TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Depremin 80’inci saatinde bir mucize daha

Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, depremin 80’inci saatinde Hatay’da enkaz altından Mahir ve Hilal kardeşleri sağ olarak çıkardı. Antalya itfaiyesi çocukların enkaz altındaki annelerini çıkarmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2023 10:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Depremin 80’inci saatinde bir mucize daha

Deprem felaketinin 4. gününde umutla beklediğimiz, görmeyi istediğimiz görüntüler gelmeye devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri depremden 80 saat sonra Hatay’da General Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde enkazın altından iki kardeşi daha sağ olarak çıkardı.



Anneyi kurtarma çalışması sürüyor
Enkazda uzun süren bir çalışma gerçekleştiren itfaiye ekipleri, ilk olarak 12 yaşındaki Mahir’i enkazdan çıkardı. Mahir’in ardından ekipler bu kez 8 yaşındaki kardeşi Hilal’i de enkazdan sağ olarak kurtardı. Sedyeye alınan iki kardeş boyunlukları takılarak hastaneye götürülürken, büyük sevinç yaşandı. Antalya itfaiye ekipleri kardeşlerin enkaz altındaki annelerini de kurtarmak için çalışma başlattı. Çocukları çıkardıkları yerin küçük olmasından dolayı anneyi aynı yerden çıkaramayan ekipler, anneye ulaşabilmek için enkazda çalışmalarını sürdürüyor. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.