TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Apple ürünleri alacaklar dikkat: AppleTürkiye fiyatlarına zam mı geliyor?

Apple, yeni iPad Pro ve MAcBook Air modellerini bu hafta etkinlik düzenlemeden tanıtabilir. Bununla beraber merak edilen konulardan biride AppleTürkiye fiyatlarına zam mı geliyor?

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 12:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
Apple ürünleri alacaklar dikkat: AppleTürkiye fiyatlarına zam mı geliyor?

MacRumors'un iddiasına göre, Apple'ın bu hafta yeni ürün lansmanını gerçekleştirmesi bekleniyor. Mark Gurman'ın açıklamalarına göre, şirket 2024'ün ilk çeyreğinde M3 işlemcili yeni iPad'leri ve Mac'leri için özel bir etkinlik düzenlemeyecek; bunun yerine ürün tanıtımlarını bültenler ve reklamlar aracılığıyla gerçekleştirecek. AppleTürkiye fiyatlarına zam mı geliyor

apple

APPLETÜRKİYE FİYATLARINA ZAM MI GELİYOR?

Son bilgilere göre, Apple bu yıl içinde kullanıcılarına sunmak üzere Magic Keyboard ve Apple Pencil modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Bu gelişmelerin yanı sıra, kullanıcılar yeni MacBook Air ve iPad modellerini merakla bekliyor.

Özellikle OLED ekranlı ve ince tasarımlı iPad Pro modellerinin, bu yılın en popüler ürünleri arasında öne çıkması bekleniyor. Daha önceki iddialara göre, iPad Pro ailesinin başlangıç fiyatlarının 1.500 dolardan başlayacağı belirtilmişti. Bir diğer önemli gelişme ise, modellerin fiyatlarında bir artış olacağı yönündeki iddiadır.

apple

Ancak bu artışın çok yüksek olmayacağı ve yaklaşık olarak 160 dolar civarında olması beklenmektedir. Şu anda mevcut olan iPad Pro modeli 799 dolar, mini LED ekranlı Pro modeli ise 1.099 dolardan satılmaktadır.

Bu hafta gerçekleşmesi iddia edilen tanıtım etkinliği sonrasında, yeni ürünlerin küresel satışa çıkmasıyla birlikte AppleTürkiye ürünlerine de zam gelmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.