TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Sakarya Kocaali Belediye Başkan adayı Yavuz Selim Din kimdir?

İYİ Parti Kocaali Belediye Başkan adayı Yavuz Selim, seçilse hayata geçireceği projeleri vatandaşlar ile paylaştı. Yavuz Selim Din kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 15:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
İYİ Parti Sakarya Kocaali Belediye Başkan adayı Yavuz Selim Din kimdir?

Siyasi hayatını İYİ Parti çatısı altında sürdüren Yavuz Selim Din, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için partisi tarafından Sakarya Kocaali Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Adaylığının açıklanmasının ardından yoğun bir tempoda çalışmalarını yürüten Yavuz Selim Din, bu amaçla vatandaşlar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Yavuz Selim Din kimdir? Birlikte inceleyelim.

Yavuz Selim Din kimdir?

Yavuz Selim Din, Sakarya’nın Kocaali isimli ilçesinde dünyaya geldi ve ilkokuldan liseye kadar olan tüm eğitim hayatını Kocaali’de tamamladı. 2012 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na kabul edildi. Daha sonra 2014 yılında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'ne geçiş yaptı ve burada öğretmenlik dalında üniversite eğitimini 2.likle tamamladı. Spor ve eğitim, hayatının her zaman merkezinde yer aldı. Üniversite yıllarında Spor Bilimleri alanlarında İspanya, Romanya ve Türkiye’de gerçekleşen kongrelerde “karar verme” ve “duygusal zeka” alanlarında makale çalışmaları sundu. Spor kariyeri 2002 yılında başlayan Yavuz Selim Din, Kickboks ile Taekwondo dallarında Türkiye şampiyonlukları elde etti. Daha sonra uluslararası arenada ülkemizi Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında temsil etti. Kocaali’nin yerel takımlarının yönetimlerinde de görev alan Din, spora ve sporcuya hem maddi hem de manevi destek sağladı.

Yavuz Selim Din Twitter (X) hesabının adı nedir?

Yavuz Selim Din Twitter (X) hesabını “Yavuzselimdin” kullanıcı adı ile kullanıyor.

Yavuz Selim Din Instagram hesabının adı nedir?

Yavuz Selim Din Instagram hesabını “yavuzselimdin” kullanıcı adı ile kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.