TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Komedi Filmi 'Tatlı Vatan' Hangi Oyuncularla Dolu? Konusu Nedir?

TV’de ilk kez izleyicilerle buluşan “Tatlı Vatan” filmi TV ekranlarında yayınlanması ile birlikte izlemeyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. “Tatlı Vatan” filminde rol alan oyuncu listesi ve konusu işte sizlerle...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2023 18:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yeni Komedi Filmi 'Tatlı Vatan' Hangi Oyuncularla Dolu? Konusu Nedir?

Yönetmenliğini Hasan Doğan’ın üstlendiği, Tatlı Vatan filminin konusu ve kadrosu filim severler tarafından merak konusu oldu. Bu nedenle de siz değerli okurlarımız için, Tatlı Vatan filminde rol alan kadro listesini ve aynı zamanda filimin konusu ile ilgili detayları araştırdık.

Tatlı Vatan filminin kadrosunda kimler var?

30 Ağustos Çarşamba saat 20.00’de TV’de ilk kez izleyicilerle buluşan “Tatlı Vatan” filmi TV ekranlarında yayınlanması ile birlikte izlemeyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 

TV ekranlarında ilk kez yayınlanan filimin yönetmen koltuğunda Hasan Doğan yer alırken, merak edilen oyuncu kadrosunda ise Tuğba Melis Türk, Gürbey İleri, Suat Sungur ve Selahattin Taşdöğen’in yer alıyor.

Filmin başrolünü Tuğba Melis Türk ve Gürbey İleri yer alırken, Tuğba Melis Türk, Ceylan karakterini can veriyor. Ceylan ise Almanya’da yaşayan ve köyüne dönen bir genç kız olarak filime dahil oluyor.

Gürbey İleri, Erkin karakterini can vererek, köyün sulama sistemini iyileştirmek için çalışan bir ziraat mühendis olarak rol alıyor. Tatlı

Yönetmenliğini Hasan Doğan, senaryosu ise Ali Tanrıverdi’nin üstlendiği, Tatlı Vatan filmin türü, komedi olarak geçiyor olsa da filim, sadece güldürmekle kalmayarak, köy hayatının zorluklarına ve güzelliklerine de değinmekte.

tatlı vatan_ilkses

Tatlı Vatan filminin konusu nedir?

TV’de ilk kez izleyicilerle buluşan “Tatlı Vatan” televizyonda ilk kez yayınlanan komedi türündeki filmin konusu şu şekilde;

Tatlı Vatan filmi, Kayseri’nin bir köyünde geçmektedir. Köyde verimsiz geçen bir senenin ardından, Ağaçların soğuk yemesi ile meyve ağaçları küsmüş ve yağmursuz geçen yaz hasatlarını yarıdan daha aza düşürmüş olması nedeniyle, köyün gençleri yıkılır. Bu nedenle de Cemil ve Osman nişanlıları Fatmagül ve Şifa ile evlenemeyeceklerini düşünmeye başlarlar, fakat tam bu düşünceler içerisinde olan gençler, Alamancı Hüseyin’in kızı Ceylan’ın köye geleceğini öğrenirler. Cemil ve Osman’ın planları değişir Ceylan ile evlenerek Almanya’ya gitme hayali kurarlar.

Halihazırda nişanlı olan, Cemil ve Osman’ın planlar yaparak, Ceylan’ı elde etme yollarını arar, Fakat bu arada Ceylan, köyün sulama sistemini iyileştirmek adına çalışan Ziraat mühendisi Erkin ile abayı yakmıştır. Erkin ve Ceylan arasında yaşananlar sonrasında, Köyün su sistemi  çözülür ve Ceylan Almanya’ya gitmez Tatlı Vatan’a kesin dönüş yapar.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Sinemada bu hafta… Vizyona girecek filmler

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.