TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Yücel, Özgür Özel'i destekleyeceğini açıkladı!

CHP İzmir Milletvekili ve İzmir Eski İl Başkanı Avukat Deniz Yücel, sosyal medya hesabı X üzerinden Özgür Özel'i destekleme kararı aldığını duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 18:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Deniz Yücel, Özgür Özel'i destekleyeceğini açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel, 4-5 Kasım'da yapılacak olan 38. Olağan Kurultayı'nda Özgür Özel'i destekleyeceğini açıkladı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok şey öğrendiğini ifade eden Özel, değişimin gerekli olduğunu savundu. Gerekçe olarak da partinin yüksek menfaatlerini gösteren Yücel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Milletvekili seçilmeden önce, 5 sene kesintisiz icra ettiğim İzmir İl Başkanlığı görevimde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir devlet adamı olma konusunda çok şey öğrendim. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı şahsi sevgim ve saygım ömrümün sonuna kadar sürecek olsa da, siyaset müessesesinde aldığım görevlerde her zaman partimin yüksek yararını gözettim. 2018 seçimlerinin hemen ardından parti içerisinde başlatılan olağanüstü kurultayın toplanmasına yönelik imza sürecindeki tavrım ve tutumum da, bugün değişimin gerekliliğini savunuyor olmam da partimizin âli menfaatleri gereğidir.

KENDİSİNİ DESTEKLEME KARARI ALDIM

Yukarıda belirttiğim hususlar ve diğer etki ve etmenleri bir bütün olarak irdeledikten sonra, 4 - 5 Kasım'da yapılacak olan 38. Olağan Kurultayımızda halkımızın, oydaşlarımızın ve örgütümüzün değişim beklentisini ve temennisini karşılamak amacıyla; liyakatli, adaletli, şeffaf, denetim mekanizmalarının kurulduğu ve işletildiği bir yönetim anlayışı sergileyeceğine inandığım; çalışkanlığıyla, enerjisiyle, motivasyonuyla ve tertemiz geçmişiyle öne çıkan ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan, TBMM Grup Başkanımız, Manisa Milletvekilimiz Sayın Özgür Özel'i desteklemenin partimizin yüksek yararına uygun olduğu düşüncesiyle kendisini destekleme kararı aldım. Partimize, ülkemize ve mücadelemize hayırlı olmasını dilerim."

Bu haber de ilginizi çekebilir: CHP’li Deniz Yücel’den iktidara emekli maaşı sorusu

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.