz' diyen Sayan'dan, saldırı iddialarına cevap

KEMAL ÖZKURT

İzmir Buca'da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişi bulunan kahvehaneye saldırı düzenlendi. Saldırıyı, seçim otobüsüyle kahvehanenin önüne gelen AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan’ın beraberindeki 30 kişilik grubun gerçekleştirdiği ifade edildi. Dün yaşanan olayların ardından kendisine yönlendirilen provakasyon iddialarına sosyal medya hesabından sert eleştiride bulunan Sayan, "Siz saldırılarla bizi korkutacağınızı mı zan ediyorsunuz" dedi.

"DANIŞMANIMIN KAFASINI OKEY ISTAKASIYLA KIRDILAR"

Olayların ardından ardı ardına açıklamalarda bulunan Sayan, CHP'li vekiller tarafından kendisine yönelik yapılan iddialara sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulunarak yaylım ateşine tuttu . Yaptığı paylaşımda muhalefet kanadını hedef alarak İzmir'de yürüttüğü seçim çalışmalarında her yerde seçim ofislerini ziyaret ettiğini söyleyen Sayan, "Bugün kumarhanenin önünden otobüsümüzle geçerken, kumarhane de oturanlar zafer işaretleri ile bana saldırıp Sayın cumhurbaşkanımıza ve bana hakaret ettiler otobüsümüzün camını kırdılar “aşağıya inip niye bunu yapıyorsunuz” diyen danışmanımın kafasını okey ıstakasıyla kırdılar. Arkadaşları danışmanımı polislerle birlikte zor kurtarmışlar. Hala saldırıyı biz yapmış oluyoruz. Biz gecenin bir yarısı çalışmadan dönerken niye saldıracağız. Akıl mantık bunu kabul eder mi ? 5 gün önce otobüsümün camını parçaladınız. 2 gün önce Buca gölette piknik alanında seçim minibüslerinizle otobüsümün önünü kesip yol vermediniz dakikalarca zafer işareti yaparak halay çektiniz. Sloganlar attınız yine sakinliğimizi koruduk. Siz saldırılarla bizi korkutacağınızı mı zan ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"BU KUMARHANE NE ZAMANDAN BERİ SEÇİM OFİSİ?"

Yapılan bu iddialara boyun eymeyeceklerini dile getiren Sayan, " Bugüne kadar yalan iftira ve baskı ile işi götürmeye çalıştınız. Artık bunları unutun. Bugüne kadar bütün tahriklerinize rağmen memleketimizin selameti ve huzuru için hep sustuk. Tahriklerinize rağmen duruşumuzu bozmadık. Biliyorum topladığım kalabalıklar, yaptığım çalışma, birlik ve beraberlik sözlerim sizi rahatsız etmiş. Ama biz kardeşlik sözlerini söylemeye devam edeceğiz.

Ayrıca Bu kumarhane ne zamandan beri sizin seçim ofisiniz oldu. Karar verin bu mekan kumarhane mi, seçim ofisiniz mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.