TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemalpaşa'daki barınak krizinde CHP'li Selçuk Karakülçe ile vatandaşlar arasında tartışma çıktı

AYSELİN UZUN - CHP Kemalpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Veteriner Selçuk Karakülçe ve hayvanseverler arasında tartışma çıktı. Karakülçe, “Ben meslek etiği gereği oradaki meslektaşlarıma inanmak zorundayım” diyince vatandaşlar Karakülçe'ye tepki gösterdi.  

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Armutlu Hayvan Barınağı'nda yaşanan dehşet verici olay, kamuoyunda büyük infial yarattı. İddialara göre, barınakta görevli belediye personeli tarafından onlarca köpeğin acımasızca katledildiği belirtiliyor. Bununla birlikte, hayvanların bakımının yeterince yapılamadığı ve suyun içine ilaç katıldığı da ileri sürüldü.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, yerde cansız bir şekilde yatan çok sayıda köpek ve bu manzaraya şahit olan belediye görevlileri yer alıyor. İzleyiciler görüntülere tepki gösterdi.

Bunun üzerine bugün konu ile ilgili açıklama yapmak isteyen hayvanseverler Kemalpaşa Belediyesi önünde toplandı. Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Kemalpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Veteriner Selçuk Karakülçe'ye hayvanseverler tepki gösterdi. Siyasi partilerin olaya karışmamasını istemediklerini dile getiren hayvanseverlerin itirazı üzerine CHP'li Karakülçe açıklamasını sonlandırdı. Alanda açıklama yapması beklenen İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale de yaşanan tepkilerin ardından açıklama yapmaktan vazgeçti. Hayvanseverler daha sonra barınaka doğru yola çıkarken, Özlale ise konu ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu. 

Oluşturulma Tarihi: 25 Mart 2024, Pazartesi 13:22
Güncellenme Tarihi: 25 Mart 2024, Pazartesi 13:22
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.