TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızını boğarak öldüren anneye 18 yıl hapis

İzmir Bölge Adliye Mahkemesi, kızını boğarak öldürdüğü iddia edilen kadına verilen 18 yıl 4 ay hapis cezasını hukuka uygun buldu

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 09:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kızını boğarak öldüren anneye 18 yıl hapis

İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 4. Ceza Dairesi, Buca ilçesinde 17 Mayıs 2021'de meydana gelen olaya ilişkin dosyayı inceledi.

Ayşe Vural hakkında İzmir 23. Ağır Ceza Mahkemesince verilen cezayı hukuka uygun bulan daire, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve sanık avukatlarınca yapılan itirazları esastan reddetti. Daire, sanığın tahliye talebini de kabul etmedi.

Daire, diğer sanıklar için gösterilen delillerin de mahkumiyete yeter derecede ve nitelikte bulunmadığını, istinaf talebinin yerinde görülmediğini bildirdi.

OLAY

Buca ilçesinde 17 Mayıs 2021'de, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen 29 yaşındaki kızı Zeynep Vural'ı boğduğunu söyleyerek teslim olan anne Ayşe Vural tutuklanmış, eşi ve oğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. İzmir 23. Ağır Ceza Mahkemesi, Ayşe Vural'a kızını öldürdüğü gerekçesiyle önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası vermiş, olaydaki tahrik ve sanığın iyi hali nedeniyle cezayı 18 yıl 4 ay hapse düşürmüştü. Tutuksuz sanıklar ise beraat etmişti. AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.