TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haluk Levent’ten deprem bölgesine ‘okul’ müjdesi

Sivil yardım kuruluşu olan AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent, depremden etkilenen illerde 5 bölgede toplamda 15 okul inşa ettiklerini ve okulların kısa sürede faaliyete geçeceğini açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2023 12:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Haluk Levent’ten deprem bölgesine ‘okul’ müjdesi

ŞÜKRAN ŞEYMANUR ARSLAN

Sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu sivil yardım kuruluşu olan AHBAP’tan bir müjdeli haber daha geldi. Haluk Levent, geçtiğimiz haftalarca depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde büyük yardımlara imza atıp binlerce vatandaşın sorunlarına çözüm bulan AHBAP’ın, deprem bölgesinde konut inşa edeceğini açıklamıştı. Levent, konut müjdesinin ardından bugün öğrenciler için de okul müjdesi verdi. Sosyal medya hesabından videolu paylaşım yapan Levent,  5 bölgede toplamda 15 okul inşa ettiklerini ve yakında eğitim öğretime hazır olacaklarını söyledi.

Videoda, “Gölbaşı’nda 4, Adıyaman’da 4, İslahiye’de 2 ve Nurdağı’nda 2 olmak üzere toplamda 12 okulun inşaatına başlamıştık. Okullarımız bitmek üzere. Yakında burada öğretime başlayacaklar. Onca olumsuzluğa ve hava şartlarına rağmen emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanan Levent, ayrıca araziler için devlet yetkililerine teşekkür etti ve “Videoda 12 dedim. 3 te Hatay var. Toplam 15 okul yapıyoruz. Bitti bitecek. Çocuklar bayramdan sonra okula başlayacaklar. Bölge Valilikleri bizlere arazileri verdi. Blokaj ve sıklaştırmayı da yaptılar. Sayın Valilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

hhh-6

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.