TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Fox TV

Fox TV haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Fox TV haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bambaşka Biri 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Bambaşka Biri 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yönetirken, senaryosunu Ethem Özışık, hikayesini ise Ethem Özışık, Onur Şener, Lokman Maral ve Seçil Çömlekçi'nin üstleniyor. İşte Bambaşka Biri dizisinin 8. bölüm fragmanı... BAMBAŞKA BİRİ EN SON BÖLÜMDE NE OLDU? Adliyede yaşanan bir felaketin üzerine Leyla tekrardan gerçeklere bir adım uzaklaşır. Fakat olayın ardından bulunan bir ipucu soruşturmanın yeni hedefini belirler. Gerçekleri yanlış kişiye açıklayan Nevin, Doğan'ı da oğlu olarak kabul etmeye başlamaktan başka çaresi olmadığını düşünmeye başlar. Eşinin aksine Doğan'ı kabullenemeyen Turan ise İdris'le çarpıcı bir yüzleşme yaşar. BAMBAŞKA BİRİ KONUSU Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan’ın yollarını kesiştirir. Ne var ki bu cinayet, sadece onların aşklarının değil aynı zamanda hayatlarıyla ilgili bildikleri doğruların yıkılacağının da habercisidir. Birbirinden hırslı bu iki karakter, çıkar çatışmaları arasında birbirlerini umutsuzca isteyecekleri bir girdaba düştüklerinden habersizdir. Kenan, güzel ve kararlı savcıdan ilk görüşte etkilenir. Ancak Leyla, habercilik hırsı içerisinde bildiklerini kendisine saklayan Kenan’a şüpheci yaklaşır. Onda adını koyamadığı bir tekinsizlik hisseden Leyla, Kenan’ın gözlerinin arkasındaki yabancıyla tanıştığında birçok şey anlam kazanacaktır. Oyuncular: Burak Deniz (Kenan Öztürk), Hande Erçel (Leyla Gediz), Cem Davran (Turan Öztürk), Menderes Samancılar (İdris), Ferit Aktuğ (Murat), Begüm Akkaya (Yasemin), Berrin Arısoy (Nevin Öztürk), Muttalip Müjdeci (Ekrem Gediz), Gülçin Hatıhan (Şahinde Gediz), Aslı Orcan (Nükhet Arslan), Uğur Uzunel (Tahir Gediz), Polen Emre (Nuray Gediz) BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN 8. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ. Bambaşka Biri her Pazartesi saat 20.00’de FOX TV ekranlarında! BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Safir 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Bambaşka Biri 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Bambaşka Biri 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yönetirken, senaryosunu Ethem Özışık, hikayesini ise Ethem Özışık, Onur Şener, Lokman Maral ve Seçil Çömlekçi'nin üstleniyor. İşte Bambaşka Biri dizisinin 7. bölüm fragmanı... BAMBAŞKA BİRİ EN SON BÖLÜMDE NE OLDU? Leyla’nın ailesiyle gittikçe daha yakın bir ilişki kuran Kenan, Doğan’a fırsat yarattığından habersizdir. Fakat ikilinin farkında olmadığı tek tehlike bu değildir. Leyla ile yaşadıklarını takip eden başkaları da vardır. Yetimhane yangınından sorumlu tuttuğu Ekrem'i bir kez daha elinden kaçıran Doğan, Leyla'nın babasına işkence etmek için farklı bir yol bulur. Ekrem'in iyiliğine gönülden inanan Leyla ise ailesinin geçmişini öğrenmeye bir adım daha yaklaşır. Ancak o gerçeklere yaklaştıkça, yolunu kesmeye çalışanlar artar. Vicdan azabıyla boğuşmakta olan Tahir ailesini korumak için elinden geleni yapmaya hazırdır. Tahir'in Yasemin'e olan ilgisini fark eden Nuray ise dikkatini bir başkasına çevirir. Turan'ın bütün çabalarına rağmen Nevin'in oğlunu kaybetme korkusu baskın gelir. Kenan'ın durumunun sandıklarından da ağır olduğunu öğrenen Nevin, Turan'dan bağımsız hareket etmeye karar verir. Şahinde ise Ekrem'in vicdanını susturmakta başarısız olur. Gediz ailesinin sırları su yüzüne çıkmak üzeredir. Başlarına gelen onca şeyden sonra Kenan Leyla'ya olan aşkını daha fazla saklayamaz. Leyla ise kendi içinde kabullendiği aşkını Kenan'a açmakta zorlanır. Bastırılan duygu yoğunluğu ikiliyi kaçınılamaz itiraflara sürükler. BAMBAŞKA BİRİ KONUSU Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan’ın yollarını kesiştirir. Ne var ki bu cinayet, sadece onların aşklarının değil aynı zamanda hayatlarıyla ilgili bildikleri doğruların yıkılacağının da habercisidir. BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN 7. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ. Bambaşka Biri her Pazartesi saat 20.00’de FOX TV ekranlarında! BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Safir 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Kirli Sepeti 5. Bölüm fragmanı yayınlandı! Haber

Kirli Sepeti 5. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği Kirli Sepeti’nin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kirli Sepeti dizisi hangi gün saat kaçta yayınlanacak? İşte Kirli Sepeti hakkında bilgiler… KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN KONUSU NE? İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyoruz. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz Kirli Sepeti'nde... KİRLİ SEPETİ 4. BÖLÜMDE NE OLDU? Ahmet ve İlkgül’ün arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Canan panikle soluğu Songül’ün yanında alınca yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz olur. Gidecek hiçbir yeri olmayan Medine için İlkgül iş bulur. Tek sorun bu işin ölen Meryem’in çalıştığı evde olmasıdır. O evden ve Kenan Bey’den korkan ama mecburen işi kabul eden Medine’yi kanlı bir sürpriz beklemektedir. İkili ilişkiler arasında iyice sıkışmış olan Hayriye yeni ittifaklara doğru yelken açar. Ne yazıkki Hayriye boyundan büyük işlere kalkıştığını fark edemeyecek kadar işin içine batmıştır. Anneye söylenen her yalanın elbet bir gün ortaya çıktığını zor yoldan anlayan İlkgül ve İlkkan yeni bir sınav beklemektedir. Oysaki sınavın daha büyüğünü Songül verir. Kendini başaramamış gibi hisseden bir anneden daha çaresiz hiç kimse yoktur. Bu kişi parmaklıklar ardına konan İlkkan bile olsa… KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER? Ayça Bingöl Devrim Yakut Serkay Tütüncü Ceren Moray Halil İbrahim Ceyhan Melisa Döngel Bestemsu Özdemir Cansu Tosun Serhat Kılıç Deniz Sarıkaş KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN FRAGMANI YAYINLANDI MI? Kirli Sepeti dizisinin fragmanını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Gönül Dağı 110. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Hudutsuz Sevda 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu hafta neler olacak? Haber

Hudutsuz Sevda 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

Her Perşembe FOX TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin başrollerinde Denizcan Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz oynuyor. Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hudutsuz Sevda 5. bölüm fragmanı yayınlandı m? HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NE? Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir. HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜMDE NE OLDU? Halil İbrahim, Üsteğmen Oğuz’dan yerlerini Tarık Leto’ya kimin söylediğini öğrenir. Levent’in ona tüm zulmüne rağmen babası onu hala evlenmeye zorlayınca Zeynep, ağabeyinden medet umar. Fikret’in de elinden bir şey gelmeyince Zeynep, evlendirileceği gün Halil İbrahim’den kendisini kaçırmasını ister. Karşılığında Halil İbrahim’in intikamını alması için babasının katili Cevat’ı getirtecektir. Halil İbrahim hem intikamını alıp hem de Zeynep’i kurtarabilecek midir? HUDUTSUZ SEVDA 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI HUDUTSUZ SEVDA 5. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aldatmak 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Bambaşka Biri 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Bambaşka Biri 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yönetirken, senaryosunu Ethem Özışık, hikayesini ise Ethem Özışık, Onur Şener, Lokman Maral ve Seçil Çömlekçi'nin üstleniyor. İşte Bambaşka Biri dizisinin 6. bölüm fragmanı... BAMBAŞKA BİRİ EN SON BÖLÜMDE NE OLDU? Yetimhanede yangını ört bas etmek isteyenler ve ortaya çıkarmak isteyenler arasında şiddetli bir savaşın ortasında kalan Leyla ve Kenan karşılarındaki düşmanın onlardan korkmadığını anlarlar. Artık kazıdıkları geçmiş hayatlarını tehdit etmektedir. Üstelik beklenmedik bir anda gelecek duygusal bir itiraf, işlerini çok daha zorlaştıracaktır. BAMBAŞKA BİRİ KONUSU Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan’ın yollarını kesiştirir. Ne var ki bu cinayet, sadece onların aşklarının değil aynı zamanda hayatlarıyla ilgili bildikleri doğruların yıkılacağının da habercisidir. BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN 6. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ. Bambaşka Biri her Pazartesi saat 20.00’de FOX TV ekranlarında! BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kirli Sepeti 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Kirli Sepeti 4. Bölüm fragmanı yayınlandı! Haber

Kirli Sepeti 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği Kirli Sepeti’nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kirli Sepeti dizisi hangi gün saat kaçta yayınlanacak? İşte Kirli Sepeti hakkında bilgiler… KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN KONUSU NE? İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyoruz. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz Kirli Sepeti'nde... KİRLİ SEPETİ 3. BÖLÜMDE NE OLDU? İlkgül’ün ağabeyinin aslında niye hastalandığını Songül’den saklaması anne-kızın aralarının açılmasına sebep olur. Bir evladının hasta, diğerinin ise kendine dargın olması Songül’ün kendi anneliğini sorgulamasına sebep olur. Songül’ün yokluğunda Canan’la da ilgilenen Hayriye’nin kardeş kavgasında ikili oynuyor olmasının tehlikeli sonuçları olacaktır. İşinin güvende olduğuna inanan Medine ise Aylin’in onu kovdurma planını öğrenir. Annesiyle kavgalı olan İlkgül ise ağabeyini korumak ile annesi ve Kahraman’a Meryem ve İlkkan hakkındaki gerçekleri anlatmak arasında kalır. KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER? Ayça Bingöl Devrim Yakut Serkay Tütüncü Ceren Moray Halil İbrahim Ceyhan Melisa Döngel Bestemsu Özdemir Cansu Tosun Serhat Kılıç Deniz Sarıkaş KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN FRAGMANI YAYINLANDI MI? Kirli Sepeti dizisinin fragmanını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Gönül Dağı 109. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Hudutsuz Sevda 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu hafta neler olacak? Haber

Hudutsuz Sevda 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

Her Perşembe FOX TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin başrollerinde Denizcan Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz oynuyor. Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hudutsuz Sevda 4. bölüm fragmanı yayınlandı m? HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NE Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir. HUDUTSUZ SEVDA 3.BÖLÜMDE NE OLDU Zeynep ile yüzleşen Halil İbrahim, onun da yardımı ile Letolar’ı ve jandarmayı birbirine düşürüp kendine karşı açılan savaşı üç taraflı hale getirmeyi planlar. Letolar kendi dertlerinden Halil İbrahim’in peşini bırakmış gibi görünseler bile Üsteğmen Oğuz, Halil İbrahim’in ensesindedir. Halil İbrahim’in planı sayesinde Levent’ten kurtulabileceğine inanan Zeynep ise kendine daha derin bir kuyu kazdığının henüz farkında değildir. HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aldatmak 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Bambaşka Biri 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Bambaşka Biri 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yönetirken, senaryosunu Ethem Özışık, hikayesini ise Ethem Özışık, Onur Şener, Lokman Maral ve Seçil Çömlekçi'nin üstleniyor. İşte Bambaşka Biri dizisinin 5. bölüm fragmanı... BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN 5. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ. Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişini arkada bırakarak artık yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla (Hande Erçel) ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan’ın (Burak Deniz) yollarını kesiştirir. Ne var ki bu cinayet, sadece onların aşklarının değil aynı zamanda hayatlarıyla ilgili bildikleri doğruların yıkılacağının da habercisidir. Birbirinden hırslı bu iki karakter, çıkar çatışmaları arasında birbirlerini umutsuzca isteyecekleri bir girdaba düştüklerinden habersizdir. Kenan, güzel ve kararlı savcıdan ilk görüşte etkilenir. Ancak Leyla, habercilik hırsı içerisinde bildiklerini kendisine saklayan Kenan’a şüpheci yaklaşır. Onda adını koyamadığı bir tekinsizlik hisseden Leyla, Kenan’ın gözlerinin arkasındaki yabancıyla tanıştığında birçok şey anlam kazanacaktır. Ülkeyi karıştıran cinayet ile ilgili Kenan’ı çeken tek şey olayın haber değeri değildir. Kendisini sürekli bu vesileyle tanıştığı savcıdan uzak kalamaz halde bulan Kenan, Leyla’ya daha da yakın olmak için çabalar. Aynı şeyleri Leyla da hissetmiştir, ancak Kenan’ın babasının başsavcı Turan olması da dahil pek çok sebep, onu Kenan’dan uzak durmaya zorlar. Ama Leyla da yavaş yavaş herkesin hayran olduğu adama çekilmekten kendini alıkoyamaz. Bambaşka Biri her Pazartesi saat 20.00’de FOX TV ekranlarında! BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Safir 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.