TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#savcı sayan

savcı sayan haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, savcı sayan haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın annesi vefat etti! Haber

Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın annesi vefat etti!

Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın annesi vefat etti. Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın annesi Vesile Sayan (75), yaşlılık hastalığı belirtileri sonrasında tedavi gördüğü Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Sayan’ın vefat eden annesi Vesile Sayan, son yolculuğuna uğurlandı. Sayan’ın cenazesi, Yukarı Kargalık köyünde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Ağrı Valisi Mustafa Koç, Adıyaman Valisi Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazını İl Müftüsü Celal Büyük kıldırırken, Savcı Sayan ve yakınları taziyeleri kabul etti. Vali Koç ve Vali Varol, aileye başsağlığı dileklerini iletti. SAVCI SAYAN KİMDİR? 1971 yılında 24 çocuklu bir ailenin 12. çocuğu olarak Ağrı Tutak'da doğdu. İlk öğrenimini Tutak'da, Orta öğrenimini Muş Malazgirt'de, Lise öğrenimini Tutak Lisesinde okul birincisi olarak tamamlamıştır. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. Eğitim Fakültesi'nde Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlayıp, çeşitli okullarda öğretmenlik yapmıştır. İlçe Gençlik Kolu, İl Gençlik Kolu ve Genel Merkez Gençlik Kolları (1996-2000) MYK üyeliği görevlerinde bulunmuştur. İlçe Başkanlığı ve Ağrı il Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Doğu ve Güney Doğu Anadolu yörelerinde Töre cinayetleri, Kadınların Eğitimleri konularında çeşitleri çalışmaları mevcuttur. Savcı Sayan, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı oldu. Tarım ve inşaat sektörüyle uğraşan Savcı Sayan, evli ve bir çocuk babasıdır. 

Savcı Sayan'ın sağlık durumu nasıl? Haber

Savcı Sayan'ın sağlık durumu nasıl?

Ağrı Belediye Başkanlığı'ndan istifa ederek, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili adayı olan Savcı Sayan'ın, Aydın'da kalp krizi geçirdiği bildirildi. Yolda rahatsızlanan Sayan'ın, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Hastanenin Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, AA muhabirine, göğüs ağrısı şikayetiyle gelen Savcı Sayan'a anjiyo yapıldığını ve şu anda durumunun iyi olduğunu belirtti. Savcı Sayan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi; "2. tur seçim çalışmalarına İzmir’de devam eden sayın Savcı Sayan, Aydın kanaat önderleri ile görüşmek üzere ilimize giderken yolda kalp krizi geçirmiş olup, acilen hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştır. Savcı Bey'in tedavisi devam etmektedir." DOKTORUNDAN AÇIKLAMA Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, Sayan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Sayan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu bildiren Güngör, "Savcı Sayan dün saat 21.00 sıralarında bize getirildi. Daha önceden bilinen damar ve şeker hastalığı var. Bu nedenle stent takılmış kendisine. Burada yaptığımız kontrollerde kısmi kalp krizi adını verdiğimiz bir bulgu saptadık. Kanda 'tropolin' denen bir değer var. Gizli kalp krizini gösteren ya da aşikar kalp krizini gösteren değerde yükseklik ve göğüs ağrısı da doğunca anjiyo kararı aldık. Bu kararı kendisine ilettik. Sol el bileğinden girerek anjiyosunu yaptım. Sağ taraftaki damarda da ciddi oranda bir darlık saptadık. Oraya balon ve bir adet stent uyguladım. Sağlık ve genel durumu iyi, serviste takip ediyoruz. Herhangi bir hayati tehlikesi yok. Yarın taburcu etmeyi planlıyoruz." dedi. AA

AK Partili Savcı Sayan kalp krizi geçirdi Haber

AK Partili Savcı Sayan kalp krizi geçirdi

Ağrı Belediye Başkanlığı'ndan istifa ederek, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili adayı olan Savcı Sayan'ın, Aydın'da kalp krizi geçirdiği bildirildi. Yolda rahatsızlanan Sayan'ın, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Hastanenin Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, AA muhabirine, göğüs ağrısı şikayetiyle gelen Savcı Sayan'a anjiyo yapıldığını ve şu anda durumunun iyi olduğunu belirtti. Savcı Sayan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi; "2. tur seçim çalışmalarına İzmir’de devam eden sayın Savcı Sayan, Aydın kanaat önderleri ile görüşmek üzere ilimize giderken yolda kalp krizi geçirmiş olup, acilen hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştır. Savcı Bey'in tedavisi devam etmektedir." DOKTORUNDAN AÇIKLAMA Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, Sayan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Sayan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu bildiren Güngör, "Savcı Sayan dün saat 21.00 sıralarında bize getirildi. Daha önceden bilinen damar ve şeker hastalığı var. Bu nedenle stent takılmış kendisine. Burada yaptığımız kontrollerde kısmi kalp krizi adını verdiğimiz bir bulgu saptadık. Kanda 'tropolin' denen bir değer var. Gizli kalp krizini gösteren ya da aşikar kalp krizini gösteren değerde yükseklik ve göğüs ağrısı da doğunca anjiyo kararı aldık. Bu kararı kendisine ilettik. Sol el bileğinden girerek anjiyosunu yaptım. Sağ taraftaki damarda da ciddi oranda bir darlık saptadık. Oraya balon ve bir adet stent uyguladım. Sağlık ve genel durumu iyi, serviste takip ediyoruz. Herhangi bir hayati tehlikesi yok" dedi. SAYAN TABURCU OLDU Kriz sonrası Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sayan’dan iyi haber geldi. AK Partili Sayan, hastanede yapılan anjiyo sonrası sağlığına kavuştu. Bir müddet kontrol altında tutulan Savcı Sayan, tedavisinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. İHA/AA

'Boyun eymeyeceğiz' diyen Sayan'dan, saldırı iddialarına cevap Haber

'Boyun eymeyeceğiz' diyen Sayan'dan, saldırı iddialarına cevap

KEMAL ÖZKURT İzmir Buca'da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişi bulunan kahvehaneye saldırı düzenlendi. Saldırıyı, seçim otobüsüyle kahvehanenin önüne gelen AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan’ın beraberindeki 30 kişilik grubun gerçekleştirdiği ifade edildi. Dün yaşanan olayların ardından kendisine yönlendirilen provakasyon iddialarına sosyal medya hesabından sert eleştiride bulunan Sayan, "Siz saldırılarla bizi korkutacağınızı mı zan ediyorsunuz" dedi. "DANIŞMANIMIN KAFASINI OKEY ISTAKASIYLA KIRDILAR" Olayların ardından ardı ardına açıklamalarda bulunan Sayan, CHP'li vekiller tarafından kendisine yönelik yapılan iddialara sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulunarak yaylım ateşine tuttu . Yaptığı paylaşımda muhalefet kanadını hedef alarak İzmir'de yürüttüğü seçim çalışmalarında her yerde seçim ofislerini ziyaret ettiğini söyleyen Sayan, "Bugün kumarhanenin önünden otobüsümüzle geçerken, kumarhane de oturanlar zafer işaretleri ile bana saldırıp Sayın cumhurbaşkanımıza ve bana hakaret ettiler otobüsümüzün camını kırdılar “aşağıya inip niye bunu yapıyorsunuz” diyen danışmanımın kafasını okey ıstakasıyla kırdılar. Arkadaşları danışmanımı polislerle birlikte zor kurtarmışlar. Hala saldırıyı biz yapmış oluyoruz. Biz gecenin bir yarısı çalışmadan dönerken niye saldıracağız. Akıl mantık bunu kabul eder mi ? 5 gün önce otobüsümün camını parçaladınız. 2 gün önce Buca gölette piknik alanında seçim minibüslerinizle otobüsümün önünü kesip yol vermediniz dakikalarca zafer işareti yaparak halay çektiniz. Sloganlar attınız yine sakinliğimizi koruduk. Siz saldırılarla bizi korkutacağınızı mı zan ediyorsunuz" ifadelerini kullandı. "BU KUMARHANE NE ZAMANDAN BERİ SEÇİM OFİSİ?" Yapılan bu iddialara boyun eymeyeceklerini dile getiren Sayan, " Bugüne kadar yalan iftira ve baskı ile işi götürmeye çalıştınız. Artık bunları unutun. Bugüne kadar bütün tahriklerinize rağmen memleketimizin selameti ve huzuru için hep sustuk. Tahriklerinize rağmen duruşumuzu bozmadık. Biliyorum topladığım kalabalıklar, yaptığım çalışma, birlik ve beraberlik sözlerim sizi rahatsız etmiş. Ama biz kardeşlik sözlerini söylemeye devam edeceğiz. Ayrıca Bu kumarhane ne zamandan beri sizin seçim ofisiniz oldu. Karar verin bu mekan kumarhane mi, seçim ofisiniz mi?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.